Arkadaşlar playnetim wow server kapanmış neden kapandığını ve tekrar açılacakmı bilen varmı..
serverın gmlerini yakından tanırım ve durum su sene başında playnetimdeydim level 42ye kadar kastım. ancak oyunda adam gibi adamlar yoktu hepsi ucube tipler knight online kaçkınlarıydı(geneli) kendilerini bi halt sanıp saga sola saldırırlardı. eskiden orası gercekten adam gibi bi yerdi(ben ilklerindenim) bu durumu lara ve aresle konustum onlarda farkındalardı ben en sonunda dayanamayıp bıraktım(sans ki wt uyeliğim o gunlerde onaylanmıstı)
sonra serverda kavgalar devam etmiş surekli kavga vs en sonunda kapanmıs işte açılacak mı? lara online olunca sorarım(3-4 gunde 1 kez online oluyor) onların aradıkları serverda ilk andaki gibi adam gibi oyuncular. Birlik olup boss kesen,birbirine yardım eden vs.
Ben bizzat öyle şeyler yapmayı çok isterim
Bence wt gibi yaş sınırlaması getirmeleri gerekiyor..
ya anlamadığım bişey var bu adamlar niye adam gibi oynayıp herkes gibi doğru düzgün davranmıyo hayret bişey.
AYRICA
quote:
Orjinalden alıntı: bloodyx
akıl yasları yetmıyo ben su an bulundugum loncada bıle gm e yalvarıyom yas sınır koyalım dıye bı kac 16 yasında cocuk gırdı bızım loncayada... akılları yetmıyo adam gıbı duramıyo havadan nem kapıyo saga sola bulasıyo bulasıklar
quote:
Orjinalden alıntı: aarenaa
AYRICA
quote:
Orjinalden alıntı: bloodyx