Şimdi Ara

[SATILDI] Play Station 5 Digital Edition 825gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Play Station 5 Digital Edition 825gb

Migras'tan alınma 23.11.2021 tarihli faturalı elimde 2 adet mevcut kutular kontrol amaçlı açılmıştır kesinlikle cihazlar çalıştırılmamıştır. Ankara'da dükkanımıza uğrayıp elden teslim alabilirsiniz. Ankara dışı önce havale/eft daha sonra kargo olur. Kargo ücretini biz karşılıyoruz sorun olmaz.

İyi forumlar...

Ürünler satılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hocam kutuyu açıp tam olarak neyi kontrol ediyorsunuz hep merak etmişimdir

• Hocam kutuyu açıp içinden inşallah "Mermer" çıkmaz diye bir kontrol ediyoruz. Sektöre uzak olduğunuz için bu tip dolandırıcılıklara maruz kalmıyorsunuz o yüzden muhtemelen bihabersiniz. Bizim sektörde "Çaldığı" Telefonu kutusunu açıp çıkarıp yerine de mermer koyup satan insanları gördük. Yani dolandırıcılığın hat safhada olduğu dönemde bakmak lazım.

• Migros mu mermer koyuyor? Sizlerden alırsak bakmak mantıklı da migros gibi bir yerden alınca bakmak ne kadar mantıklı sorgulamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 24 Kasım 2021; 20:16:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Migros'tan 8999TL'ye al burada 11000TL'ye sat!

• headhunter kullanıcısına yanıt

Hocam siz sitede ki fiyatlara baktığınızdan emin misiniz?

• AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt

Migrostan kendim aldım diye yazmış mıyım bak bakalım. Hemen insanlara "YARGI" koymayın. Sizlerden alırsak bakmak mantıklı v.s. gibi yorumlar yazmışsın. Neyse cahilliğinize veriyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ksfno1 kullanıcısına yanıt

Hocam sizde sabahın 5'inde kalkıp gitseydiniz sıra bekleseydiniz sizde alıp satsaydınız. İnsanlar indirimden aldıkları ürünleri yine indirimli satmak zorunda değiller.

• Zooe kullanıcısına yanıt

Alan açmayacak mı? Garantisi fatura tarihi itibariyle başlıyor zaten o zaman sorun nedir anlayamadım.

Ayrıca ürünün 1 tanesinin kutusu kapalı, alacak mısınız???

• Arkadaşlar Fiyat ile ilgili abuk sabuk mesajlar yazmayınız lütfen. Döviz kuru ile gelen zamlardan bihaber insanlar fiyatın uçuk olduğunu düşünüyor alıcıları caydırıyorlar.

Anlık dileyen bakıp araştırabilir piyasanın minimum 800-900TL altına satıyorum.

Ayrıca ciddi alıcı arkadaşlar mesaj atarsa zaten ufakta olsa pazarlık payı var indirim de yapacağım.

Sizlerden ricam bilgi sahibi olmadığınız konularda fikir beyan etmemenizdir. Konu mu daha fazla kirletmeyin lütfen teşekkürler.

• SamueL06 kullanıcısına yanıt
    "Migras'tan alınma 23.11.2021 tarihli faturalı elimde 2 adet mevcut kutular kontrol amaçlı açılmıştır kesinlikle cihazlar çalıştırılmamıştır."

Bu cümle size ait değil mi? Migros tan alınan bir ürün neden açılır, neyi kontrol edilir? Zaten kutunun üstünde ve faturada cihaza ait bilgiler var. Eşleşiyorsa sorun yok. Zaten kapalı kutu olduğu her halinden bellidir. Hani faturası olmayan bir ürün olsa bir nebze anlarım da bu tarz durumlarda ben hep şüpheyle yaklaşır ve ikinci el muamelesi yaparım.

Bence siz öncelikle yazdıklarınızın nasıl anlaşılabileceğini tahmin edecek seviyeye gelin ardından tanımadıklarınızın bilgisi konusunda ifadeler kullanın. Çünkü asıl cahillik karşısındakini tanımadan onun hakkında yorumda bulunmaktır.

Sizlerden alırsak bakmak mantıklı ifademe gelirsek evet hala arkasındayım çünkü bir yanda migros var bir yanda tanımadığımız bir satıcı. Kişi yurtdışından getirdim diyor, kapalı kutu diyor ama kim bilir içinde ne var? Bunda şüphe etmek normal ama migros tan alıyorsak zaten içinde ne olduğu belli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt

@AlperÇorapçıgil adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

"Migras'tan alınma 23.11.2021 tarihli faturalı elimde 2 adet mevcut kutular kontrol amaçlı açılmıştır kesinlikle cihazlar çalıştırılmamıştır."

Bu cümle size ait değil mi? 

+Evet tam olarak okuduğunuz gibi lakin okuduğunuzu anlamama gibi bir probleminiz var. "Migros'tan alınma" Burada ben aldım, eşim aldı veya çocuğum aldı gibi bir ibare mi var? Sarı çizmeli Mehmet ağa almış getirmiş bende ondan satın almış olamaz mıyım??? Satın aldığım ürünün kutusunu açıp kontrol etmiş olamaz mıyım??? Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz?

Bu size vereceğim birinci cevap umarım anlamak istersiniz.

"Bence siz öncelikle yazdıklarınızın nasıl anlaşılabileceğini tahmin edecek seviyeye gelin ardından tanımadıklarınızın bilgisi konusunda ifadeler kullanın. "

Yazdıklarımın nasıl anlaşılacağı gayet ortada ve dediğiniz gibi tanımadıklarınızın bilgisini veya ticaretini yargılamayın. İyiliğini, kötülüğünü ve güvenilirliğini yargılamayın.

"Çünkü asıl cahillik karşısındakini tanımadan onun hakkında yorumda bulunmaktır." Burada belirttiğiniz gibi olun.

Sizlerden alırsak bakmak mantıklı ifademe gelirsek evet hala arkasındayım çünkü bir yanda migros var bir yanda tanımadığımız bir satıcı. 

+Burada zaten benim anlatmak istediğimi siz keşfetmişsiniz ama empati duygusundan yoksunsunuz. En başta anlatılmak istenen bu zaten birisi getirmiş satmak istemiş bende almışım alırken de tabi ki açıp bakmışım.

Neyse sizden ricam konumu kirletmeyiniz teşekkürler.

• piyasanın altı değil çok üstü pahalıya satabilrisin tabii hb de 15000 e de satan var. alacak olanlar almasın ki bunu ben diyorum yani :) bekleyin, araştırın. bol bol satıcı arkadaş da eleştrilere açık olacak alıcısı varsa zaten alır merak etme.

• headhunter kullanıcısına yanıt

Piyasanın altı olduğunu döviz kuruna bağlı olarak söylüyorum neticede fiyatı 1000$ ve dolar kuru malum nasıl bir şekilde ilerliyor. Benim size olan tepkim bu mecra da daha ucuza diyerek fiyat belirterek ilanı baltalamanız. Yoksa biz de düzgün eleştirenlere açığız tabi ki. Ayrıca size öm de attım varsa o fiyatlara bende kendime alayım. :)

• Merhaba. Tanesine 8.5 bin verebilirim. Cunku acmissiniz, iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrouB1ance kullanıcısına yanıt

Merhaba. Teklifiniz düşük maalesef biraz yükseltebilirseniz size satış yapabilirim misal 10bin 999TL gibi.

• Ürünün bir tanesi satıldı stok 1 adet.

• Ürünler satılmıştır konu kapatılabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.