Şimdi Ara

PLAYERUNKNOW'S BATTLEGROUNDS Türkiye Fiyatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç vakit kaybetmeden hemen konuya gireceğim . Oyunun Türkiye fiyatı çok pahalı. Size " oyun dışarıda 30 dolar , bizde ucuz " diyenlere
    kesinlikle inanmayın . Normalde oyunun bizde maksimum fiyatı 45 TL olması lazımdı. Ama araya giren firma fiyatı buralara çekti.

Peki bunu neye dayanarak söylüyorum ?

Çok basit bir fiyat karşılaştırması yaparak elbette .

H1Z1 - Russian : 75 lira - Indian : 31,38 lira- Chinese : 35,87 lira - Phillippine : 36,11 lira - Brazillian : 42 lira - Colombian : 49 lira - Turkey : 31 lira

Arma 3 - Russian : 145 lira - Indian : 138,8 lira - Chinese : 131,36 lira - Phillippine : 144,47 lira - Brazillian : 138,96 lira - Colombian Peso : 161,96 lira - Turkey : 100 lira

Pubg - Russian : 56 lira - Indian : 55 lira - Chinese : 51 lira - Phillippine : 54,9 lira - Brazillian : 64,84 lira - Colombian Peso : 74,75 lira - Turkey : 69 lira

Şimdi aranızdan bazı arkadaşlar "24 lira için mi bu konuyu açtın , farkı ben vereyimde git al !" diyebilir. Sorun aradaki paranın az veya çok olması değil.
    Sorun bize ( bana ) iyilik yapıyormuş gibi görünüp halen erken erişimde (early access) olan bir oyunun aracı firma olarak fiyatını buralara çekmeleri. Senelerdir AAA oyunları
    bize iyilik yapıyormuş gibi 2-3 katı fiyatlara sunan firmalardan farklı değiller. Dijital ortamda oyunun daha ucuz olması lazım. Şimdi AAA oyunlarda yaptıklarını
    erken erişim oyunlarda , key ( oyun kodu) satarak yapacaklar. Lütfen siz de tepkinizi belirterek bunun yanlış olduğunu resmi web sitesinden , gerekirse twitter üstünden direkt yapımcıya açıklayın.

fiyat karşılaştırması için kullandığım web siteleri https://steamdb.info https://www.steamprices.com

• Okumadım.

Conan Exiles 30 dolardan çıktı bize 55 TL'den geldi. playerunknows da 30 dolardan çıktı 69 tl fiyatı var. Bunun sebebi yayımcıdır. Fiyatları özel belirlemişlerdir. 30 dolarlık oyuna 70 tl çok değil adamlara bizden giden para 15 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Okumadım.

Conan Exiles 30 dolardan çıktı bize 55 TL'den geldi. playerunknows da 30 dolardan çıktı 69 tl fiyatı var. Bunun sebebi yayımcıdır. Fiyatları özel belirlemişlerdir. 30 dolarlık oyuna 70 tl çok değil adamlara bizden giden para 15 dolar

İşte bunlar hep okumamaktan oluyor . Yukarıda verdiğim tablonun benzerini bir de söylediğin oyun için yapayım. Gerçi erken erişim olması dışında hiçbir benzerliği yok. Benim söylediğim oyunlarda ise hem tür hem de yapımcı ilişkisi var.

Conan Exiles

Russian : 56,77 lira - Indian : 54 lira - Chinese : 51 lira - Phillippine : 54,53 lira - Brazillian : 68,25 lira - Colombian Peso : 74,44 lira - Turkey: 55 lira

Gördüğün gibi kimse bu oyunda da öyle aman aman bir ayrıcalık geçmedi bize. Russia , Indian , Chinese ilk 3 te en alt fiyatlarda bizimle birlikte.

---
    PUBG 'nın fiyatının bize böyle gelmesinin
    tek sebebi birkaç kişi reklam yapacak , reklam yaparken de twitch üstünde maymunluk yapıp oyunu oynayamayacak olmasıdır. O verdiğimiz ekstra parayı UI içindeki çeviri falan zannetmeyin yani. Oyunun Partnerships Manager ' ı olan ablamız Sammie Kang durumu anlayamadı daha. Türk zekası birkaç kişinin bize oyunu kazıklayarak satması yani. Ha yarın birgün bu formulü diğer erken erişim oyunları içinde yaparlarsa hiç ama hiç üzülmeyin. Çünkü "okumadım" demişsiniz bir kere.

• quote:

Orijinalden alıntı: John234

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Okumadım.

İşte bunlar hep okumamaktan oluyor . Yukarıda verdiğim tablonun benzerini bir de söylediğin oyun için yapayım. Gerçi erken erişim olması dışında hiçbir benzerliği yok. Benim söylediğim oyunlarda ise hem tür hem de yapımcı ilişkisi var.

