Şimdi Ara

Piyano sustain pedalım bazen çalışıyor,bazen çalışmıyor yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• linkteki mgear'ın sustain pedalını kullanıyorum.Son bir aydır falan bu sorun ortaya çıktı.Pedal takılıyken bazen çalışıyor,bazen çalışmıyor.

Sanırım pedal taraftaki kablo büküldüğünde oluyor bu.Çok da bükülmüyor normal yani.Ne zaman pedalı yan çevirsem,yani kablo dümdüz oluyor,o zaman çalışıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Yardım lütfen.

• up
  • Pedalın polarity switch düğmesi var yanlışlıkla onu oynatıyor olabilir misin?
    Kullandığın klavyeye göre +|- yönde değiştirirek çalıştırabilirsin... kablo sıkıntısı çok nadir oluşacak bir problemdir?
    Sıkıntı devam ederse m.audio'nun Türkiye Distribütörünü bilgilendir yardımcı olurlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • russil kullanıcısına yanıt
    Hocam pedalın altında 1 ve 2 yazan switch düğmesi var.Onu diyorsunuz sanırım.O benim hep 1 de.2 ye alınca pedal çalışmıyor sanırım.Veya bana öyle geldi.

Casio ctk 4400 org kullanıyorum.Pedal değil de orgun ayarlarından mı birşeyler yapmak gerekiyor acaba ?
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Org üzerinde bir ayar yapmana gerek kalmadan switch ile doğru modda çalışması gerekiyor. sp2 bu özelliği olan bir sustain pedaldır her model klavye ile kullanabilirsin kablo problemi küçük bir ihtimal (fiziki bir darbeye maruz kalmadıysa) dediğim gibi sorun çözülmezse Türkiye Distribütörüne ulaş yardımcı olsunlar.
    compel.com.tr
    COMPEL | Profesyonel Audio Cihazları Müzik Yazılım Donanım ve Stüdyo Ekipmanları Ses Kartı Midi Klavye
    https://compel.com.tr/Static/Contact/iletisim.php

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• russil kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.
  • Edit:Sorun çözüldü.

https://www.youtube.com/watch?v=jiTKUgGULqA

Bu videodaki arkadaş sayesinde sorunu çözdüm.İlk başta bant yapıştırdıktan sonra yine bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu.Sonrasında tekrar açıp daha fazla bant ekleyince sorunsuz çalışmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.