Şimdi Ara

Play-Off'un Fenerbahçe'si olduk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen Trabzon maçıda gidiyordu 3-0'dan maç veriyorduk 10 dk daha olsa, bugünde yine attık yine yattık ben anlamıyorum arkadaş Ümit Davala oyuna neden alıyor o Sabri'yi, Riera'yı? Riera ne hücum ne savunma yapabiliyor niye alıyorsun? Sabri yine rezil ediyor aldığı topları maçı veriyoruz yine hey allahım ya sinir hastası olacam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Gzgnc

Geçen Trabzon maçıda gidiyordu 3-0'dan maç veriyorduk 10 dk daha olsa, bugünde yine attık yine yattık ben anlamıyorum arkadaş Ümit Davala oyuna neden alıyor o Sabri'yi, Riera'yı? Riera ne hücum ne savunma yapabiliyor niye alıyorsun? Sabri yine rezil ediyor aldığı topları maçı veriyoruz yine hey allahım ya sinir hastası olacam ya

sende söylüyorsun işte.Attık, yattık.

Fatih terimin taktiği bu arkadaşlar bunu kabullenemediniz.Hala imparator imparator diyorsunuz.Yahu tamam adam kabiliyetsiz demiyorum ama kendimi bildim bileli galatasaraylıyım, ve fatih terimin gol attıktan sonra hala saldırmaya devam eden bir takım oynattığına daha şait olmadım.

Alın size imparator taktiği.

• Ümit Davala kendi kafasına göre almadı heralde adamları da Sabri'nin alınması intihardı gerçekten. Kazanmamızla beraberlik arasında hiçbir fark olmadığı için sorun yoktu bu maç için de haftaya böyle şeyler olmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanbusinan

quote:

Orijinalden alıntı: Gzgnc

Geçen Trabzon maçıda gidiyordu 3-0'dan maç veriyorduk 10 dk daha olsa, bugünde yine attık yine yattık ben anlamıyorum arkadaş Ümit Davala oyuna neden alıyor o Sabri'yi, Riera'yı? Riera ne hücum ne savunma yapabiliyor niye alıyorsun? Sabri yine rezil ediyor aldığı topları maçı veriyoruz yine hey allahım ya sinir hastası olacam ya

sende söylüyorsun işte.Attık, yattık.

Fatih terimin taktiği bu arkadaşlar bunu kabullenemediniz.Hala imparator imparator diyorsunuz.Yahu tamam adam kabiliyetsiz demiyorum ama kendimi bildim bileli galatasaraylıyım, ve fatih terimin gol attıktan sonra hala saldırmaya devam eden bir takım oynattığına daha şait olmadım.

Alın size imparator taktiği.

Yahu ayıptır ya git aç biraz devre arası konuşmalarına bak Moldova maçının ilk yarısı 3-0 bitiyor Fatih Terim bağırıyor soyunma odasında gidin atın acımayan onlar size acımaz diye sen nasıl bu adam yatırıyor diyorsun? 5-1'lik 4-1'lik maçları başka hocamı yönetiyordu

• Demek istediğim şu ki ;

Biz sene boyunca hücum futbolu oynadık, defansımıza top fazla geldiği söylenemez, Fatih Hoca'nın deyimiyle "En iyi savunma hücum" olduğundan biz defansımızın bir hiç olduğunun farkına varamadık ama şu 5 maçta ve 2-2'lik FB maçında apaçık görüldü ki bizim savunmamız=0, Oyunu ilerdeki oyuncular dinlensin diye 5 dakika bile rolantide tutmaya çalışsak ya da ilerde top tutan Elmander ne zaman olmasa defansımız hayvani boşluklar yarattı, gelene geçene git gol attı dedi nerdeyse seneye bu halde Avrupa'ya gidersek rezil olmaktan başka birşey yapamadan geri geliriz "anamızın ligine"

Ha şu Sabri olayına gelince Fatih Hoca bu adamı çok seviyor anladık bunu sene boyunca adamı oynatmak için ön liberoya bile koydu ama artık buna bir son vermesi gerek her girdiği maçta topu ezip,rakip takıma boşluk yaratmaktan başka hiç birşey yapmıyor bunun en güzel örneğini Samsunspor maçında görmüştük ama hala oynayabiliyor şu adam Baroş'u bile 1 kırmızı kart yediği için haftalarca kesti ilk kez bu maçta oynattı ama Sabri 2-3 senedir bizi delirtmekten başka birşey yapmıyor bunu görmeli artık Fatih Hoca, bu adam gelmiş 28-29 yaşına 10-11 yaşından beri şu takımda oynuyor gram faydası dokunmamış hala Aydın gibi kazanabileceğini düşünmek saçmalık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.