icim ciz etti fenerliler icin.yazik ya.onlarin da her insan gibi sevinmeye hakki var.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Photoshop gibi geldi bana ama tam da emin olamadım.
çok kaliteli yapım olduğundan insan kararsız kalıyor ben de ilk başta tereddüt yaşadım ama sonra photoshop olduğuna karar verdim aşsldjapsd püfff kendimden sıkıldım
Aziz Yıldırım'dan Platini'ye şok mektup
Yarın gazeteniz Sabah'ta
parçalı yakışmış adama
quote:
Orijinalden alıntı: ShaLer
Fenerbahçe gibi güzide bir kulübümüzün avrupadan neden dışlandığının göstergesidir.
Bu resim fake beyler paintle yapılmış orjinali bu
quote:
Orijinalden alıntı: br[A]k
quote:
Orijinalden alıntı: ShaLer
Fenerbahçe gibi güzide bir kulübümüzün avrupadan neden dışlandığının göstergesidir.
Bu resim fake beyler paintle yapılmış orjinali bu
Bir Rıdvan Dilmen değil.
Off fena gururlandim beyler
Adalet forma giymez!!!! Yakıştıramadım platiniye !1bir!one!1
Parçalı yün formamız bu
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
GalatUefa. Yok lan olmadı, ismimizde bile şaibe emaresi yok anasını satayım. Beyler sanırım gururlanabiliriz
ben gururlanıyorum ozaman yalnız bugün sınırı çok aştık
Michel François Platini (d. 21 Haziran 1955, Kayseri)
Kendini Aziz Yıldırım'ı bitirmeye adamış bir şeriatçidir.
kazak lan o
beyler herkes sarı kırmızı giyebilir neyle suclayacaklarki arması bile yok sakin olun ayrıca fotoşokta olabilir
Bana fotoşop gibi geldi, bence bu kadar patavatsız bir insan değildir Platini. Ama yine de bıyıklara odaklanın, badem bıyık. Siz bağlantıyı kurarsınız artık. Çok büyük bir komployla karşı karşıyayız.
(keşke paitte biraz da bıyık yapsaymışsın)
Uefasaray
Şimdi kim izleyecek şampiyonlar ligini? Şampiyonlar ligi gelirleri düşecek ingiltere de publar fransada cafeler ful çekmeyecek. Naptın Uefa? Kendi kuyunu kazıyorsun. Unutma ki fenerin büyüklüğü ne kupa angadefgsakfjsklgldhfgjghfkjg