Şimdi Ara

player tavsiyesi.. yardıma ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum bu bölümde hakkaten bu sorudan sıkıldınız ama işin içinden çıkamadım..

şimdi bende cowon t2 mp3 player vardı, çok ta memnundum.. fakat kendisi bi kaza sonucu pert oldu..
    t2 nin en sevdiğim tarafı bildiğiniz gibi küçük ve hafif olması idi.. ayrıca boynuma asarak kullandığım için çok pratikti..

şimdi ben bu özellikleri bulacağım yeni bi player arıyorum fakat bütçem şu an kısıtlı..

mediamarkt ta bi kaç model denedim..
    bi tanesi creative zen stone plus.. boyut olarak istediğim gibi..
    diğeri ise philips in yeni modeli sa2820.. şu oled ekranlı küçük alet..
    aslına bakarsanız philips şekil olarak tam aradığım model.. çok tatlı bişey.. fakat bildiğim kadarıyla ses konusunda çok güçlü değil..
    orada dinlediğimde, etraf aşırı gürültülü olmasına rağman son seste fena değil gibi geldi..
    fakat sonra creative i dinleyince fark ortaya çıktı..

2gb philips in fiyatı 109 ytl.. şunu sormak istiyorum, acaba bu alete nasıl bi kulaklık alırsam yüksek sese ulaşırım.. ya da böyle bi şansım var mı..

son olarak ta forumda meizu m6 gördüm.. çok övülüyor.. 4 gb fiyatı da uygun.. fakat benim ilk başta saydığım özellikleri taşımıyor..
    yani boyut biraz düşündürüyor, ayrıca sadece müzik dinliyorum, film falan izlemem bu tarz cihazlarda..
    acaba boyutu sorun etmeden alsam mı bunu..

biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bu sorularıma cevap verebilecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odzi -- 23 Aralık 2008; 23:49:03 >

• yorum ve yardımlarınız için teşekkürler
  • eğer ekransız olması seni rahatsız etmeyecekse bence al creative zen stone u bildiğim kadarıyla ses kalitesi kötü değil hemde boyut ve ağırlık olarak tam senin istediğin gibi uygun fiyatlıda bir ürün bütçenin kalanını kulaklığa ayırıp iyi bir kulaklık alırsan memnuniyetle kullanırsın player kadar kulaklıkta önemli bu konuda dediğim gibi ekran dezavantajı var bana göre ama bu senin için dezavantaj olmayabilir o zaman kesin almanı öneririm meizu konusunda ise video izlenmediği sürece öyle bir playera gerek yok taşıma mevzusu düşünülürse
  • dostum verdiğin cevap için teşekkür ederim.. creative zen stone plus, yani ekranlı olan zaten.. ben de ekransız kullanamam..
    şu an onu düşünüyorum.. philips aslında çok tatlı ama sesi az.. bu boyutlarda da başka player var mı bilmiyorum..
    bilen varsa ve belirtirse sevinirim.. son olarak araştırıp alıcam artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.