Şimdi Ara

Play Station dan anlayan ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama fiyatı oldukça uygun ürünün istersen alıp o 8 tane oyunu satıp

little big planet
    de blob 2
    sport champions
    start the party

gibi çocuk oyunları signstar oyunu mikrofon felan guitar hero baterisi de alabilirsin bu da başka bir alternatif.

ama sen de oynuycaksan ps3 ile işler değişir
  • Kızıma onları oynatmayacağım tabiki çocuk oyunları alıcam. Arkadaşın dediği gibi o oyunlar satılıyorsa satar çocuk oyunları alırım. Kendimede güzel oyunlar alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtiEksi

Kızıma onları oynatmayacağım tabiki çocuk oyunları alıcam. Arkadaşın dediği gibi o oyunlar satılıyorsa satar çocuk oyunları alırım. Kendimede güzel oyunlar alırım :)

bence de öyle yap ama wii yi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

Kızıma onları oynatmayacağım tabiki çocuk oyunları alıcam. Arkadaşın dediği gibi o oyunlar satılıyorsa satar çocuk oyunları alırım. Kendimede güzel oyunlar alırım :)

bence de öyle yap ama wii yi düşün

adama söyledim birkere yarın kargoluyacak..
  • hocam ne kazıklanması, sen adamı kazıklamışsın resmen, kaçırma derim. zaten telefonunu verdiğine göre telefonu değiştirmeyi düşünüyordun... sadece 8 tane orijinal oyun o paraya geliyor (800), e move diyorsun o da 150 falan (navigation controller, move controller, eye cam), üstüne 100 tl alıcam diyosun, sendeki telefonun ikinci eli 500-600 e gidiyor. Hiç kaçırma derim
  • he vallah billah bedavadır haa
  • Neyse yarın yolluyacak. Bakar tam yazarım buraya neymiş ne değilmiş diye. Peki bu oynları kaça satarım satsam ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: roccolegend

Bencede kesinlikle almalısın 8 tane orjinal oyun 2 tane joystick move falan kaçırma derim.
    Peki samsung galaxy s nasıl beğenmedinmi telefonu bende alıcamda ondan soruyorum

süper telefon ama çok ısınıyor. normal bir telefon alıcam 200-250 ye :)

Çok ısınıyo derken okadar kötümü alıcamda :S
  • Arada bir kapanıyor. Isınma problemi var bu tür telefonlarda. işlemci çok ısınıyor
  • oyunları satın almaya kalksan 300 eder en az çok iyi fiyat yani kaçırma
  • quote:

dostum bir dakka

Bak fiyat iyi güzel de kızına alacaksan işler değişir.
    Tekken,Cod Black ops,Crysis 2 bunlar çok şiddet içeren oyunlar
    LA Noire oyununda cinayetleri aydınlatıyorsun ingilizce bilmen şart ve Yine +18 bir oyun.
    Kızının pes'den hoşlanacağını da pek sanmam.

İstersen Nintendo Wii alabilirsin.250 tlye sıfır bulursun softmod ile çok güzel oyunlar yükletirsin içine.
    Mario,Donkey kong,Sport resort ... Birçok parti oyunu felan var.

oyunları satabilir panpa nintendo fanlığı yapma modnation racers little big planet rachet and clank saydırma burda oyunları :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

dostum bir dakka

Bak fiyat iyi güzel de kızına alacaksan işler değişir.
    Tekken,Cod Black ops,Crysis 2 bunlar çok şiddet içeren oyunlar
    LA Noire oyununda cinayetleri aydınlatıyorsun ingilizce bilmen şart ve Yine +18 bir oyun.
    Kızının pes'den hoşlanacağını da pek sanmam.

İstersen Nintendo Wii alabilirsin.250 tlye sıfır bulursun softmod ile çok güzel oyunlar yükletirsin içine.
    Mario,Donkey kong,Sport resort ... Birçok parti oyunu felan var.

oyunları satabilir panpa nintendo fanlığı yapma modnation racers little big planet rachet and clank saydırma burda oyunları :D

nintendo fanlığı yapmıyorum
    Ama çocuklar için olan oyunlar nintendoda daha fazla mario gaqlaxy yeter.
    Ama wii'yi sadece çocuklara tavsiye ederim bu da bir gerçek

• Neyse yarın gelsinde bakarız tekrar oyunları nerede satıcam bu arada
  • keşke daha önce ben görseymişim ilanı
  • @artieksi

dostum konuyla alakasız ama imzanda olan buket.org sitesi bahsi geçen kızının sitesi herhalde..

allah bağışlasın çok şirin bir kızın var, bunun yanı sıra fondaki parçanın adı nedir çok ilginç geldi de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

@artieksi

dostum konuyla alakasız ama imzanda olan buket.org sitesi bahsi geçen kızının sitesi herhalde..

allah bağışlasın çok şirin bir kızın var, bunun yanı sıra fondaki parçanın adı nedir çok ilginç geldi de :)

Evet benim kızım ordaki ufak resimleri şimdi kocaman oldu :)

pub şa la la la diye bir şarkı :)
  • quote:

Neyse yarın gelsinde bakarız tekrar oyunları nerede satıcam bu arada

Bana hemen satabilirsin çoğunu uygun fiyata verirsen tabi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

@artieksi

Evet benim kızım ordaki ufak resimleri şimdi kocaman oldu :)

pub şa la la la diye bir şarkı :)

bende bu yorumu yazmak için girmiştim ama arkadaş benden önce davranmış :) cidden çok güzel site olmuş :) bende bi ara kız arkadaşım için yapmıştım bu tür bi site :) birgün benimde çocuğum olursa yapmayı düşünüyorum çok hoş olmuş hele şarkı :)

• Valla iyi hatırlattınız bu arada kızımın sitesini yeniliyeyim unuttum bayadır onuda :)

scylla_des move oyunlar varsa çocuk oyunları falan takas yaparız yoksa tanesi 500 e satarım :)
  • Şimdi mesaj attı bana eşinle tartışmış ürünü gönderemiyorum abi dedi Yada buradan birisi arada ürünü aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtiEksi -- 29 Eylül 2011; 10:14:36 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.