Şimdi Ara

Piyasada Satılan Multimedya Ekranların Performansı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
51.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracınız için Navimex cihaz yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Sökülen orijinal teyp ne gösteriyorsa onu görüyorsunuz. Araç teybine sistem bilgi sunuyorsa cihazda gösterir.

Hocam sökülen teyp double teyp değildiki.Yazılarla bilgi veren küçük bir ekrandı. kısaca göstermez diyoruz sanırım.Piyasada Satılan Multimedya Ekranların PerformansıPiyasada Satılan Multimedya Ekranların Performansı

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Navimex android 7.1 2gb ram modeli tavsiye ederim. Fiyatı 1250 TL, montaj yapıyoruz. Montaj ücreti 100 TL'dir.
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm araçlarda sökülen teyp üzerinden görülen bilgiler multimedya ile görüntülenir. Bu bilgiler dışında sadece obd ile torque programı üzerinden veri alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Navimexin android 5.1 ini kullanıyorum. Çok memnunum. Tv yi yok sayın tv performansı ş.i. bile kötü ancak pahalı antenler mevcut. Kutu içindeki anteni değiştirirsen ş.i. yayın kalitesini iyileştirirsin. Sabah ilk açılma 1 dk cıvarında gerikalan açılış kapanıilar çok kısa. Yine ilk açılışta ilk 30 sn. kdr uygulamaların çalışması androidin hazırlanması sürecinde biraz ağır çalışıyor sonrasında çalışması rahat. Alırken android kasar virüs alır felan çok dediler ama ben 1 seneyi aşkındır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadımki. Whatsapta facebookta kurmuştum bir ara. Youtubeyi sık kullanıyorum kesinlikle virüslü sayfalara girmedikçe çalışmasında bir sorun yaşamazsınız. Mirrorlink güzel , telefonun ekranını kendi ekranına alıyor , kullanışlı bir özellik. Bnm teybin forumda bir konusu vardı bayaa önce açmıştım bulabilirsem link atarım buraya.

android ile görüntü aktarabildiniz mi kablosuz şekilde, ben beceremedim. apple ile yaptım ama android usb bağlantısı isteyip duruyor, buda sinirimi bozuyor. arkada oturanlar bazen görüntü aktarmak istiyor kendileri kumanda edebilsin diye.

Kablosuz aktarmayı henüz başaramadım. Kabloluda önce telefonun ekranı geliyor teybin ekranına sonra otomatikmen sürüş modu açılıyor, görselleri paylaşıyorum. Bu arada telefonum Samsung S7 ...

Mustafa bey (Madmax50) üstat bu özelliği kullanma konusunda ipucu verirse çok makbule geçer...

Piyasada Satılan Multimedya Ekranların PerformansıPiyasada Satılan Multimedya Ekranların PerformansıPiyasada Satılan Multimedya Ekranların PerformansıPiyasada Satılan Multimedya Ekranların PerformansıPiyasada Satılan Multimedya Ekranların PerformansıPiyasada Satılan Multimedya Ekranların Performansı

• quote:

Merhaba, Navimex android 7.1 2gb ram modeli tavsiye ederim. Fiyatı 1250 TL, montaj yapıyoruz. Montaj ücreti 100 TL'dir.

Sahibindende 550 lira olan navimexlerle farkı nedir?
  • quote:

üstat 2015 kia ceed için 7.1 fiyatı ne kadar acaba ?..
  • Merhaba, windows cihazlar uygun fiyatlı. İşletim sistemi windows CE ve çok eski cihazlar. Herhangi bir uygulama yüklenemiyor, igo navigasyon programını bile sağlıklı çalıştıramıyor. İşlemci gücü çok yetersiz. Radyo tuneri, ses kalitesi, plastik kalitesi gibi birçok konuda sıkıntılı cihazlar. Biz artık eski nesil cihaz satmıyoruz. Elimizde kalan eski nesil navimex cihazlar mevcut. Mağazamıza gelme imkanı olan arkadaşlar bu cihazları çalışır halde inceleyip net karar verebilirler.
    Ceed 2015 navimex 6 2gb ramli model 1190 TL, android 7.1 2gb model 1290 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 3 Ekim 2017; 16:59:17 >
  • Corolla 2008 için hangi cihazlar var?
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Cyber android 950 TL gittigidiyor
    Navimex android 5.1 1gb ram 1150 TL
    Navimex android 6 1250 TL 2gb ram
    Navimex android 7.1 130 TL 2gb ram
  • quote:

