Şimdi Ara

Pkk'yı Terör Örgütü Olarak Görmüyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son olarak bunlara mı sığındınız yarısı hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeYeSeYeGeSe L kullanıcısına yanıt
    insanın işine gelmeyenler hikaye olur..
  • Oadaki belediye başkanı hdp için pilav döktü yazıyor.Neden hikaye diyorum biliyor musun? Hep carpitiyorsunuz.Adam 300 kelimelik konuşma yaptıysa arasından 2 kelimeyi seçip caps yapıyorsunuz.Yalan söylüyorsunuz.IFTIRA atan da sizsiniz.

Orada belediye başkanı partisinin milletvekili seçimlerinden birinci çıktığı için pilav döküyor.Ve konuşma yapıyor Hdpnin barajı geçmesi barajin geçilemez olmadığını gösteriyor diyor.

Bu sadece bir örnekti.

• forumu kullanıcısına yanıt
    İşte ülkenin 15 senedir dış siyasette moka sardığının kanıtı bu olsa gerek.

Akp'ye göre Barzani pkk'yı desteklemiyor

pkk'lı değil bir kürt kedisini bile Türkiye'ye vermem diyen kendisi değildi. Hadi onu geçtik pkk'yı terör örgütü olarak görmüyoruz diyor. Hala terörü desteklemiyor yani hemi?

Bu akp'lilerin saftirikligi ülkeyi mahvetti arkadaş buna birde kandırildik deyip kurtuluyorlar ya tam anlamı ile fail.

O değilde buna he ya kandırıldı deyip destek verenin zekası daha vahim .

• quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

İşte ülkenin 15 senedir dış siyasette moka sardığının kanıtı bu olsa gerek.

Akp'ye göre Barzani pkk'yı desteklemiyor

pkk'lı değil bir kürt kedisini bile Türkiye'ye vermem diyen kendisi değildi. Hadi onu geçtik pkk'yı terör örgütü olarak görmüyoruz diyor. Hala terörü desteklemiyor yani hemi?

Bu akp'lilerin saftirikligi ülkeyi mahvetti arkadaş buna birde kandırildik deyip kurtuluyorlar ya tam anlamı ile fail.

O değilde buna he ya kandırıldı deyip destek verenin zekası daha vahim .

Degisik degisik konusuyorsunuz.

Barzaniyi oraya akp getirmedi, goturemezde. Ortada bir gercek var. Orada askeri birligimiz,kampimiz var ve habire operasyon yaptigimiz kandil adamlarin topraginda.

Barzani kimsenin babasinin oglu degil, kimsenin bayildigi da yok.

Devletlerin dostu yada dusmani olmaz. Cikari olur.

Oyle olsaydi, bizi yok etmek isteyen Avrupa ile savas sonrasi iyi iliskiler kurmazdik.

Barzani de cikarimiza uygun davranirsa dostumuz, davranmazsa dusmanimiz. Bu kadar basit.

Bunu anlamamak icin "saftirik" olmak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaş dansöz gibi kıvırma. Kimse onu kim oraya kodu diye laga luga yapmıyor. Onu oraya koyan Osmanlının kendisi idi.

Sen terörizmi desteklerse dedin ve ben herzaman destekliyordu bugün de destekliyor yarında destekleyecek dedim. Şimdi sen ne demeye çalışıyorsun?

Eğer destekleyen bu ülkenin bütünlüğüne kastı var gerçeği ise hükümetin, Erdoğanın bu canım cicim havaları ne ayak? Unutma bu terörist referandumda evet diyerek akp safında idi.

Şimdi ya dürüst ol yada kıvırmaya devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Arkadaş dansöz gibi kıvırma. Kimse onu kim oraya kodu diye laga luga yapmıyor. Onu oraya koyan Osmanlının kendisi idi.

Sen terörizmi desteklerse dedin ve ben herzaman destekliyordu bugün de destekliyor yarında destekleyecek dedim. Şimdi sen ne demeye çalışıyorsun?

Eğer destekleyen bu ülkenin bütünlüğüne kastı var gerçeği ise hükümetin, Erdoğanın bu canım cicim havaları ne ayak? Unutma bu terörist referandumda evet diyerek akp safında idi.

Şimdi ya dürüst ol yada kıvırmaya devam et.

He he.
    Senin seviyence cevap yazacağım, sonra beni banlayacaklar.
    Ben de diyorum ki, adama bayılan da yok, güvenen de. Duruma göre politika geliştirilir.
    Adam bizim çıkarımıza iş yapıyorsa iyi ilişkilerimiz olur, zararımıza iş yapıyorsa kötü ilişkilerimiz olur. O kadar.

Yok anlıyorum seni. Sizin kişiliğiniz bu hakaret ederek fikir alış verişi yapmak(!)

Hâlâ diyorsunki çıkarlarımız doğrultusunda, peki hangi çıkar bunlar? Varoluşundan beridir pkk'yı koruyup kollayan Barzani çıkarlarımız doğrultusunda?

Aslında erdoğanın çıkarları doğrultusunda desen tamam nede olsa birlikte şirket sahibi iki ortak K. Irak'ta. O nedenle teröristi beslese de kollasa da çıkarlarımız doğrultusunda yani erdoğanın çıkarları doğrultusunda kendisi.

Şimdi ya kıvırma yada cevap verme internet aleminde 1 byte dahi ziyan ziyandır.

• BanKoliK_ÜyE kullanıcısına yanıt
    Kıvırma görmek istiyorsan aynaya bak.
    Yazdıklarımı, "çıkarımız var o yüzden barzaniyle dostuz" şeklinde okuyorsun herhalde. Eğer öyleyse yukarıdan gitmiş.
    Erdoğanın çıkarı varsa onu da beni alıntılamadan ona söyle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.