Dostun tava yoğurdu çıkmış çok güzel dene tadı çok iyi.
Piyasadakileri göz önüne alırsak hem fiyatı hemde tad olarak kesinlikle Dost derim
dost yogurt kireç gibi geliyor
efeoglu yogurdu kesfettim. bir oturusta 1 kilo yiyor ve hissetmiyorum. cok hafif. fb. sini arayip sordugumda mayalarken kultur ile degil yogurt ile mayaladiklarini soylediler. ayran icin ise eskiden silivri oba yogurdu mukemmeldi. simdi onada sekerli bir tat getirip geleneksel manda yogurdu tadini bozmuslar. istanbul balatta pazar gunleri kurulan kastamonu pazarindan alinacak suzme yogurt ayran icin mukemmel secim.
Dost akar...
Yörsan`ın köy yoğurdu var kipada satılıyor 2750 gramlık süper bişey kendileri.
Ben de yoğurdun içinde jelatin olduğunu duymuştum.
tikveşli
harzem diye bi marka var, biraz zor bulunur, 2tl filanda daha pahali normal yogurtlara gore ama tadi mukemmel:)
Atatürk orman çiftliği,tüm süt ürünleri bence piyasanın en kalitelisi.
Tikveşli.
İstanbulda İtimat firması var, süt ürünleri satıyor, bir çok markayı denedim, yoğurt ve ayranda itimat'ın bir numara olduğuna karar verdim
quote:
Orijinalden alıntı: secabemu
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
quote:
Orijinalden alıntı: flavis
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
listedeki bütün yogurtlarda domuz kemiginden elde edilen jelatin maddesi var ciddiyim arkadaslar. bu maddenin niye konuldugunu acıklarım isterseniz.
en iyi yogurt foça cezaevinde yapılan foca yogurtudur
edit: çünkü sadece bu yogurtta o madde yok.
yok artık ya
olsa nolur olmasa nolur gerçi
46 yasındaki samimi oldugum gıda mühendisi dedi bana bunu. sen karar ver gerisine.
1-) jelatin sadece domuz kemiğinden yapılan bir madde değildir ki türkiyede domuz kemiğinden yapılanı bulman zor, sığırdan yapılanı daha kolay, her yer sığır . 2-) evde bi kaç yoğurt kabı var hepsine baktım , hiçbirinde de jelatin yazmıyor, hatta alt tarafta "mamüllerimizin hiçbirinde domuz ve domuz mamülleri yoktur yazıyor" ( ki öyle ise dava aç milyon dolarlar seni ve gıda mühendisi ark.ı bekliyor ) 3-) annem küçüklüğümden beri evde inek sütünden yoğurt yapar, hiç içine jelatin koyduğunu görmedim, aynı tadı yakalayabiliyor 4-) gıda mühendisi ark.ın klasik "meslek balonlarından" birini patlatmış sana 5-) yada sen foça yoğurt reklamı yapıyosun 6-) son ve en önemlisi : "olsa nolur olmasa nolur" değil, olsa gerçekten çok şey olur, en azından benim adıma ... saygılar. edit : tikveşli, ama daimi kullandığım dost olduğu için dost ( kahrolsun öğrencilik )
Mamüllerimiz hiçbirinde domuz ve domuz maddesi yoktur derse.. Yoktur. Çünkü bu yazılan yazı. ürünler sağlık bakanlığı tarafından inceleniyor ve onaylanıyor. ve hatta yazarda onaylıdır diye. Eğer var olduğu düşünüyorsan yada biliyorsan. kanıtlayıp çok ciddi para davası açabilirsin. zaten bu işi yapanlar ciddi firmalar. pınar olsun tiryakioğlu olsun, yörsan olsun. varsada kanıtlayıp davayı kazanabilirsin. ama olacağını hiç sanmıyor.
Dost mu!
Dar gelirliliğin alemi yok
1) Foça açık ceza infaz kurumunun ürettiği yoğurt. 2) Sakıpağa süzme yoğurt
Başka da adam gibi yoğurt yok zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Love You My Angel
antalya'da yerel bir marka vardı , tüm marketlerde bulunan , şuana kadar en iyisi oydu .
Yörükoğlu
Yörükoğlu
Sütaş
tikveşli cam kase (altınkaymaklı)
bu domuz jelatinleri ile ilgili sıkıntı olan marka(lar) açıklandımı ??