Şimdi Ara

Plants Vs Zombies [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünyayı ele geçirmeye çalışan birbirinden garip ve komik zombiler, önce sizin bahçenizi ele geçirmeye çalışıyorlar. Siz de zombilere karşı tek silah olan bitkileri kullanarak düşmanlarınızı evden uzak tutmaya çalışıyorsunuz.

PopCap'ın yarattığı farklı ve eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies, zombi oyunlarına farklı bir heyecan getiriyor. Kokuşmuş zombilere karşı sağlıklı bitkiler ile savunma kuracağınız oyunda geliştireceğiniz savunma stratejileri büyük önem taşıyor. Bölümler ilerledikçe birbirinden varklı bitkiler, sürekli güçlenen zombilere karşı en büyük savunmanız. Kafasında trafik konisi bulunan, sırıkla atlama sporcusu olan ve hatta buz kızağı yapan zombilere karşı koyacağınız eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies ile çok eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Sadece fareniz ile oynayacağınız oyun müzikleri ve görsel arayüzü ile de eğlenceli bir hava sunuyor.

Ayrıca oyunceviri adlı güzel türkçemize oyun kazandirma amaçlayan azimle çalışan site plants vs zombies 'e el atmış gibi gözüküyor. Burdan ulaşabilirsiniz : Plants vs Zombies türkçe yama. Plants vs zombies severler olarak yamayı merakla bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamsmonke -- 23 Ocak 2012; 21:24:06 >

• İlk kez iOS platformunda denediğim bir oyun. Orada denediğim için orada bitirmeye hevesleniyorum ama PC'de oynamak sanırım daha rahat.
  • Bilgilendirme için teşekkürler eğlenceli bir oyuna benziyo.
  • 3-4 kere bitirmişimdir rahat hala daha oynarım sıkılınca.
  • Bende çok sık oynuyorum. Bilgisayarda ve ipod touchta oynadım. Bilgisayarda oynarken daha rahat oluyor. Hele oyunceviri'nin kaliteli bir yamasıyla türkçe oalrak oynamanın daha güzel olacağını düşünüyorum. Bir plants vs zombies severi olarak bu haber beni çok heycanlandırdı.
  • beni benden almış yapım.deli gibi oynamıştım zamanında.8/10 hak ediyor.t-shirt'unu almak istediğim oyunlardan biridir kendisi.devamı hakkında bilgi varmı ?
  • Bitirene kadar başından kalkmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helldivers 2 [ANA KONU]
    12 ay önce açıldı
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Rocket League [PS4 ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harika bir oyun bağımlılık yapıyor, kesinlikle önyargı ile bakmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.