Arkadaş şu play-off sistemi ne kafa karıştıcıymış ya benim semt takımı 3.Ligde mücadele ediyor geçen senelerde 2.lige yükselmek için play-off'a kalmıştık ordan az biraz duruma aşinaydım ama detayı bi inceleyim dedimde iş çok daha karışıkmış ya öellikle bu Avrupaya katılma muhabbeti.
Şimdi bu play-off sisteminde Ligi ilk 4 sırada bitirenler bitirdiği puanının yarısıyla başlıyor.
diyelimki 1. 76 puanla bitrdiyse 38 puan 2. 74 puanla bitirdiyse 37 puan 3. 73 puanla bitirdiyse 37 puan 4. 71 puanla bitirdiyse 36 puan
ile başlıyor herkes birbiriyle 2 maç yapıyor
Play-off'u 1. bitiren CL'ye direk gidiyor 2.bitiren CL'ye ön eleme oynuyor
TR Kupası alan Avrupa ligine giden 1.takım oluyor Play-off 3.sü Avrupa ligine giden 2.takım oluyor.
Avrupa Ligine giden 3.takımı belirlemek içinde Ligi 5-6-7-8 bitirenler Avrupa play-off mücadelesi yapacak ve kazanan takım ilk 4 play-off mücadelesini 4. bitiren ile tarafsız sahada tek maç yapacak kazana avrupa ligine giden 3.takım olacak.
Buraya kadar tamam anladık ama TR Kupasını alan takım Play-Off'ları 1. ve 2. bitiren takım olursa yani CL'ye gidecek olan takım olursa işler karışıyor Avrupaya gidecek olan takım diğer finalist oluyor ama avrupaya gidecek olan 2. ve 3. takım seçimi iyice karışıyor hadi tamam onuda geçtik Play-Off 1. ve 2. si TR kupa Finalini oynarsa nolacak
benim kafam resmen 404 ERROR veriyor bu durumda gözlerime Mavi Ekran hatası iniyor.
varmı açıklayacak biri yoksa bekleyip görelimmi.
Diyelim playoff 1.si T.Kupası'nı aldı,finalist UEFA'ya gidecek.Finalist de ŞL'de ise,yarı finalistlerden ikisinden biri gidecek.Yarı finalistlerden biri 1-2-3-4'ten biri ise,diğeri gidecek.Eğer yarı finalistlerin 4ü de Avrupa'ya gidiyorsa-ki bu ihtimal çok az- çeyrek finalde elenen 4 takım arasından en iyi skoru elde eden/ligde en üstte olan gidiyor galiba ama tam emin değilim.Kupayla gidiş hakkı,4. olarak gitmekten daha dezavantajlı diye biliyorum.
Baya karışık gidişata göre öğrenicez heralde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme