Merhaba ben Psychic-Doom serverında oynuyorum. Oyunu bırakan birinin sm'sini devraldım ama pk ve 100 kişi öldürmüş. Daha önce hiç pk olmadığım için birkaç sorum var (tahmin ettiğiniz gibi noob'um )
1- Normale dönmenin yolu varmı? 2- Tarkan ve İcarus'un giriş kapıları nerde yada ışınlanmanın başka bi yolu varmı? 3- İtemler çok kötü. Nası set yada stuff alcam?
internet sitesinden pk res atabilirsin siteden login ol characterine tıkla ve bankaya 100kk para yatir ve pk res cek, bu serverde item bulman biraz zor ,tarkana gitmek icin atlanstan gitmen gerek ikarusa ise losttower7 den git isinlanmak istiyosan /move harita ismi yaz
bide pklık kasa kasa da geciyor
la bu adam 2 ay kasssın gene geciremez pk lıgı cunku 100 un üstünde adam oldurmus ve bide adamın resi yok
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Dragon
la bu adam 2 ay kasssın gene geciremez pk lıgı cunku 100 un üstünde adam oldurmus ve bide adamın resi yok
İMZAN KURAL DIŞI
resim olmadığını nerden biliyosun 24 res var. Bide İcarus'a losttowerdan gidiliyomuş peki losttower'a nerden gidiliyo off ne zor şey şu pk'lık
Aa pk res atınca gidiyomuş. Tamam düzeldim çok sağolun.
lost tover a ddevilas 4 ten gidiliyo
quote:
Orjinalden alıntı: spawn1991
lost tover a ddevilas 4 ten gidiliyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme