Ben almayacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PUBG [ANA KONU] (737. sayfa)

-
-
Bedava 2 kuponum var,bu hafta harcanmak zorunda mı,haftaya kullanamaz mıyız ?
-
değilsin ama diğer haftalar hem az veriyor.
-
Hocam önceki serilerdeki gibi yayın izledikçe drop yok mu bu seride? Drop etkinleştirildi görünmüyor bende sadece bende mi sorun acaba?
-
pcs3 silah ve eşya fiyatları ne güzel arttı öyle
-
Şu Pubg2 gelsede oynasak Turkiye server'ı açarlar umarım Valorant oynuyorum 19 ping ile istanbul server var pubg dunyanın parasını kazandı bir server acmadı Türkiyeye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geng ne kötü takım
-
Soniq buyuk satti ya bu arada bu itemler pazarda satilmayacak kesin bilgi pubgtrde ki sunucu acikladi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EaGLe Power
Soniq buyuk satti ya bu arada bu itemler pazarda satilmayacak kesin bilgi pubgtrde ki sunucu acikladi.ee kesinse uğraşmaya hiç gerek yok :D
-
kupon kodu
BE7G5C5AM4Q6
-
quote:
Orijinalden alıntı: xymoxkupon kodu
BE7G5C5AM4Q6
Kullandım teşekkürler. Umarım boşa uğraşmıyoruzdur.
-
2. verilen kodu giriyordum etkinliğe aten katıldınız diye uyarı veriyor ki neden her kod ayrı ayrı değil mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ramcho_352. verilen kodu giriyordum etkinliğe aten katıldınız diye uyarı veriyor ki neden her kod ayrı ayrı değil mi ?
Tek kupon veriyor onu da girince bir daha vermiyor. Etkinliğe zaten katıldınız uyarısı çıkar hep o yüzden bugün boşa takip etmeyin daha. Kupon verdiği gün ep de vermiyor o yüzden.
-
peki bugünkü maçlarda veriyor mu az önce girdim yine aynı şekilde hata verdi haftada 1 kupon mu veriyor acaba ?
-
Hafta ici bir adet kupon alabilirsin hafta sonu ise ep veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: ramcho_35peki bugünkü maçlarda veriyor mu az önce girdim yine aynı şekilde hata verdi haftada 1 kupon mu veriyor acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 17 Şubat 2021; 13:31:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ramcho_35peki bugünkü maçlarda veriyor mu az önce girdim yine aynı şekilde hata verdi haftada 1 kupon mu veriyor acaba ?
Tam bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi olabilir.
8DHNLTPR39HU şunu da ekleyim almayan varsa.
-
Beyler diğer pgi ları takip etmedim o yüzden bu oylama işine çok hakim değilim. Haftalık kazananı tahmin etmek sadece şans işimi, yoksa hafta içi takımların topladığı puanlara göre mi oy veriyoruz. Atıyorum tsm'in toplam 60 puanı var bunlar ilk 4'e girer diye mi düşünüyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tatar0606Beyler diğer pgi ları takip etmedim o yüzden bu oylama işine çok hakim değilim. Haftalık kazananı tahmin etmek sadece şans işimi, yoksa hafta içi takımların topladığı puanlara göre mi oy veriyoruz. Atıyorum tsm'in toplam 60 puanı var bunlar ilk 4'e girer diye mi düşünüyoruz.
Tahmin mesela geçen hafta soniq hafta içi iyi perfonmans gösterdi herkes soniq bastı hafta sonu kötü oynadı kuponlar yattı.Yani hafta içi oyunlar insanı yanıltabiliyor ben pubg ıgn discord grubu var genelde ordakilere göre veriyorum.Geçen pcslerde lig vardı puan durumuna göre tahmin edebiliyordun şimdi her takım süpriz yapabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EaGLe PowerTahmin mesela geçen hafta soniq hafta içi iyi perfonmans gösterdi herkes soniq bastı hafta sonu kötü oynadı kuponlar yattı.Yani hafta içi oyunlar insanı yanıltabiliyor ben pubg ıgn discord grubu var genelde ordakilere göre veriyorum.Geçen pcslerde lig vardı puan durumuna göre tahmin edebiliyordun şimdi her takım süpriz yapabilir.
Alıntıları GösterTamamdır teşekkür ederim. 24 saatten az kaldı oylamaya tahminlerini paylaşırsan kopya çekerim senden :)
-
Ben af ve stk ya verdim bakalim.4 kuponun varsa stk,Af,4am,tl verilebilir.quote:
Orijinalden alıntı: tatar0606Tamamdır teşekkür ederim. 24 saatten az kaldı oylamaya tahminlerini paylaşırsan kopya çekerim senden :)
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X