Ceed 2015 navimex 6 1gb ramli model 1190 TL, android 7.1 2gb model 1290 TL.

Hocam 6.0 larda da 2 gb ram yokmu. Bir arkadaşa yeni taktırdık 2 gb ram yazıyor üzerinde 🤔

Edit : ayriyeten fiyatlar çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 3 Ekim 2017; 16:30:52 >
    Özür dilerim yanlış yazmışım, navimex android 6 ve 7.1'de 2gb mevcut.
  • teşekkür ederim cevabınız için. akşam bir kez daha easyconnect ile deneyeceğim.
  • 2011 Captiva aracım için en iyi ve stabil android multimedia hangisidir? Siz hangisini tavsiye edersiniz? Şu an Necvox marka cihaz var ve genel olarak memnunum ama biraz çağımızın gerisinde kaldı bu ekran. Tavsiyeniz hangi cihazdır?@madmax50
  • gOkO kullanıcısına yanıt
    Navimex android 7.1 2gb ramli modeli tavsiye ederim. Normal satış fiyatımız 1249 TL. Kısa bir süre için foruma özel kampanya kapsamında montaj dahil 1190 TL fiyat sunuyoruz.
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Elinizden geldiğince forumdaki arkadaşlara yardımcı olma çabanız için çok teşekkürler. İşe gidiş sürem araba ile 2 dakika, dönüş ise 5 dakika. Bu kısa süreli yolculuklarda sürekli teybin açılıp kapanmasını istemiyorum. Multimedyalarınızda böyle bir olanak var mı yani kontak ile beraber çalışmasın teyp, ben isteyince manuel açıp kapatayım.
  • Merhaba, normal bir teyp gibi kapama düğmesi mevcut basılı tutarak kapalı durumda kalmasını sağlayabilirsiniz fakat araç yeniden çalıştığında cihaz açılacaktır.
  • quote:

Navimex android 7.1 2gb ramli modeli tavsiye ederim. Normal satış fiyatımız 1249 TL. Kısa bir süre için foruma özel kampanya kapsamında montaj dahil 1190 TL fiyat sunuyoruz.

Hocam cevap için teşekkürler. Hafıza kaç gb? Ayrıca ilk açılış süresi ne kadar? Benim şu anda en çok kullandığım pip (pencere içinde pencere) ve arka kafalık monitörlere görüntü aktarımı nasıl? Kutu içeriğinde kamera ve anten geliyor mu? Ben seyir kamerası olarak sistemde kaydedici olarak ta kullanmak istiyorum. Bu mevcut mu? Ayrıca ben Erbaa- Tokat'ta ikamet ediyorum yani montajı mecburen burada yaptırmam gerekiyor veya Samsun- Tokat- Amasya gibi bayiliğiniz(montaj için) var mı?
    Çok soru sordum şimdiden teşekkür ederim...
  • gOkO kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hafıza 16gb ama usb bellek veya sd kart takabilirsiniz. Kafalık monitörlerine direkt ekranı yansıtıyor. Açılış süresi 20 saniye civarında. Arka kamera ve anten geliyor. Kayıt kamerası ön cama takılıyor ve opsiyonel 75 TL ücreti var. Montajı siz bile yapabilirsiniz, eski teybi sökmek çok basit soketlere bu cihazın soketini takıp yerine oturtacaksınız. Telefonda her türlü teknik desteği veririz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.