Şimdi Ara

Plague Inc’in devamı geliyor: After Inc. tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plague Inc’in devamı geliyor: After Inc. tanıtıldı
    2012 yılında çıkardığı Plague Inc. ile büyük bir başarı yakalayan NDemic Creations, yepyeni bir mobil oyunla geri dönüyor: After Inc. Bu oyunda amaç, bir salgınla insanlığı yok etmenin aksine bir toplumu yeniden inşa etmek ve medeniyeti şekillendirmek. İlk oyundaki karanlık ve stratejik yıkım temasına tamamen zıt bir şekilde, After Inc, dünyayı yenide kurmaya odaklanıyor. 

İnsanlığın yeniden inşası

After Inc, salgın sonrası bir dünyada yerleşim kurma ve toplum yaratma üzerine kurulu bir oyun olarak geliyor. İlk oyunun aksine, oyuncuların insanlığın hayatta kalması ve gelişmesi için stratejiler geliştirmek gerekiyor. iOS ve Android platformlarında yayınlanan oyun, 2025 yılında Steam’de de yayınlanacak. Yapım, şu anda Steam üzerinden istek listesine eklenebiliyor.

NDemic Creations, ilk oyunun başarısını hem oyun mekaniği hem de tema açısından farklı bir yönde geliştirerek tekrar dikkat çekmeyi başarıyor. İnsanlığın yıkımından doğan bu yeni başlangıç hikayesi, serinin hayranları için oldukça ilgi çekici bir deneyim sunacaktır.

Kaynak:https://insider-gaming.com/plague-inc-rebuild-after-inc/

• ilk bakış açısında beklenen hissi çok vermedi. Bir de çıksın bakalım

• bıktım artık bu tarz p2w oyunlardan piyasa bu çöplerle doldu.

• Plague inc kendine has farklı bir oyundu, bu devam oyunu yüzlerce kopyası zaten yapılmış olan bir ülke yönetme simülasyonu gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil oyun ibaresini gördüğüm anda devamını okumayı bırakıyorum. Oyun içi satın alım hikayesi kaç para harcanır belli değil soyunu ile eş anlamlıdır.

• Ben bu oyunu çok seviyordum ama ikiside bana hitap etmiyordu işte bana hitap edicek bir oyun çok mutlu oldum bencilce konuşmayın bilgisayarım yok ve telefonum iyi değil.Bu oyun çok iyi olucak benim için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.