Şimdi Ara

Plajdaki Kız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerden buldun derse, facebook önerisi dersin, her öneriyi kabul ediyormusun derse, sende her tanımadıgını arkadaşlıga kabul ediyormusun de. Kısaca tanısma işlemi geç burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

nerden buldun derse, facebook önerisi dersin, her öneriyi kabul ediyormusun derse, sende her tanımadıgını arkadaşlıga kabul ediyormusun de. Kısaca tanısma işlemi geç burdan

O olayı şöyle etkisiz hale getirdim.Eklemeden önce yorum yaptığı bi grubu beğendim.Altına bende yorum yaptım.Tesadüf oldu yani gibii
  • Beyler kızdan herhangi bir mesajda gelmedi bekliyeyim mi atayım mı
  • küçük süprizler yapmayı severim de.
  • sen eklediğine göre senden mesaj bekliyor olabilir. bana sorarsan atma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

sen eklediğine göre senden mesaj bekliyor olabilir. bana sorarsan atma.

Biraz daha bekliyeym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppp
  • Dur ekleme, at bana face'sini ben sizin yerinize konuşurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

bu kızlar beykozdan mı ?

Beykozda mı oturuyorsun ?

• gızlar sizi voleybal oynamak için kullanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric_

http://www.facebook.com/burak.gezer.165

?

Yok daha yakışıklıyım ben
  • Bu arada kız seni 4 kişi içinden seçmediyse ilgisini belli etmediyse o iş bitmiştir. Çıksanız da ilişkinin ipleri her zaman kızın elinde olacaktır. İlk adımı atmamalısın. Eğer kısa ilişki istiyorsan yavşaksan konuş çık ama kısa sürer yani zararlı çıkarsın.
  • Eklemen çok yanlış olmuş.Eklemeden mesaj yollayacaktın,bekledik gelmediniz,ayıp oldu cinsinden.Kızın ilgilenirse ekler sohbet falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volleyballer*

Eklemen çok yanlış olmuş.Eklemeden mesaj yollayacaktın,bekledik gelmediniz,ayıp oldu cinsinden.Kızın ilgilenirse ekler sohbet falan.

Mesaj kapalıydı kardeş benimde aklıma geldi ama işte ondan ekledim
  • quote:

Bu arada kız seni 4 kişi içinden seçmediyse ilgisini belli etmediyse o iş bitmiştir. Çıksanız da ilişkinin ipleri her zaman kızın elinde olacaktır. İlk adımı atmamalısın. Eğer kısa ilişki istiyorsan yavşaksan konuş çık ama kısa sürer yani zararlı çıkarsın.

Kız güzel ancak aynı ilde olsaydık düşünebilirdim ciddi ancak araya km farkı girince o iş olmuyor.Zaten haftaya yazlığı kapatıcaz.Ygs kursu başlıyor.Amaç sohbet hoş vakit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emiliano zapata

quote:

Bu arada kız seni 4 kişi içinden seçmediyse ilgisini belli etmediyse o iş bitmiştir. Çıksanız da ilişkinin ipleri her zaman kızın elinde olacaktır. İlk adımı atmamalısın. Eğer kısa ilişki istiyorsan yavşaksan konuş çık ama kısa sürer yani zararlı çıkarsın.

Kız güzel ancak aynı ilde olsaydık düşünebilirdim ciddi ancak araya km farkı girince o iş olmuyor.Zaten haftaya yazlığı kapatıcaz.Ygs kursu başlıyor.Amaç sohbet hoş vakit

Tadını çıkar

• Mesaj filan atma. Bu kadar yüz vermeyin şu kızlara. Kızlar plajda vakit geçirmek için sizinle gelmiş voleybol oynamış. Laf olsun torba dolsun diye görüşelim filan demişler. Şimdi önce ekle sonra mesaj atıp kızı havalara çıkarma.
  • Beyler diyalog şöyle devam ediyor?

A:Merhaba:))

A:Tanıdın Umarım?

B:Evet tanıdım :D

Devamında napmalıyım sanaldan hiç girmedim bu işlere cahilim

,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.