Şimdi Ara

Piyasadaki tüm oyunları Ultrada oynamak için en az kaç liralık sistem gerekli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Barodius

Crysis 3'ü Ultrada oynamak için yaklaşık olarak 4000-5000 Tl'lik bir sistem gerekli. Onun dışında biraz ayar kısarak Crysis 3'ü ve diğer oyunları ultrada oynatacak sistem 7870 veya 7950 gibi.

sen nasıl yüzbaşı oldun :))))
    dostum 2.5-3 bin tl amd ağırlıklı bi kasa piyasadaki bütün oyunları full ayar oynatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscfc

quote:

Crysis 3'ü Ultrada oynamak için yaklaşık olarak 4000-5000 Tl'lik bir sistem gerekli. Onun dışında biraz ayar kısarak Crysis 3'ü ve diğer oyunları ultrada oynatacak sistem 7870 veya 7950 gibi.

dostum 2.5-3 bin tl amd ağırlıklı bi kasa piyasadaki bütün oyunları full ayar oynatır

3 Bin Tl ye 3770 k + 680 li sistem kurulabilir AMD için 2300-2400 yeterlidir
  • Konu gene Crysis e geldi bence
    FX 6300
    970A UD3
    ZOTAC GTX 660
    GSKILL 8 GB RAM
    CORSAIR 300R
    500 GB SEAGATE 64 MB ONBELLEK HDD
    ile üst seviye oyunları medium-high arası akıcı oynarsın
  • Normalde 3000 liraya hertürlü akar gidersin demek isterdim ancak crysis 3 ün cıkışı malum gtx 680 gibi kartları bile magdur bıraktı :) 3500 tlye 3770k + asus gtx 680 top ıı + 2 ms en kral 23 " monitörünüde alırsın sonbaharda bf4 ü mutlu mesut oynarsın diyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

quote:

7970 dururken 680 nin yüzüne bakmam :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

quote:

7970 dururken 680 nin yüzüne bakmam :))

Tek GPU için olabilir. Fakat nVİDİA 1 adım öndedir diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Crysis 3 e gore ekran karti alinmaz. Oyun kesinlikle sorunsuz, sorunlu olan Electronic Arts ve Crytek dir. Sirf ekran karti sattirmak ve insanlarin aklinda "bu kart artik oyunlarda yetmiyor" dusuncesi birakmak icin yapikmis bir oyundur. O yuzden 4-5bin tl falan ucmayin hic gerek yok. 7850 her turlu oyunu ultrada kucaklar. Illaha 8xAA acicak diye yirtinmaninda anlami yok. 2x ac ne fark etcek? Goruntu camur gibimi olcak? Ekrandan pixelleri mi saycan? Nedir yani bu takinti. Mario, kontra, soccer, mortal kombat gibi oyunlarla buyuduk kim ne Anti aliasing inden bahsediyor? Bir gpu ya 2000 lira veren adamin isidir o kadar detay, extreme ayarlar falan. Diger yandan oyun zevk isidir illaha adamin yuzundeki sivilceye kadar detay ve grafik isteyen adam isin mantigini bilmiyordur. Yillardir oynadigim dota dan aldigim zevki ne crysis verir nede baska bir oyun. Grafikler zerre kadar umurumda degil. Eski oyuncular hatirlar efsane vardir Age Of Empires II yillardir bu oyunun ustune zilyon tane strateji cikti fakat hic biri AOE II kadar sevilmedi. Ustelik ne grafik var ne de efekt. Windows sistemleri full hd destek bile vermiyo ama hala ben dahil deli gibi oynayan cok insan var. Diablo ys hic girmek istemiyorum. Uzatmicam fakat grafik, detay diye kendini yiyip bitiren adam sonradan gormedir baska birsy degil.

Hadi selametle

helal olsun tüm düşüncelerimi aktarmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet olarak 2000-1700 arası bir sistem yeterli mi diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün ayarları very high ve medium olarak değiştirerek denedim ne değişiyor diye. sonuç: hiçbirşey haa fps katkısı 40 50 yalnız. herşey medium olsun herşey very high ile aynı görüntü bu ne biçim dünya gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

bütün ayarları very high ve medium olarak değiştirerek denedim ne değişiyor diye. sonuç: hiçbirşey haa fps katkısı 40 50 yalnız. herşey medium olsun herşey very high ile aynı görüntü bu ne biçim dünya gardaş

Neyde denediniz ? Crysis 3 mü ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.