Baskı devre yapacam fakat bi türlü yazının ayna görüntüsünü yazmayı başaramadım nasıl yapacağım çözemedim hangi program ile yapabilirim ? ve yazı yazarken nelere dikkat etmem gerekli?
Patatese yaz, sonra yazının kaldığı yeri kabartma kalıcak şekilde oy, sonra boyayıp yapabilirsin.
Proteus kullanıyorsan PCB yi çizip müsait bir yere yazıyı yazarsın sadece dikkat etmen gereken yazıyı "y" eksenin de ters cevirmen çünki programda çizdiğin PCB'yi şöyle düşünebilirsin; Şeffaf bir PCB ve baskı yapılmış halini dogal olarak sen baskı yaptıktan sonra plaketin bakır yüzeyini görmek için 180 derece plaketi ceviriyorsun bu sefer de soldaki pinler sagda gözüküyor, yazıyı normal okumak için sadece 180 derece cevirmen yeterli.Umarım anlatabilmişimdir.Kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: vahtxx_
herkese merhabalar :)
Baskı devre yapacam fakat bi türlü yazının ayna görüntüsünü yazmayı başaramadım nasıl yapacağım çözemedim hangi program ile yapabilirim ? ve yazı yazarken nelere dikkat etmem gerekli?
yandaki kutulardan A harfi yazan yere tıkla ordan yazını yaz ve net okunmasını istiyorsan 0.11 inç seç altta çıkan iki büyüklügüde yanlız dikkat et hangi renk tonu seçtiysen yollar için aynı tonu kullan. sonra yazının üstüne sag tıkla y mirror yap işlem tamam olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme