Şimdi Ara

PLAKA DEĞİŞİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınacak araba belli ise şase numarası ile istediğiniz plakayı eşleştiriyor emniyet, noterde plaka değişimi isteyince sistem o plakayı veriyor. Yalnız ekspertiz sonrasi aracı almazsanız emniyete verilen para boşa gidebilir çünkü makbuzda bağış yazar, iadesi olmaz.

• Arkadaslar şuan kullandığım aracın plakasını yeni aracıma aktarma şansım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Arkadaslar şuan kullandığım aracın plakasını yeni aracıma aktarma şansım var mı?
    Zor konu. Öncelikle satış yaparken plaka değişimini şart koşacaksınız alıcıya. Şehir dışına satmanız da gerekiyor tabi.
    Sonra plakanız boşa çıkacak ve kendi ilinizin trafik tescil biriminden plakanızı başkasına vermemelerini rica edeceksiniz ki bu kısmı tecrübe etmedim.
    SOnra yeni araç almaya giderken önce şasi (ya da motor emin değilim) nosunu gitmeden öğreneceksiniz. Tescile gidip o numarayı sizin plakaya atamalarını isteyeceksiniz. SOnra notere gittiğinizde direk o plaka size otomatikman atanmış olacak. Fakat burada da farklı il plakalı araç almanız (ya da sıfır) gerekecek.
  • Anladım hocam eski aracımı satmayı düşünmüyorum henüz. başka ilden araç beğendim onu alıcam eski aracımın plakasını ona aktaracaktım ama karışık işmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.