evet arkadaşlar şimdi biraz bahsedelim ben bu bloga psp oyun tavsiyesi ile başlıyıp sonra ps2 sonra ps1 oyunlarının hangisi oynanmalı hangisinden kaçınmalı sorusuna elimden geldiğince cevaplıyorum tamam baktığınızda klasik oyunları görebiliriniz bunu elbette oynıyacaklar niye tavsiye etmeye çalışıyon diyebilirsiniz inanın bana benim arkadaş çevremi tanısanız sizde böyle bir şey yapma ihtiyacı hissedersiniz benim amacım hayatı pc ile geçmiş ama konsol ile oyun oynamak isteyip anca maddi durumlar yüzünden geçen neslin konsolunu alabilen ama konsolun hiçbir oyununu bilmeyen (final fantasy metal gear solid tomb raider vb) ama sadece eski sony konsolları çünkü sadece ps1 ps2 psp oynadım inanın bana maddi durumu yüzünde bir nesil geriden gelenler var buna bende dahilim şuan bende sadece ps2 psp ve ps1 var bu yüzden ilk konsolu ps1 ps2 yada psp olan insanlara ne oynayıp ne oynamıyacağını göstermeye çalışıyorum isim olara tekno konsol seçtim ama güzel olduğunu düşünmüyorum siz bir isim önerisi yaparsanı sevinirim bide yazıların altına yorum bırakırsanız sevinirim daha yeniyim birazda tavsiye veriseniz iyi olur http://teknokonsol.blogspot.com/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme