Hocam üstünde ki sos için net, detaylı bir tarif verebilir misin? Ben bi türlü beceremiyorum sos olayını
Dostum bende göz kararı yapıyorum genelde . 1 kaseye 1 yada 2 kaşık salça koyuyorum ona biraz su katıyorum . Çok cıvık olmayacak şekilde ayarlıyorum su olayını . Tam böyle sos olacak şekilde . Gerisinede istediğim baharatları koyuyorum . Tuz koymuyorum ama zaten salça tuzlu oluyor
Fırın ayarları nasıldı hocam bide hamur mayalandıktan sonra tepsiye yerleştirmeyi birqz daha ayrıntılı açıklar mısın ? Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: STR Priest
Fırın ayarları nasıldı hocam bide hamur mayalandıktan sonra tepsiye yerleştirmeyi birqz daha ayrıntılı açıklar mısın ? Teşekkürler
Davul fırın var bende ayarı yok Normal pişirmiştim . Tepsiyede mayalanma bittikten sonra merdane ile tepsi boyutunda açıp tepsiye yerleştiriyorum . Bu ölçülerde 2 tepsi çıkıyordu yuvarlak tepsi için.
Erkek adam pizza yapar , cam siler. Bravo.
quote:
Orijinalden alıntı: Balmumsuz Kadın
Erkek adam pizza yapar , cam siler. Bravo.
?? Ne saçma bi bakış açısı.! Dünyadaki en iyi şefler erkektir, bunu unutma.
Nymphetaminê
kullanıcısına yanıt
Dünyadaki en iyi şeflerin erkek olması sana ne kazandırır ? :D Onlardan biri değilsin. Olun işte ne güzel. Hepiniz olun.
Ben de evde zaman zaman pizza yapıyorum. Bildiğimiz malzemelerle yapmaktansa, kıyma + domates sosu + yeşil biber + soğan ve sarımsak rendesi kullanırsanız, inanın pizzadan çok daha lezzetli pidemsi pizza çıkıyor ortaya, piştikten sonra üzerine kaşar rendesi ekleyip 3 dakika daha fırında tutun. Ayrıca bu şekilde yaptığınızda maliyeti çok çok daha ucuza geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme