< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
'plaka yerli bak sırtı terli çok' ne demek? (2. sayfa)

-
-
sagopayla ceza barıştımı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sagopa kajmerin attığı diss neydi yav
Lisedeyken bunları dinlerdik şimdi diss leşmiyorlar eski heyecanı kalmadı.
Kır Kalbini ver elime şarkısında
"Tek bir ihtimal var desem yerli yalaka sensin"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Ocak 2016; 8:11:50 >
Gettolarda bile Mohikan var oğlum
Her bir kafada farklı ses
ceza türkçe rap in önemli isimlerindendir hocam 7-12 yaş cocuğa da indirgememek lazım. benim gençliğim onları dinleyerek geçti. o 12 yaşındaki çocuklarda daha hayatta yoktu. -
Ne anlama geliyo ozaman aciklarmisin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her bir sözünün altında başka bir şey bulunuyor. Ama bu Suspus'u anlamayan yoktur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
türkçe sözlere saçma diyenler gidip yabancı parçalarını sözlerini okusunlar bakalım
müzik yapmak, kafiye bulmak için mecburen saçma sapan şeyle söyleyeceksin
ayrıca sagopa zamanının en iyi söz yazarlarındandır her ne kadar artık saçmalamış olsa da -
efsane ceza repliği -
Plaka yerli ----- Plaka yerli'den kastı Türk olduğunu belirtiyor yani Türkçe Rap yaptığını dile getirmeye çalışıyor
Bak sırtı terli ------ Burada ise Türkçe Rap Sanatçılarının en başarılısıyım , çok çalışıyorum heryerde sahneye çıkıyorum manasında
Çok mu başı dertli ---- Piyasada rakibim yok , tek başımayım hesabı mecaz kullanmış
Vah eski hali yok ---
Ne olacak ----------- Eskisi gibi değil kendini geliştirdiğini türkçe Rapta en üst sırada kral koltuğnda oldugunu belirtiyor ve ne olacak şimdi diyor
Benim anladıklarım ve türettiklerim bunlar
edit : Sıkı bir Amerika Rap ve R&B dinleyicisiyim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalgücü -- 22 Ocak 2016; 10:34:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
sagopa kajmerin attığı diss neydi yav
Lisedeyken bunları dinlerdik şimdi diss leşmiyorlar eski heyecanı kalmadı.
Kır Kalbini ver elime şarkısında
"Tek bir ihtimal var desem yerli yalaka sensin"
Hala devam ediyor.Ceza son albümde yine yazmış bir şeyler. Sagopa K. de yeni albümde cevap verir mutlaka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boşver
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
plaka yerli olunca sırtın terli olması arasındaki ilişki tam olarak nedir?tr de araba sahibi olunca bir o kadar da emek sarf etmiş olmak anlamına mı geliyor?
Baba yorgun diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Glenn Rhee
Arabanın Türkiye sınırları içerisinde olduğunu ve bahsi geçen kişinin terledigi anlamına geliyor
Yerli plaka araçla yurtdışına da çıkabilirsiniz. Yalan yanlış konuşmayın. -
pompalamasyon bu benim misyon afrodizyak istemez dogustan hazir fuzyoooon vav vaav vav vav oooo beybi yooov bu gece gelip benim oool sabah uyandim biraz bakindim burasi neresi ben burayi tanimadim hop kollarimda bir kadin acaba neydi adi kafa guzeldi dun gece ben bayildim hemen ayildim birazcik bakindim pantolonu bulamadim kiza sordum pantolonum nerde o da dedi bosver benimki de yerdeee kiza bakinca canim yine onu cekti seksi bakislariyla verdi bana yetki pompalamasyon gece gunduz eridi bitti kollarimda hatun oldu dumduz ben makineyim bu da benim isim canin acirsa senin icin yavaslayabilirim ya da sagim solum belli olmaz seni sevebilirim bir melek var icimde gizli sakli bekleyen guzel bir kizla iyi gunler dusleyen seytan var icimde azgin bir bicimde guzel bir kiz gorunce gider coker ustune
ezberden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 30 Ekim 2022; 12:26:27 > -
Nalet şey ya ben de unutamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
old school rap çok iyiydi kanka yaa yeni rapler ne öyle hiç bir şey söylemiyor lirikler cok kötü, old school öyle mi hepsi çok derin sözler falan fişman mamimimimimi microfon show o
-
ben uyku dolu bu gözlerimle baktım ahalime ve kelime topladım çuvalla bendime, sınırda çattım halime savaştım kör savaşçı arenasında kendime, sataştı sözlerim aleyhime hep arbede!..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X