Şimdi Ara

plati.ru türkiye kullanmak!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben orjinal alma taraftarlarındayım pahalı ve maaşımı çok sarsmakta özellikle yeni oyunlar... plati.ru ve birkaç sitelerden genellikle rus key çok ucuz oluyor ama vpn ile çalışıtırılıyor. Ben steam taraftarıyım ama orada da aktif zor oluyormuş.

plati.ru dışında sitelerde olur.
    plati.ru sitesinde RUS/CIS ( türkiye ) de çalışır mı . Ama dillerine bakıyorum ENG LANGUAGE.

Şimdi benim sormak istediğim sorum key alırsam türkiye bölgesinde vpn ile mi çalıştırmak zorundayım. Steam key nasıl aktif ederim. Şimdi popüler oyunlar
    1. LEGO® MARVEL's Avengers
    2. yeni tomb raider
    3. fifalar
    4. rocket league
    5.xcom 2
    6. just cause 3 v.b.

Lütfen plati.ru almak istiyorum türkiye den vpnsiz oynamak mümkünmü ve steam aktif etmek.

Not: Güncellemeler de sıkıntı yaratıyormuş bilgisi olan lütfen bekliyorum....

Not: forumlarda araştırdım ama pek dişe dokunur bulamadım o yüzden bu konuyu açtım teşekkürler şimdiden.

• plati.ru steam oyunlarında bütün diller var dil sıkıntısı olmaz. Oyuna girerken vpn açmak zorundasın o yüzden online oynayacağın oyunları buradan alma. SP oyunlarda burayı kullanabilirsin oyunları çok ucuza bulabilirsin.
  • arkadaşlar black ops 2 aldım steam den aktifleştiremedim yardım lütfen vpn de açılı olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.