skidrowdan pes 17yi indirdim içinde cpy crack var oyunun, cracki yapsam da oyunu açmıyor "unable to initialize steam api" hatası alıyorum, steam hiç kullanmadım zaten netten indirilen oyun steamle kullanılır mı onu bile bilmiyorum :)
Öncelikle herkese Merhabalar.Bir nevi konuyu hortlatmış olacağım ama yinede benzer bir sıkıntıdan dolayı müzdarip olduğum için burada faydası olur diye paylaşmak istedim. Benim başıma gelen Counter Strike Source oyununda ama aynı mesaj ve sonuçta bu oyunlar Valve kaynaklı olduğu için meselenin kökeninin aynı olduğunu düşünüyorum. Yukarıda yazılmış olanlardan Steam silme ve benzeri teknikleri uyguladım ama sorunu çözmüyor arkadaşlar. Steami silme neticesinde o hatayı vermiyor ama oyun açılırkenki ana ekrandaki yazılar falan kayboluyor;sonuçta sorunun kaynağına inmiş olamıyoruz,başka bişeyler yapmış oluyoruz. Neticeye gelecek olursak,çözüm tecrübeyle sabitki yakın zamanda steam yüklemiştim bilgisayara ve yüklerken Türkçe seçeneğini seçmiştim.Sonrasında farklı yerlerden araştırmam sayesinde css deki hatanın kaynağının bu olduğunu ve Türkçe olan seçeneği İngilizce olarak değiştirdiğimde meselenin çözüldüğünü gördüm.(Steam>Ayarlar>Arayüz>Dil seçeneğini İngilizceye çevir ve Steam'i yeniden başlat ve sonrasında oyuna girebilirsin) Gerçek hayattan kopmadan,gerçekte ve sanal alemde kimseyi incitmeden,ayarıda kaçırmadan, Size iyi eğlenceler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme