Şimdi Ara

Planladığım Kitaplar-Yorumları Bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Bu sene 2.defa defa gireceğim sınava. Geçen sene istediğim sıralamayı alamamamın nedeni olarak yanlış kitap seçimi olduğu için bu konuya önem veriyorum. Hem kendimin doğru hem de sizlerin doğru kitap seçimi sayesinde daha güzel bir sıralama elde edebiliriz. Ben planladığım kitapları yazacağım , fikirlerini,tavsiyelerinizi esirgemeyin...

YGS-

FİZİK// Simetri-Güvender Ygs s.b-- KİMYA// Simetri -Palme ygs s.b--MAT// Üçdörtbeş ygs s.b,Karekök ygs s.b-TÜRKÇE// Güvender K.a-Birey s.b// TARİH_COĞ-Zirve K.a-Palme S.b

LYS

FİZİK// Güvender Lys K.a-ekip lys s.b,,palme A_B s.b // BİO - Palme A_B k.a -s.b, fem bilimleri s.b // KİMYA - Simetri - Organik Esen fasikülleri, organik palme s.b // MAT - Karekök, fem s.b Apotemi Türev İntegral Fasikülleri //Geo - Güvender Ygs-lys k.a - Karekök s.b

Meb kitaplarını yazın okudum az buçuk not aldım . Sene içinde ihmal etmeden bakmayı planlıyorum yinede. Fizik ve Mat adına YGS de tavsiyelerinizi bekliyorum. Lys kısmında ise Mat ta..

• Sen bu kitapların hepsini bu sene bitirebileceğini mi sanıyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer hedefin yüksekse fem lys mat2 sb alma bilfem esen ya da birey alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltasiz ilah kullanıcısına yanıt
    Veletlik yapma :) gordugun yarı kitapları sene içinde kullandım zaten

• Bunları bitir sonra bol bol deneme çöz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.