Şimdi Ara

Player Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 aydır Sony NWZ-E353 kullanıyorum. Çok memnunum. Değiştirmeyi istememin tek sebebi 4GB'ın yetmiyor olması.
    Şarj konusunda çok başarılı bir cihazdı. 1 hafta yetiyordu şarjı bana. Şarj'da sıkıntı çıkarmayacak. Aşağı yukarı 1 hafta gidecek cihaz arıyorum.
    8-16GB arası(Tercihim 16GB'tır) Player tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bütçe 200-250TL arası, değişebilir. Vsonic R02Pro2 kullanıyorum. Video izlemeyeceğim ama albüm kapakları önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 23 Ekim 2011; 15:06:11 >

• Piranha tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

7-8 aydır Sony NWZ-E353 kullanıyorum. Çok memnunum. Değiştirmeyi istememin tek sebebi 4GB'ın yetmiyor olması.
    Şarj konusunda çok başarılı bir cihazdı. 1 hafta yetiyordu şarjı bana. Şarj'da sıkıntı çıkarmayacak. Aşağı yukarı 1 hafta gidecek cihaz arıyorum.
    8-16GB arası(Tercihim 16GB'tır) Player tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bütçe 200-250TL arası, değişebilir. Vsonic R02Pro2 kullanıyorum. Video izlemeyeceğim ama albüm kapakları önemli

üstüne 100 tl daha ekle,sony ile devam et derim.NWZ-S465 16 GB 375 tl, NWZ-S464 8 GB 370 tl, ikisi de aynı model biri 8,diğeri 16 gb.Aralarında 5 tl fark var.En önemli özelliği de bluetooth var.

link:http://www.sony.com.tr/hub/walkman-mp3-calar/1/s-serisi

• Hocam aslında bt'a gerek yok. A845 ti yanılmıyorsam. Alınır mi? Türkiyede bulunurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Hocam aslında bt'a gerek yok. A845 ti yanılmıyorsam. Alınır mi? Türkiyede bulunurmu?

Evet var.btsony.com sitesinde satılıyor.399 lira.

link:http://www.btsony.com/asp/product/590/Sony-16GB-MP3-MP4-Video-Calar-Walkman-NWZ-A845-OLED-Ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmynx -- 25 Ekim 2011; 20:35:36 >
  • Hocam 400 lira'ya onun ayarında 16 veya 32 gb bir cihaz yok mu acaba ? Çok şey istemiyorum yahu. Kapasite ve ses kalitesi. En onemlisi sarj :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 25 Ekim 2011; 22:46:28 >
  • valla hocam diğer markalar hakkında hiç bilgim yok,kullanmadım.Bir şey tavsiye edemem diğer markalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmynx -- 25 Ekim 2011; 23:18:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv box önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.