Şimdi Ara

Plants vs. Zombies: Garden Warfare [ANA KONU - ÇIKTI!] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
5.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler surekli ayni haritada oynuyorum neden boyle kac tane harita var oyunda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu stickerlari nasil kullaniyoruz satin alinca anlamadim arkadaslar? Kendi otomatikmi ekliyor upgrade i nasil oluyor?

• Aynı haritada oynatmaması lazım, uzun süredir gelmedi başıma. Garden&Graveyards oynuyorsan 3 tane harita var zaten, zombi ve bitki tarafında 2 kere oynatır her haritayı.

Stickerdan çıkanlar kendi ekleniyor hocam. Upgrade de aynı şekilde. Daha fazla mermi, daha hızlı reload gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Beyler surekli ayni haritada oynuyorum neden boyle kac tane harita var oyunda?

Welcome mate de oynarsan hep aynı harita çıkar ve silah upgrade yoktur. level 1 de olsan level 50 de olsan herkes aynı silahla oynar.
    Diğer oyun modların da başka haritalar da var. ve silahları upgrade'li oynayabiliyorsun. her oyunda fazla puan almak istiyorsan Garden&Graveyards oyun modunu oynamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Aynı haritada oynatmaması lazım, uzun süredir gelmedi başıma. Garden&Graveyards oynuyorsan 3 tane harita var zaten, zombi ve bitki tarafında 2 kere oynatır her haritayı.

Stickerdan çıkanlar kendi ekleniyor hocam. Upgrade de aynı şekilde. Daha fazla mermi, daha hızlı reload gibi.

Tesekkurler hocam valla oyuna basladim arka arkaya 5-6 kere hep ayni harita denk geldi sans iste, sonra ucretsiz dlc vardi onu indirince normale dondu simdi. Hocam peki stickerler i buy yapinca o aldigimiz upgrade sadece 1 maclikmi oluyor? Ayrica upgrade her karakterdemi gecerli oluyor ornegin zombide veya plant secince hepsi icin gecerlimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: r_ress

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Beyler surekli ayni haritada oynuyorum neden boyle kac tane harita var oyunda?

Welcome mate de oynarsan hep aynı harita çıkar ve silah upgrade yoktur. level 1 de olsan level 50 de olsan herkes aynı silahla oynar.
    Diğer oyun modların da başka haritalar da var. ve silahları upgrade'li oynayabiliyorsun. her oyunda fazla puan almak istiyorsan Garden&Graveyards oyun modunu oynamalısın.

Tesekkurler evet simdi duzeldi o modda oynuyomusum ben surekli

• Her karakter için 3 farklı upgrade var hocam. 1 maçlık değil tabii ki, sürekli. En çok coins zombi tarafında Gardens&Graveyards modunda kazanılıyor, aklında olsun.

Ben bu aralar tekrar Gears of War 3'e döndüm ama, denk gelirsek PvZ de oynarız beraber. Hem daha detaylı anlatırım
  • Eyv hocam tabikide herzaman oynariz oyun sardi beni valla, adamlar vurus hissiyati yapabilmisler arcade bir oyunda. Bu arada 3 upgrade dedigin heralde sureyle sinirli kullandigimiz yetenekler degilmi? Birde benimle ayni karaktere sahip olup farkli silah kullananlar var o nasil oluyor?

Gears 3 valla 1 yildir acmadim desem yeridir ama en cok horde modunda silverback kullanmayi ozledim.

• Oynayan varsa biraz lvl kasalım daha lvl 4'teyim ama oyunda mikrofonu açık oynayan o kadar Amerikan ergeni varki tuhaf tuhaf çocuk şarkıları söylüyorlar Buda beni deli ediyor Mic off yapıyorumda kafa rahatlıyo :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu xone'da aldım yalnız millet uçmuş 200 küsür leveller felan şu plants grubundan fire chomperi açsam bi süper olacak oynayan varsa garden ops yapılabilir beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hala oynayan varmi ekliyimde takilalim birlikte.

• Ben yeni aldim oyunu indirimde, cok keyifliymis cidden :)

• beyler yok mu kimse bi garden ops yapalım zevkli oluyor.
  • yaşı 18 den büyükler eklesin oynayalım
    gamer tag : funk guitarist
  • Ben oynarim, Gt: Mannheimia

• ea access hub ile indirdim cumartesi gecesi. dün başından kalkamadım. akşamları beraber oynayabiliriz hala oynayan varsa. GT : OrhN
  • Party yaparken normal çoklu oyunculu moda arkadaşımla nasıl girebilirim?
  • Ea ücretsiz yaptığında indirdim ve en sevdiğim oyunlardan biri haline geldi. Elimden bırakmadığım pesin bile yerine alacak utanmasa:) trophy'lerinide kasıyorum %90 oldum. Platin için herkesi 100'er kere öldür kupası kaldı 2 adet gümüş kupa:) isteyen eklesin id: mirkan07

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de en çok oynadığım oyun, multiplayerı çok dengeli ve zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledlebi

Benim de en çok oynadığım oyun, multiplayerı çok dengeli ve zevkli

server durumlaır nedır oyunu almayı dusunuyorumda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.