Şimdi Ara

Play Card Taksitli Alışveriş Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üniversite öğrencisiyim play card almak istiyorum. Amacım bilgisayarımı yenilemek.Bildiğim kadarıyla play card limiti 500tl ile 1000tl arasında değişiyormuş.
    biz 1000 tl üzerinden düşünelim.Bilgisayar toplamak için oem parçaları taksitle almak istiyorum.Fakat kafama takılan bir kaç şey var.Kredi kartları hakkında da fazla bilgim ve tecrübem yok.
    Mesala ben 1000 tl lik alışveriş yapsam play card la ve bunu 9 taksitle alsam. 111 tl yapıyor ay başına.
    Şimdi ben bu alışverişi yaptığım zaman bu ay ki limitin doldu diyelim ki diğer ay 1000 -111tl=889tl limitle tekrar alışveriş yapabilir miyim yoksa ilk yaptığım 1000 tlllik alışverişin taksitlerinin bitmesini mi beklemem gerek.Son olarak askeri ödeme tutarı nasıl hesaplanacak bu durumda.
    Konuyla ilgili yardımlarınızın için şimdiden teşekkürler.

• 118 görüntüleme 0 cevap ilginç, yardımcı olacak kimse yok heralde.
  • 900 TL'lik bir alışverişi kredi kartıyla 9 taksitli alışveriş yaptığını düşünelim. Limitin 1000 TL ise 900 TL limitin dolar ve 100 TL kullanılabilir limitin kalır. Her ay ekstrede taksiti ödediğin de her ay o taksit miktarı kadar limitin açılır. Yani 9 ay boyunca 100er TL olarak limitin açılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım.. teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.