Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

http://img.phonedaily.com/img/news/5831/mov.3gp

Ta kendisi

nası yani orda bu vidyoyu k850mi çekiyor ..., inanmam

• Ohaa ohaa ohaaa

1 yıl K-790 kullandım foto çekme olayını baya kavramıştım.Ayrıca 790 ın çektiği resimlerde çok hoşuma gidiyordu...

Ama bu başka bişe ! Yok böyle bir olay yaa !!!!

Benim için foto ve ergonomi çok önemli olduğu için alınacak telefon belli oldu !...Sabırla bekliyoruz......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazm_Track

Ohaa ohaa ohaaa

1 yıl K-790 kullandım foto çekme olayını baya kavramıştım.Ayrıca 790 ın çektiği resimlerde çok hoşuma gidiyordu...

Ama bu başka bişe ! Yok böyle bir olay yaa !!!!

Benim için foto ve ergonomi çok önemli olduğu için alınacak telefon belli oldu !...Sabırla bekliyoruz......

Alinacak telefon degil alinacak TELEFONLU DİGİTAL CAMERA
  • @pininfarina

hocam, k850 ile çekilmiş fotoları, bi zahmet bu konunun ilk sayfasındaki msjına eklersen güzel olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

@pininfarina

hocam, k850 ile çekilmiş fotoları, bi zahmet bu konunun ilk sayfasındaki msjına eklersen güzel olur..

Eklemem icin sifreni bilmem gerek
  • benim attığım ilk msj değil, hemen altındaki ikinci, yani senin attığın msjdan basediyorum..
  • quote:

benim attığım ilk msj değil, hemen altındaki ikinci, yani senin attığın msjdan basediyorum..

Anlasildi merkez 8100310! Derhal gorev yerine intikal ediyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

benim attığım ilk msj değil, hemen altındaki ikinci, yani senin attığın msjdan basediyorum..

Anlasildi merkez 8100310! Derhal gorev yerine intikal ediyoruz

ilk msja ben eklersem reklama takılır, sen ekle, hem senin emeğin var şimdi.., gidipte benim onları kullanmam olmaz :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

http://img.phonedaily.com/img/news/5831/mov.3gp

Eeee, Nokia'nın tek havası da söndümü şimdi. İnanmam canım.
  • Video kalitesi de çok iyiymiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Video kalitesi de çok iyiymiş.

bi megabass eksiğimiz var.. mega bass yazılımsal bi olay değil mi? "hack"ından gelemezmiyiz? k850 ninde megabass ı olsa tadından yenmez..
  • quote:

quote:

bi megabass eksiğimiz var.. mega bass yazılımsal bi olay değil mi? "hack"ından gelemezmiyiz? k850 ninde megabass ı olsa tadından yenmez..

Neden olmasın

• Megabas olmasa da ses kalitesi iyidir herhalde. Fotoğraf ve video kalitesini yükseltip ses kalitesini düşük tutmazlar sanırım.

Örnek videoyu izlerken görüntü penceresini epey büyüttüm yine de bozulma olmadı görüntüde. Telefonun teknik özelliklerinde 320x240 (QVGA) çzünürlüğünde video çektiği yazıyor ama örnek videoya bakınca sanki çözünürlük daha yüksek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 23 Haziran 2007; 1:03:17 >
  • quote:

quote:

wifi eksiği olmasaydı o zaman tam alınası telefondu işte

• Valla alcaz bu teli adam gibi tel yok zaten sony iyi çıkardı bunu
  • K850i ne zaman gelir Türkiye' ye; bu konuda herhangi bir bilgi var mı?
  • ekim gibi gelir kanımca
  • Epey vakit var o zaman çıkmasına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

quote:

O kadar kusur kadı kızında da olur

Ayrıca cihazda wi-fi olmaması bence bir kusur degil zira K850 fotograf konsept'i uzerine gelistirilmis bir makina ve bir medya telefonu olmadigindan wi-fi cok da lazim olmayacak bir ozellik. Bugun profesyonel digital cameralarda dahi kac tanesinde wi-fi var veya gordunuz sorarim size?

Kisaca wi-fi isteyene sony "buyrun sizi soyle alalim ve tanistirayim bu cihazimizin ismi "W960i" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 23 Haziran 2007; 1:57:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

quote:

O kadar kusur kadı kızında da olur

Ayrıca cihazda wi-fi olmaması bence bir kusur degil zira K850 fotograf konsept'i uzerine gelistirilmis bir makina ve bir medya telefonu olmadigindan wi-fi cok da lazim olmayacak bir ozellik. Bugun profesyonel digital cameralarda dahi kac tanesinde wi-fi var veya gordunuz sorarim size?

Kisaca wi-fi isteyene sony "buyrun sizi soyle alalim ve tanistirayim bu cihazimizin ismi "W960i" diyor

öyle diyorda w960 ın kamera performansı ne olacak. ben de sony e kameranı k850 gibi yap da çek beni sony cep shopa diyorum buradan.hadi hodri meydan

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.