Şimdi Ara

Piyasada 3. Nesil iTouch 32 gb kıtlığı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 hafta önce almaya karar verdim ve fiyat araştırması yaptım arkadaşlar 450-500 arası sıfır garantili 3. Nesil iTouch 32 gb piyasada bolca vardı fakat 1 haftadır gerek forumda gerekse GG'de ürün yok resmen... Olanlarda yüksek fiyatlılar Şöyle max. 500'e kadar sıfır garantili nereden bulabilirim yardım eder misiniz?

• Apple'da uluslararası garanti olduğundan buradan alabilirsin. Sorun olmaz ( Top Rated Olduğundan )
    http://cgi.ebay.com/APPLE-IPOD-TOUCH-3RD-GEN-32-GB-NEW-SEALED-NOT-REFURB-/190410702491?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Players&hash=item2c555cbe9b
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Apple'da uluslararası garanti olduğundan buradan alabilirsin. Sorun olmaz ( Top Rated Olduğundan )
    http://cgi.ebay.com/APPLE-IPOD-TOUCH-3RD-GEN-32-GB-NEW-SEALED-NOT-REFURB-/190410702491?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Players&hash=item2c555cbe9b

Peki gümrükte sorun olmaz mı ? Ben Hatay'da oturuyorum herhangi bir gümrük probleminde nereye nasıl başvuracağım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangeckaldi

quote:

Apple'da uluslararası garanti olduğundan buradan alabilirsin. Sorun olmaz ( Top Rated Olduğundan )

Peki gümrükte sorun olmaz mı ? Ben Hatay'da oturuyorum herhangi bir gümrük probleminde nereye nasıl başvuracağım acaba?

Problem olmaz mı? Tabikide oluyor

• quote:

quote:

gümrük sorun olur fiyim sana hocam

• ipod 3.nesil 8gb uygun fiyata satarim dusunursen..
  • Bence de olur o yüzden Türkiye'den almayı gerekirse 100 lira fazla vermeyi göze alırım...
  • Hatayda oturuyorsan Hatay gümrüğünden alırsın. Her ilde gümrük vardır.
    Devlet kargosuyla geleceği için problem olmaz diye düşünüyorum. Problem olursada %20'sini ödersin vergi olarak. Tabi bunu 2 dakikada araştırdım söyledim. Detaylı araştırılırsa daha ucuza bulunur.
  • quote:

Hatayda oturuyorsan Hatay gümrüğünden alırsın. Her ilde gümrük vardır.
    Devlet kargosuyla geleceği için problem olmaz diye düşünüyorum. Problem olursada %20'sini ödersin vergi olarak. Tabi bunu 2 dakikada araştırdım söyledim. Detaylı araştırılırsa daha ucuza bulunur.

Teşekkürler hocam... Ben de biraz araştırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

ipod 3.nesil 8gb uygun fiyata satarim dusunursen..

Teşekkürler 32 düşünüyorum... 8 gb yetmez gibi geliyor en azından bana yetmez
  • quote:

Hiçte %20 degil hocam adam kafasina göre fiyat cekiyor gümrüklerde
  • 8 gb yetmez. Çünkü alınca muhtemel 4-5 gb oyun-uyg yükleyeceksin müziklere doğru dürüst yer bile kalmayacak. Ayrıca 32gb da işlemci farkı da var.
    Bence ya eylülde yeni serinin çıkmasını bekle yada 32 gb al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

quote:

Hiçte %20 degil hocam adam kafasina göre fiyat cekiyor gümrüklerde

Arkadaşım özel kargo değil bu. %20 alır zaten %20 alınması lazımda.
    Çevren varsa gümrükte tanıdığın olan sorun olacağını sanmıyorum bile. Ayrıca çok daha ucuza var.

• Ebay'den alma işinden soğudum çünkü hiç yurtdışından alışveriş yapmadım...
    Bir de;
    Ürün 250$
    Kargo 40$
    Vergi 50$ (%20 si)

Türkiye'deki fiyatı geçiyor neredeyse :( Ben Türkiye'den alacam arkadaşlar ama dediğim gibi 500 TL ye kadar netten satış yapan güvenilir bir yer bulamadım...

Sahibinden'de satıcının biriyle görüştük adam Amerika'dan aldığını söylüyor ama değil yurtdışına, tek başına bakkala bile gidemez gibi geldi bana...
    - 3. Nesil mi diyorum
    - En iyisi diyor
    - 32gb mi diyorum
    - Abi hafıza çok geniş diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakuragi_ -- 7 Temmuz 2010; 17:39:55 >
  • quote:

Ebay'den alma işinden soğudum çünkü hiç yurtdışından alışveriş yapmadım...
    Bir de;
    Ürün 250$
    Kargo 40$
    Vergi 50$ (%20 si)

Türkiye'deki fiyatı geçiyor neredeyse :( Ben Türkiye'den alacam arkadaşlar ama dediğim gibi 500 TL ye kadar netten satış yapan güvenilir bir yer bulamadım...

Sahibinden'de satıcının biriyle görüştük adam Amerika'dan aldığını söylüyor ama değil yurtdışına, tek başına bakkala bile gidemez gibi geldi bana...
    - 3. Nesil mi diyorum
    - En iyisi diyor
    - 32gb mi diyorum
    - Abi hafıza çok geniş diyor

• Brezilyada diye okudum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4BlueWolf

Brezilyada diye okudum ya

Hocam izninle...

• Büyük ihtimalle şu ürünü sipariş vereceğim;

http://urun.gittigidiyor.com/549TL-YENi-MODEL-32GB-IPOD-TOUCH-3-GEN-32-GB_W0QQidZZ28868558

Daha uygununu henüz bulamadım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.