Şimdi Ara

Platoon pl-2860 Win 10 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar. Elimde konuda bahsettiğim gamepad var fakat driver ı hiç bir yerde bulamadım pc ye takınca otomatik olarakta bulmadı dosyalar elinde olan varsa paylaşabilir mi? teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Platoon PL-2860 için Windows 10 Sürücüsü

Platoon PL-2860 gamepad'in Windows 10 işletim sisteminde sorunsuz çalışması için ilgili sürücüyü yüklemen gerekiyor. Bu sürücü, oyun kolunun bilgisayarın işletim sistemiyle iletişim kurmasını ve tüm özelliklerini kullanmanı sağlar.

Platoon PL-2860 sürücüsünü üreticinin resmi web sitesinden veya üçüncü taraf yazılım kaynaklarından indirebilirsin. Sürücüyü indirdikten sonra kurulum talimatlarını izle ve kurulumun tamamlanmasını bekle.

Kurulum tamamlandıktan sonra Platoon PL-2860 oyun kolunu bilgisayarına takabilirsin. Windows 10 işletim sistemi sürücüyü otomatik olarak algılayacak ve oyun kolunu kullanmaya başlayabileceksin.

Platoon PL-2860 sürücüsünü güncel tutmak önemlidir. Güncellemeler, yeni özellikler ve performans iyileştirmeleri sağlayarak oyun deneyimini geliştirebilir. Sürücünün güncel olup olmadığını kontrol etmek için cihaz yöneticisini ziyaret edebilir ve oyun kumandanlarının altında Platoon PL-2860'ı bulabilirsin. Sağ tıklayarak "Sürücüyü Güncelle" seçeneğini belirle ve işlemin tamamlanmasını bekle.

Diğer Platoon oyun kolları için sürücüler de mevcuttur, örneğin Platoon PL-2874. Üreticinin resmi web sitesini ziyaret ederek cihazın için en uygun sürücüyü bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şu konuda sanırım indirme linki verilmiş
    www.superccomputerrepair.com
    Platoon Pl-2860 Driver - Download Drivers
    http://www.superccomputerrepair.com/viewtopic.php?f=7&t=414679
  • Konu güncel, yukarki link işe yaramıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözdüm. Kontorlandın sitesinden DRIVER_PS-3022 PS3-PS2-PC WIRELESS GAMEPAD modeli driverını indirip kurdum, halloldu.
  • banada yardımcı olurmusunuz lütfen hiçbir şekilde tepkime yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.