Şimdi Ara

Plantronics Gamecom 367-377 veya SteelSeries 3H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu üçünden birini düşünüyorum beyler, kullanan veya bi bilgisi olan varsa hangisinin hangisinden iyi olduğunu veya farklarını söylebilir mi?

teşekkürler.

• 377 den vaçgeçtim beyler seçimi 3h ve 367 arasından yapıcam yardımcı olursanız sevinirim.
  • up bende 2 kulaklık arasında kararsız kaldım
  • gamecom 777 kullanıyorum gayet memnunum F/P bakımından en iyisi bence yinede bu sizin kararınız...anlatmama gerek yok araştırmışsınızdır benim tek söyleyeceğim şey resimlerinde göründüğünden çok daha kaliteli bir kulaklık (Sağlamlık ve malzeme açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownsteward -- 16 Eylül 2010; 22:33:15 >
  • Steelseries 3h de karar kıldım ve bugün siparişi verdim, teşekkürler.
  • tabiki bu senin kararın...hayırlı olsun diyelim
  • ürün eline geçer geçmez ilk izlenimlerini aktarırsan çok sevinirim
  • beyler ürün bugün elime geçti. öncelikle biraz küçük buldum fakat yinede kulağınızı rahat kapatıyor ve rahatsızlık vermiyor.
    ben oyun olarak cs 1.6 oynuyorum, şunu söyliyeyim eski kulaklıklarımdan tartışmasız kat kat iyi.( gerçi bu benim ilk gaming kulaklığım :] ).
    şimdilik görüşlerim bunlar sorusu olan olursa kullandıkça yardımcı olmaya çalışırım, teşekkürler..
  • ss3h kullanmisligim var. oncelikle hayirli olsun.
    tavsiyem , eger iyi bir ses kartiniz yoksa, ss siberia usb almaniz. gule gule kullanin.
  • @sonsuzuncu,

öncelikle teşekkür ederim.
    vallahi bu ses kartı olaylarından pek anlamıyorum.
    ses kartım Realtek ALC662 @ ATI SB600 - High Definition Audio Controller bu sanırım. sizce iyimidir siberia almama gerek var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaaaa
    @sonsuzuncu,

ses kartım Realtek ALC662 @ ATI SB600 - High Definition Audio Controller bu sanırım. sizce iyimidir siberia almama gerek var mı acaba?

bende de ss3h vardi on board ile pek anlami olmuyor. 2 senedir ss siberia kullaniyorum memnunum farkediyor cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

quote:

@sonsuzuncu,

bende de ss3h vardi on board ile pek anlami olmuyor. 2 senedir ss siberia kullaniyorum memnunum farkediyor cunku.

arkadaşın dediği gibi ses kartsız pek bir anlamı olmuyor bu aletlerin benimde gamecom 777 modelini seçmemin sebebi bu çünkü bu modelin dahili ses kartı var ama steelseries'in yok
  • Keşke Platronics GameCom 377 alsaydın arkadaşım. Harika bir Gaming kulaklık! Sesler, tizler, baslar çok iyi... Gerçekten çok kaliteli! Ama sen tercihini çoktan yapmışsın. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Keşke Platronics GameCom 377 alsaydın arkadaşım. Harika bir Gaming kulaklık! Sesler, tizler, baslar çok iyi... Gerçekten çok kaliteli! Ama sen tercihini çoktan yapmışsın. Hayırlı olsun.

• @1mmEN.s3

teşekkürler :) neyse artık bidahaki sefere acele davranmam.
  • quote:

@1mmEN.s3

teşekkürler :) neyse artık bidahaki sefere acele davranmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.