Bildirim
Piyasada ki y500 sorunsuz seri tükendi mi??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bazı illerde bazı vatan bilgisayar şubelerinde var. vatanın siteye girersen nerde stok kalmış bakabilirsin -
bu mağaza fiyatı ile internet fiyatı arasında fark varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: RossKy
bu mağaza fiyatı ile internet fiyatı arasında fark varmı?
Genel olarak fark var.
Mağazaya geldiğinde, mağaza kâr ı ekleniyor, hizmet bedeli olarak, genelde %5-10 arasıdır -
buda 120tl ile 250tl arasında bir fark olacağı anlamına geliyor galiba.bütçem için düşündücü bir fark. -
quote:
buda 120tl ile 250tl arasında bir fark olacağı anlamına geliyor galiba.bütçem için düşündücü bir fark.
gider bakarsin eger o kadar fark olursa pcdepo.com da kapida ödeme var fiyat farki falan yok. Öyle yapabilirsin. -
pcdepo da y500 59-360470 serisi stokta yok diye biliyorum. -
quote:
pcdepo da y500 59-360470 serisi stokta yok diye biliyorum.
sanirim yeni bitmiş. en son baktigimda vardi. kisa sürede gelir. -
1 ayı geçti bakıyorum gelmedi hiç. aradım eylül ekime ancak dediler. -
quote:
Orijinalden alıntı: striker29
1 ayı geçti bakıyorum gelmedi hiç. aradım eylül ekime ancak dediler.
ben baktigimda bir ara vardi. vatanda fark olmaz diye dua edersin. insallah yokturda alirsin hemen -
quote:
pc depoya y500 sli modeli gelmeyecek artik -
quote:
acelem yok eylüle kadar bekleyebilirim. dediğin gibi inşallah eylül gibi stoklara girer. -
quote:
quote:
acelem yok eylüle kadar bekleyebilirim. dediğin gibi inşallah eylül gibi stoklara girer.
dostum ben de aynen senin durumundayım. Ama Msı ge60-660xtr almaya karar verdim. neden dersen 1 y500'ün stoklara geleceği yok :)) 2 Msi ın bu modeli bana daha stabil geldi. bir de msata ssd taktın mı harika olucak. -
quote:
quote:
quote:
acelem yok eylüle kadar bekleyebilirim. dediğin gibi inşallah eylül gibi stoklara girer.
dostum ben de aynen senin durumundayım. Ama Msı ge60-660xtr almaya karar verdim. neden dersen 1 y500'ün stoklara geleceği yok :)) 2 Msi ın bu modeli bana daha stabil geldi. bir de msata ssd taktın mı harika olucak.
bende ikisi arasında gidip geliyorum ama msi ge60 modellerinde sürekli donanım hatasından bahsediyorlar bu beni y500 e daha cok yaklastırdı acıkcası:)) y500 internet stoklarında yok ama mağaza stoklarında mevcut bayramı bekliyorum inşallah sağlam bir bayram olursa vatan mağazasını ziyaret etmeyi düşünüyorum:)
-
sorunsuz denilen seride de çeşitli sıkıntılar var sanırım. Şu hoparlör cızırtısı falan. Msi' da haklısın ben de çok fazla rastladım. Ancak bu 660xtr için rastlamadm internette kronik bir sorundan. bundan öncekilerinde çok rastladım ama. Gerçi elime 1-2 hafta içinde para geçicek o zamana kadar değişebilir kararım ama şuan olsa ge60 alırdım kesin :) -
quote:
sorunsuz denilen seride de çeşitli sıkıntılar var sanırım. Şu hoparlör cızırtısı falan. Msi' da haklısın ben de çok fazla rastladım. Ancak bu 660xtr için rastlamadm internette kronik bir sorundan. bundan öncekilerinde çok rastladım ama. Gerçi elime 1-2 hafta içinde para geçicek o zamana kadar değişebilir kararım ama şuan olsa ge60 alırdım kesin :)
y500 kullanici kulubunu ziyaret et. ordaki kutu aciliminin 2.sini izle. adam cok guzel muzik aciyor. kendide diyor cizirti yok. ben olsam y500 sli alirdim. Kabul edelim ekran karti ge60in gtx660m den daha iyi ama siz kasasini begendiseniz zevk meselesi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X