Şimdi Ara

Plan Staff Of Herding Bug'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce Plan: Staff Of Herding okudum. Dün Izual kestikten sonra düşen planı aldım. Şu an satılmıyor,takas edilmiyor,eritilmiyor,droplanmıyor. Daha önce okuduğum için okuyamıyorumda. Kitlendi kaldı çantada. Kasaya atılıyor ama iki taraftada dursun istemiyorum. Önerebileceğiniz birşey varmı. Ticket servisindede problem var sanırım. Ticket atamıyorum şu an.

Dipnot: Forumda aradım bulamadım. Daha önce açılmamış sanırım ama açıldıysa yada yanlış yere açtıysam yetkililer uygun yere taşırsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler saygılar...

• Bu tip durumlarla ben de karşılaştım, yapacağın şey çok basit: Hemen bir tane karakter açıyorsun ve planı o karakterinin çantasına atıyorsun sonra da o karakterini siliyorsun(dikkat et!).
    Hadi geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Bu tip durumlarla ben de karşılaştım, yapacağın şey çok basit: Hemen bir tane karakter açıyorsun ve planı o karakterinin çantasına atıyorsun sonra da o karakterini siliyorsun(dikkat et!).
    Hadi geçmiş olsun.

Pratik bir şekilde yok ben karakter açıp uğraşamam diyorsan Ticket servisinin açılmasını bekleryeceksin.
  • yere atılmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Bu tip durumlarla ben de karşılaştım, yapacağın şey çok basit: Hemen bir tane karakter açıyorsun ve planı o karakterinin çantasına atıyorsun sonra da o karakterini siliyorsun(dikkat et!).
    Hadi geçmiş olsun.

Hiç aklıma gelmedi. Teşekkürler. Bu şekilde göz zevkim bozulmadan oynuyorum artık :)

quote:

Orijinalden alıntı: KeNpaCinO
    Pratik bir şekilde yok ben karakter açıp uğraşamam diyorsan Ticket servisinin açılmasını bekleryeceksin.

Az önce tekrar baktım malesef aynı. Ara ara yoklayacağım açıldığında bug'i bildirecegim.

quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

yere atılmıyor mu

Malesef atılmıyor. That item is not allowed there. Mesajı veriyor. Drop engeli var.

Alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar.

• evet aynısı bendede var ama plan helfire ring planı. Sinir oldum. Karakter açıp onunla silmek hiç haklıma gelmemişti.Teşekküler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.