Şimdi Ara

pizza mı kebap mı(erkek adam ne yer) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla pizza da yerim kebapta(iskenderse direk atlarım) .. Ama fastfood denen olaydan hiç haz etmiyorum.. el kadar hamburgere o kadar para verilir mi bea YUH(mcdonalds)
  • bol tereyağlı bi iskender
  • ekmek arası makarna
  • YÜRÜ BE ADAMIM HAKLISIN WALL EL KADAR HAMBURGERE 2-3 MİLYON İSTİYOLAR AYIP BE MCDONALDS AYIP BE

HAYIR O DEĞİL DOYMUYONDA ANASINI SATIIIMMM.AMA Bİ ADANA YADA İSKENDER OF BE ABİ OF

• erkek adam icabında sınırsız pizza hut da 1 çorba + 14 dilim yer, yer ama aynı erkek adam günün akşamı "abi adana bol acılı olsun" siparişini de verir Hayri ustadan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkordek

walla pizza da yerim kebapta(iskenderse direk atlarım) .. Ama fastfood denen olaydan hiç haz etmiyorum.. el kadar hamburgere o kadar para verilir mi bea YUH(mcdonalds)

+1
    İnsanın fastfoodlarda doyabilmesi için 4-5 tane hamburger yemesi lazım. Ödediğin parayla kebap alsan yarısını yiyemezsin
  • Ne kadar gereksiz bir konu ikisini de yer. beğenilerine ve imkanlarına göre her ikisi de mübahtır...
  • la ödediğin parayla koyun alırsın be ne kebabı..
  • abicim ben herşeyi yerim.Yani pizzaydı,kebaptı,lahana katısıydı,lahana sulusuydu,lahana sarmasıydı,hamsi tavaydı,hamsi buğlamaydı,mısır ekmeğiydi, herşeyi yerim.
  • Kestane şekeri de yer misin ?
  • yerim.
  • Adana kebab yanında lavaş ekmeği sıcacık tereyağı süreceksin üstüne off karcım acıktı ya..
    Yanında'da ayran şalgam gibi içeceklerde içeceksinki delikanlılığına delikanlılık katsın.

Fast food tarzı yiyeceklerden ise yengen severim diğerleri hoşuma gitmiyor.
  • Walla be kebap yemeye gidiyorum.

Bu yazılanlardan sonra yapılacak en iyi şey herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

ya senin akli dengen yerinde dimi?

• valla hep kebab yemekle olmaz ara sıra da pizza yese fena olmaz
    afiyet olsun.
  • ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK
  • delikanlı kebap yer
  • Erkek adam ne yemeli demişinde Kebap yemeyle erkek olunuyorsa ben sana o zaman kebap erkeği derim sende buna hiç alınmazsın... Laf ola beri gele... Dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı... Sanane kardeşim isteyen istediğini yer. boş beleş topic olmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: mammon71

erkek adam ne yemeli pizza mı kebap mı bence türk erkeği kebap yer de diğer layt erkekler ne bo... yer onu bilemem sizce hangisi

• Yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: öküz

millet açlıktan kırılıyo sen erkek adam ne yemeli diye başlık açıyosun,çok saçma,ne bulursa onu yer,ayrıca pizza yada kebap yemenin erkeklikle ne alakası var anlayan varsa beri gelsin

olaydaki ince espriyi anlayamamışın, öküz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.