Bildirim
plants vs zombies garden warfare oyununa giremiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Oyun Origin hesabınızda aktif mi? -
hayır origindan almadım kodum yok işte sorunum bu ne olur yardım edin oyunu çok oynamak istiyorum benden kod istiyor orjinalini alamadım çünki param yok -
quote:
Orijinalden alıntı: oyunsever34
hayır origindan almadım kodum yok işte sorunum bu ne olur yardım edin oyunu çok oynamak istiyorum benden kod istiyor orjinalini alamadım çünki param yok
Oyunu oynamak için satın alman gerekiyor. Kod dediğin şey de oyunu satın alanlara veriliyor.
Ve hatırlıyorum evet Assasin's Creed de o kodlardan bir tane istiyor haklısın. -
ama asassins creed herkes kodsuz girebiliyor anlamadım o da kod istiyor bu da üstelik ona herkes girbiliyor acaba crack kırılmadığı için olabilirmi çünki crack yaptım genede değişen birşey olmadı -
Crack dediğin şeyin illegal olduğunu biliyorsun değil mi?
Eğer biliyor isen çok yanlış gelmişsin. Bu forumda yaşadışı paylaşım yapmak yasak.
Tavsiyem ucuz oyun fiyatı araştır bul al oyna. Alacak durumun yok ve oynamak ölüm kalım meselesi ise yeni bir konu açıp durumunu anlat birisi yardım etmek isterse sana oyunu hediye eder. Öbür türlü Crack yapmayı kimse burada öğretmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bak kardeş ben dilenci değilim şu zamana kadar hiç bir şeye yan gözle bakmadım allaha çok şükür hiç kimseye muhtaç deyilim laflarını tart öyle söyle sen ve diyer zengin bebeleri gibi ana bana şunu al baba bana şunu al demedim dememde dünyaları bağışlasar gözümyok benim gözüm tok kapişşşş -
quote:
Orijinalden alıntı: oyunsever34
bak kardeş ben dilenci değilim şu zamana kadar hiç bir şeye yan gözle bakmadım allaha çok şükür hiç kimseye muhtaç deyilim laflarını tart öyle söyle sen ve diyer zengin bebeleri gibi ana bana şunu al baba bana şunu al demedim dememde dünyaları bağışlasar gözümyok benim gözüm tok kapişşşş
Bu kadar laf söyledin o zaman artık oyunları "Crack" li kullanmazsın herhalde.
Korsan ürün kullanmak dilencilikten çok da iyi bir şey değil çünkü. -
adam gibi fiyat koysunlar alalım ozaman senin hiç oyun fiyatlarından haberin yok galiba yok 150 yok 200 yok 300 buna güçmü yeter bu fiyatlar var diye hiçmi oyun oynamıycaz
sende kusura bakma seninde kalbini kırdıysam özürdilerim kardeş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X