Conan Exiles

Russian : 56,77 lira - Indian : 54 lira - Chinese : 51 lira - Phillippine : 54,53 lira - Brazillian : 68,25 lira - Colombian Peso : 74,44 lira - Turkey: 55 lira

Gördüğün gibi kimse bu oyunda da öyle aman aman bir ayrıcalık geçmedi bize. Russia , Indian , Chinese ilk 3 te en alt fiyatlarda bizimle birlikte.

---
    PUBG 'nın fiyatının bize böyle gelmesinin
    tek sebebi birkaç kişi reklam yapacak , reklam yaparken de twitch üstünde maymunluk yapıp oyunu oynayamayacak olmasıdır. O verdiğimiz ekstra parayı UI içindeki çeviri falan zannetmeyin yani. Oyunun Partnerships Manager ' ı olan ablamız Sammie Kang durumu anlayamadı daha. Türk zekası birkaç kişinin bize oyunu kazıklayarak satması yani. Ha yarın birgün bu formulü diğer erken erişim oyunları içinde yaparlarsa hiç ama hiç üzülmeyin. Çünkü "okumadım" demişsiniz bir kere.

Ya şu h1z1 benzeri oyunum fiyatı umrumda değil, re7 , for honor, wildlands 180 tl den çıkıyor zaten. Artık çoğu AAA yapım 180 TL den çıkıyor. Daha ne kadar pahalı çıkacak oyunlar? Twitchde youtubeda herkes bunu oynuyor o yüzden çıkış fiyatını yüksletmiş olabilirler bunda bu kadar takılacak bir şry yok. Talep çok olunca fiyatı yükseltmişler. Husk diye bir oyun aldım hımbld bundle dan meraktan fiyatına baktım 49 tl gösteriyor, dolar fiyatına bKtım 20 dolarmış. Fiyatlsr böyle dengesiz olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Mart 2017; 14:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatın fazla olmasında takılacak bir şey yok ? Ben diyorum ki 24 TL hava parası veriyorsun , AAA oyunlarında adını burada anmak istemediğim bir dağıtıcı firmanın yaptığı gibi bundan sonra erken erişim oyunlarında fiyatları yukarı çekecekler , dijital olduğu için normalde ucuz olması gereken bir oyunu artık anahtar satıp pahalı satacaklar ; sende diyorsun ki bunda takılacak bir şey yok . Ya ne kadar meraklısıymışız pahalı oyun almaya.
  • zaten bı erken erısımdır gıdıyo kım nerden cıkardıysa bu ısı goruyoruz mılletın parasını tokatla tokatla daha da hıc bır sey yapma dayz halı ortada cogu oyun bole
  • Alacak olan arkadaslar fazla ödemesin , Steam bakiyem var TL ye çevirmek istiyorum. 45 TL den gönderirim. Pm atabilirsiniz diğer steam oyunları için de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxpays

Alacak olan arkadaslar fazla ödemesin , Steam bakiyem var TL ye çevirmek istiyorum. 45 TL den gönderirim. Pm atabilirsiniz diğer steam oyunları için de.

Edit: Fiyat maalesef dün bir çok sipariş geldiğinden ve bugünkü kur yükselişinden dolayı 55 TL olmuştur. Anında gönderim sağlanır.
  • oxpays kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın 50 lira teklifine cevabı

"Fiyat 55 tl. Gereksiz pazarlık mesajı atmayınız!"

Kendi satış ilanına fiyat sorun demişken.gereksiz..
    https://forum.donanimhaber.com/tum-steam-oyunlari-indirimli--122698083#125345023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE7697A5 -- 9 Nisan 2017; 14:57:47 >
  • Fiyat sorunuz yazıyor, şu kadar veririm işine gelirse ver, ilana öyle yazmayacaksın o zaman!!! Gibi ezik mesajlar atılmasına gerek yok.

Bir çok arkadaşa 45 ten bile verdim. Güzellikle mesaj atan arkadaslara, sizin gibi mesaj atan 69 tl verse dahi yoktur oyun.

Neyse sizinle polemiğe girmeyeceğim tabii ki. Hayırlı forumlar.

• oxpays kullanıcısına yanıt
    benim mesajım bu ''50tl vereyim hocam''

işine gelirse ver gibi bir kelime yada başka birşey geçmiyor.ama senin verdiğin cevap ters.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE7697A5 -- 9 Nisan 2017; 14:54:30 >
  • aslında 50 liradan cıkacak diyordu herkez ilk unlost 500 tane kod dağıttı oda öyle diyordu, reklamı iyi yapınca öyle oldu demekki:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.