Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

sağlam bi telefoncudan aldığım cevap bu,şimdiye kadarki modellerin ne zaman çıkacağını söylemişti daha öncedende örn:n76-n95-n93i-k810i-w850i hepside doğru çıktı ve onun dediği zamanda geldi,ayrıca sony k810i modelini çok az sayıda üretmiş

peki niye üretmiş sorsana

niye uretmis?cunku k790 a gore tip olarak cok daha guzel!sırf kamera kapagı yuzunden ben k790 dan sogumustum..ayrıyeten öndeki kamerası da bir artıdır!ama suanda k790 bu fiyata inmisken 810i modelinin satılması zor!zaten bir sure sonra fiyatı dusecek,ben de o zamanın gelmesini bekliyorum
    bir de dikkatimi cekti,se icin genelde sony diyorsunuz(sony'nin uretim politikası,nokia sony'e yaklasamaz vs.)aslında burada ericsson firmasının hakkını yemeyelim!aslında onemli bi mevzu degil elbette ancak soyle bir dusundum de ilk cep tellerini kullandıgımız yıllarda ericsson firması 688 adlı modeliyle tavan yapmıstı!sonra t28 modeli,t65 modeli falan yani gayet guzeldi...iste bu zamanlarda sony firması da telefon uretmeye basladı hatırlar mısınız bilmem...ancak sony firması asla nokia ya da ericsson'a rakip olamayacaktı!fakat ericsson da kendi basına nokia ile rekabet edemezdi...daha sonra birlestiler,ve bence yakın zamanda nokia'nın onune gecebilirler...ancak buradaki basarı bence %60 ericsson %40 sony'e aittir...bu sadece benim sahsi dusuncem:)
    bir de w960 modeli oldukca yuksek bir fiyattan cıkacaktır!w950 modeli bile hala 1200 lerde gezerken yani rekor bir fiyat dusunuyorum w960 icin...
    k850 ise 1000 ytl ustu bir fiyatta cıkacaktır ve fiyatındaki düsüs w960 a oranla daha hızlı olabilir...
    son olarak k850 kasasındaki malzeme k810 deki ile aynı olabilir.gordugum kadarıyla parmak izi cok kalıyor cihazda...

• quote:

Orjinalden alıntı: muhendis

bir de dikkatimi cekti,se icin genelde sony diyorsunuz(sony'nin uretim politikası,nokia sony'e yaklasamaz vs.)aslında burada ericsson firmasının hakkını yemeyelim!aslında onemli bi mevzu degil elbette ancak soyle bir dusundum de ilk cep tellerini kullandıgımız yıllarda ericsson firması 688 adlı modeliyle tavan yapmıstı!sonra t28 modeli,t65 modeli falan yani gayet guzeldi...iste bu zamanlarda sony firması da telefon uretmeye basladı hatırlar mısınız bilmem...ancak sony firması asla nokia ya da ericsson'a rakip olamayacaktı!fakat ericsson da kendi basına nokia ile rekabet edemezdi...daha sonra birlestiler,ve bence yakın zamanda nokia'nın onune gecebilirler...ancak buradaki basarı bence %60 ericsson %40 sony'e aittir...bu sadece benim sahsi dusuncem:)

sony, ericssonun görünümünü güzelleştirdi
    ericsson, sony'ye telefon teknolojisini aktardı
    ortaya sonyericsson çıktı

sonynin telefonlarında teknoloji yok karizma vardı taa o zamanlar
    ericssonda ise görüntü yoktu
    birleştiler
    ve süper oldu

• yandan makaralı telefonları vardı sony'nin ve bunları p serisinde ve w960i'de kullandı,o makara sonynin icadı
  • quote:

yandan makaralı telefonları vardı sony'nin ve bunları p serisinde ve w960i'de kullandı,o makara sonynin icadı

Evet.
    Sonyricssonun değil sony'nin
    babamın vardı bi tane antenli. bu tuş sayesinde menülerinde dolaşıyorduk
    modelini hatırlayamıyorum ama J'li bir şeydi sanırım
    açılış kapanışta devekuşu falan çıkıyordu

