Şimdi Ara

Platinum paketleri ve ödediğiniz ücretler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell Platinum kullanıcıları olarak paketlere güncel ödediğiniz tutarı ve paket içeriğinizi söyleyebilir misiniz arkadaşlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekstra +5GB hediyesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Ekstra +5GB hediyesi var.

25GB olan black paketi kullanıyorum 159.99 fakat internet bir türlü yetmiyor. 35GB olan ise 199.99 fakat vodafonede fiyatlar ve paketler bu kadar uygunken kafam karıştı 200 de veresim gelmiyor ne yapsam bilemedim

• BR9 kullanıcısına yanıt
    200 vermeye değmez. Benim tarife tam orta yollusu, tabi diğerlerine kıyasla..

Vodafone da var bende de bazen sinir ediyor hızları.

Senin oralarda iyiyse dene bence.

• Platinum paketleri ve ödediğiniz ücretler

• quote:

Ekstra +5GB hediyesi var.

Dostum senin Aylık tüketim ne kadar? yetiyor mu veya artıyor mu durum nedir? Cunku birde diğer hatların paketleri filan var sende toplama bakınca aslında internet kotası 50 den fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Turkcell yetmiyor. Mesela son 15GB kaldı, 2 3 gündur TT ve Vodafone arası takılıyorum. Son 2 gün kala Turkcell'e dönüyorum tekrar.

Diğerlerinde ki kullanımı hesaplarsak 80GB falan rahat var.

• quote:

Turkcell yetmiyor. Mesela son 15GB kaldı, 2 3 gündur TT ve Vodafone arası takılıyorum. Son 2 gün kala Turkcell'e dönüyorum tekrar.

Diğerlerinde ki kullanımı hesaplarsak 80GB falan rahat var.
    En fazla tuketim youtube üzeriden filan mı oluyor nasıl yiyon okadar gb'ı yaw :) evde veya işte wifi kullanmadan mı 80gb görüyor tuketim yoksa wifiye ragmen mi boyle. Baya iyi bir kullanımın var valla.
    Evdeki neti kullanmıyorum. Zaten 3 çocuk var onlarla ilgilenmekten evde pek kullanım yapmaya vakit kalmıyor.

İsyerinde boş vakit gırla bu yüzden Youtube, netflix, beIN yiyor baya. Tabi ayda kafadan 10GB ta hız testlerine gidiyor.

Turkcell şöyle 70-80GB'a 400 lira istediği bi paket çıkarsa tam benlik olacak. Diger ikisini kapatıp onu kullanırdım sadece. Gerçi Vodafone'u faturasıza geçiş için başvurdum, artık iyice lanet ettirdi. Ona verecegim parayla TT'da ek paket alarak kullanım yapacağım.

• quote:

Evdeki neti kullanmıyorum. Zaten 3 çocuk var onlarla ilgilenmekten evde pek kullanım yapmaya vakit kalmıyor.

İsyerinde boş vakit gırla bu yüzden Youtube, netflix, beIN yiyor baya. Tabi ayda kafadan 10GB ta hız testlerine gidiyor.

Turkcell şöyle 70-80GB'a 400 lira istediği bi paket çıkarsa tam benlik olacak. Diger ikisini kapatıp onu kullanırdım sadece. Gerçi Vodafone'u faturasıza geçiş için başvurdum, artık iyice lanet ettirdi. Ona verecegim parayla TT'da ek paket alarak kullanım yapacağım.
    aslında tt daha hattı 50 gb 59 tl olması gerek o şekilde kullansan sana bence vodafona göre cok daha fayda saglar tabii telekomdan telefon görüşmesi olayın yoksa. Benim tüketimim cok yok cunku evde wifi iştede telefonla ilgilenme sansım olmuyor o yuzden turkcell 15gb sarı gunler 59 tl paketi telekom data 10gb kullanıyorum 19tl olandan vodafonu sırf rezilliğini görmek için almıştım :) 7 gb 27 tl olan paketi kullanıyom. 30 tl yuklemeye 3 gb veriyor 10 gb oluyor. toplamda 35+ gb kota var aylık ama bitirme sansım olmuyor pek.

Data hattı olayı bana ters ya. Valla Turkcell'in 1 sene sınırsız hattı elimdeydi doğru düzgün kullanmadım bile. Wifi tarzı kullanıma karşıyım sanırım.

TT mesela istasyon dikti işyerine, ya da revize yaptı bilemiyorum ama Turkcell'i solladı fakat onun da sesli arama performansından nefret ediyorum, mecbur kalmadıkça takıp kullanasım gelmiyor. Onuda muhtemelen 92 gün sonra kapatacağım.

Turkcell biraz insaflı üflese nolur sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Şubat 2020; 22:32:33 >
    Tek telefon mu kullaniyorsun? Eger tek degilse telekomun ses olayini begenmedigin icin data bence cok uygun. Maksat internet kullanmak olsun. İki telefon ile 10 numara kombin olur tt ve turkcell

Turkcellden insafli uflemesi biraz zor valla :) o yuzden ya bayilip turkcelle kullanican paketleri yada kombin yapican

2. cihaz vardı fakat evde ki yedeği çocuklar parça pinçik ettiği için mecbur bendekini eve bıraktım. Yoksa TT ve Turkcell iyi oluyordu. Şimdi sürekli simkart değişmekten simkart yuvası patlayacak, o yüzden yavaş yavaş sadece Turkcell'e yöneliyorum. Ama merette pahalı arkadaş. Bu saatten sonra da fiyatlar aşşağı inmez. Ciddi bir bütçe ayırman gerek ki adam akıllı birşey kullanasın.

Ayrıca bu saatten sonrada android'e para vermek istemiyorum, seneye benim cihaz patlama sinyalleri verir iphone geçerim diye düşünüyorum. Zaten iphone alınca içine gidip Turkcell'den başka hat takıp cihaza hakaret edemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Şubat 2020; 23:23:34 >
    Sizin superbox yok mu ?

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Fiber var evde

Hayırlı olsun ne zaman geçtiniz bu ne biz

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    2018 haziran da geldi. Tabi getirene kadar müdürlüğün yollarını az aşındırmadım

• Aşağıdaki 2 paketten yararlanmanızı sağlayabilirim.

Bir tanesi platinium paket

Yeni eski Turkcelli olmanız farketmez. Platnium kullanıp kullanmamanızda farketmez Son 1 hafta katılım sınırlı. İsteyenler özele mesaj atabilir.

Turbo 6gb
    Turkcell sınırsız her yöne 1000 dk
    1000 sms
    6 gb internet 45 tl

Platinium 10gb
    Her yöne 1000 dk
    1000 sms
    10 gb internet 61 TL ya şifre ile yararlandırabilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.