Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu telefon çok güzelde acaba çok mu kalın yaws.Kütük gibi gözüküyo
  • Aslında DH CeBIT buluşması yapsak fena olmazmı? Sanırım güzel bir organizasyon olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

Aslında DH CeBIT buluşması yapsak fena olmazmı? Sanırım güzel bir organizasyon olur.

bende sölemiştim bigün belirleyip hepimiz o gün gidelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

cebit e ben de gelmek istiyorum inşallah

İnşallah

aslında fuar açılınca bigün belirleyip topluca tüm forum beraber gidelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 19 Haziran 2007; 12:12:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazgUL_vB

bu reviewmi?
    http://www.mobile-review.com/articles/2007/se-newproduct-june.shtml

Hayır bu review değil. Tahminlerime göre reviewi en geç 1-2 hafta içinde yayınlanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

cebit e ben de gelmek istiyorum inşallah

İnşallah

aslında fuar açılınca bigün belirleyip topluca tüm forum beraber gidelim

çok güzel olur, ben de isterim. ben zaten her ay hemen hemen istanbul a gidiyorum, cebit'e denk getirmeye çalışacağım iş durumuma göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: tej90

Ya bu telefon çok güzelde acaba çok mu kalın yaws.Kütük gibi gözüküyo

Bence değil çok ince olmasından her zaman iyidir biraz kalın olması ki o kadar da kalın değil yani bu telefon tam ideal bence
  • biraz kalın olduğu doru ama o kadarda abartılacak kadar değil. o etrafından dolaşan yeşil vs. çizgiler çok şekil duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

Aslında DH CeBIT buluşması yapsak fena olmazmı? Sanırım güzel bir organizasyon olur.

cebit ne zaman ki
  • 2 - 7 Ekim tarihleri arasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

2 - 7 Ekim tarihleri arasında

üüü üü üü baya varmış yaw
    çıkış tarihi ekim başına gelirse görebiliris
  • diğer bi topikte arkadaş koymuş resmi
     PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

4 sn lik bir video 200 kb felan diyor. bu 3gp için çok fazla değilmi yoksa bu telefon 3gp için çok mu kaliteli video çekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

diğer bi topikte arkadaş koymuş resmi
     PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

4 sn lik bir video 200 kb felan diyor. bu 3gp için çok fazla değilmi yoksa bu telefon 3gp için çok mu kaliteli video çekiyor

3gp sıkıştırma birimi
    mp4e göre daha dandik(sıkıştırma açısından) o yüsden boyutu büük bunun

• bence bu k850i mpeg4 codecli 3gp olarak kayıt yapıyor,yoksa normal 3gp formatında ses codeci aac değil amr olurdu
    tabiiki o video oraya başka bir cihazdan yollanmadıysa yani k850i kendi çektiyse o videoyu w900i'den daha kaliteli görüntü ve seste video kaydı yapıyor demektir
  • [simage]www.se-nse.net/news/07_original.jpg[/simage]

nasıl 5mp teknolojidir anlamadım . ben resmi beğenmedim kızı beğendim

ISO LAR EKLENMİŞ GÖRÜYONUZNU

http://www.youtube.com/watch?v=e05w3WTFXZE&NR=1

ARKADAŞ BEN HERŞEYE RAĞMEN BEĞENMEDİM . TASARIM YİNE ÖAA İĞRENÇ ÖTESİ YA ADAMI ZORLA SİNİR HASTASI EDİYORLAR . YAP ŞÖYLE DAHA FRESH TASARIM GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSIN BEYAZ YAP MAVİLİ ALLI ÇİZGİLERLE SÜKSELE . SANKİ 85 MODEL TAKOZ ELEKTRONİK BİR CİHAZ KULLANIYORUZ .

ADAMLAR AKLINI BAŞINA TOPLASIN YOKSA DAHA PİYASAYA SÜRÜLMEDEN MİLLETTE HEVES KALMAZ .
    EN AZINDAN BİR GPS YADA WIRELESS BEKLERDİM ADAMLAR HALTMIŞ GİBİ YOĞUNLAŞMIŞ BİR KONSEPTE
    MADEM HEPSİNİ BİR ARADA YAPAMIYORSUN İŞE YARAR DEĞİŞİK MODELLER SÜR . KİMİSİNDE GPS OLSUN KİMİSİNDE BAŞKA ŞEY .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate__ -- 19 Haziran 2007; 17:30:47 >

• BUNUN RESİMLERİ MEDYAYA SIZMIŞTI DA DALGAMIZI GEÇİYORDUK AHADA SİZE DALGA . HAYRET BİŞEY YA İNANAMIYORUM .
  • @estimate__,
    tel şu anda tanıtımda ve o fotolar örnek cihazlardan çekilmiş (prototip) fotolar. Belli bir yazılım vs. yok şu anda. Elbette iyileştirmeler, düzenlemeler
    yapılacaktır. K790 çıkmadan önce de kimse fotosunu beğenmemişti prototip telle olan incelemelerde hatırlarsanız. Sonra ne oldu peki? Hiçbir tel su dökemedi eline. Bu da böyle olacaktır.
    Şekil olarak benim ve daha birçok arkadaşın hoşuna gitti. Basına sızan o foto çok kaba ve iğrenç görünüyordu. Gerçek tele baktığımızda daha kibar bir görüntü sergilemekte. SE zaten bir tele koymadığı şeyi diğer tele koyuyor. w960 ve k850 özellikleri gibi.
  • bu telefonda en çok sevdiğim şeylerden bi tanesi sensörlü tuşları. herkez bilmez nasıl kullanıldığını eline alanlar karıştırmak için baya bi zorlunacağı kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

@estimate__,
    tel şu anda tanıtımda ve o fotolar örnek cihazlardan çekilmiş (prototip) fotolar. Belli bir yazılım vs. yok şu anda. Elbette iyileştirmeler, düzenlemeler
    yapılacaktır. K790 çıkmadan önce de kimse fotosunu beğenmemişti prototip telle olan incelemelerde hatırlarsanız. Sonra ne oldu peki? Hiçbir tel su dökemedi eline. Bu da böyle olacaktır.
    Şekil olarak benim ve daha birçok arkadaşın hoşuna gitti. Basına sızan o foto çok kaba ve iğrenç görünüyordu. Gerçek tele baktığımızda daha kibar bir görüntü sergilemekte. SE zaten bir tele koymadığı şeyi diğer tele koyuyor. w960 ve k850 özellikleri gibi.

K790ın ilk fotolarını hatırladım da
    Bunu k850de daha belirgin yaptılar bu taktiği. Telefonu berrbat gösterdiler resmen. Şimdiki hali ile bir çok kişinin hayallerini süslüyor.

Ayrıca K850i çıksın piyasadaki en kaliteli 5 mpx resimleri çekmezse ben de PHI değilim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.