Bu döner navigasyon tuşuna nokia 7110daki urta döner navigasyonu denedi ama 7110da kaldı
    Sonyericsson ise en üstün modellerine taşıdı şimdi

• Orjinalden alıntı: PHI

Alllah'ım asalete bak

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

• iyi cevap. bencede

k850 ile k810 arsında yaklaşık 200 ytl fiyat farkı olacaktır muhtemelen.
    bu durumda k810 satmayada devam eder diye düşünüyorum.
    benm tahminim k790-k800 ü az üretecek se.
    piyasada k550-k750-k810-k850 şeklinde devam eder gibi görünüyor bu seride tabi devamı gelir.
    quote:

Orjinalden alıntı: muhendis

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

sağlam bi telefoncudan aldığım cevap bu,şimdiye kadarki modellerin ne zaman çıkacağını söylemişti daha öncedende örn:n76-n95-n93i-k810i-w850i hepside doğru çıktı ve onun dediği zamanda geldi,ayrıca sony k810i modelini çok az sayıda üretmiş

peki niye üretmiş sorsana

niye uretmis?cunku k790 a gore tip olarak cok daha guzel!sırf kamera kapagı yuzunden ben k790 dan sogumustum..ayrıyeten öndeki kamerası da bir artıdır!ama suanda k790 bu fiyata inmisken 810i modelinin satılması zor!zaten bir sure sonra fiyatı dusecek,ben de o zamanın gelmesini bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

se bu telefonu tam bi fotoğraf makinasına benzetmeye çalışmış ki o batarya sim kart kapağını öle yapmış. bi sıkıntısı olucağını samıyorum aksine çok daha güzel olduğuna inanıyorum -

Aynen katiliyorum
    Bu tarz kilitli kapaklar surgulu- sıkı gecirme/tirnaklı kapaklara nazaran cok daha uzun omurlu ve ac/kapa islemi pratik ve kolay muhendislik tasarımlarıdır. Bu yuzden ustun kaliteli digital foto makinalarinda %90 bu tasarımlar kullanilir...
  • Offf offf çıksın artık bu telefon :) ben iyice havaya girdim :) k790i mi böyle elimde çeviriyorum sonra yeni telefonumda çevirince ekran yatay moda gircek falan diye düşünüyorum :)
  • Yeşil rengi çok can alıcıda şu W960'ın menüsü iğrenç bence K850 nin menüsü daha canlı duruyor
  • ewet yeşil olanın her yeri siyah tam tarz şekili var.
  • iyi de bu telefon çıkmadı ise forografları nerden çekiyorlar ??

türkiyeye gelmeceyecekmi acaba ? Eylül çok geç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karal85

iyi de bu telefon çıkmadı ise forografları nerden çekiyorlar ??

türkiyeye gelmeceyecekmi acaba ? Eylül çok geç...

Topicde bir cok defa verilen test fotolarında gordugun cihazlara ait resimler...
  • makina harika.. teşekkürler...
  • Ben de çok sabırsızım. Emektar w900'e veda edeceğim çıkar çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Ben de çok sabırsızım. Emektar w900'e veda edeceğim çıkar çıkmaz.

Ne zaman emektar oldu yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Walla 6 aydır kullanıyorum artık zamanı geldi :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Walla 6 aydır kullanıyorum artık zamanı geldi :)

6 ayda bir emektar.
    Vallahi güzel

• Eeee ne zaman geliyor.

K750 950 den çıktı 2-3hafta sonra 760 a aldım,
    K790 1190 dan çıktı 2,5 ay sonra 790 a aldım,
    K850 de 999dan çıkar ilk listelerde, 2ay sonra 750e alırız.

Yokmu arttıran)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 22 Haziran 2007; 16:06:15 >
  • k850 o kadar yüksekten çıkmaz ya en fazla 1 100 felan olur
  • tabi o zaman döviz kurları ne olur bilinmez malum seçim sonuçları işleri karıştırabilir
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.