Şimdi Ara

Playstation

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ps2 almayı istiyorum biliyorum 2 eskide kaldı hatta 4 de çıktı ama almıyorum fiyatları çok pahalı geliyor bana benim asıl sorum ps2 nasıl alınırmı ve ps2 de oyun grafikleri falan nasıl bide ps2 de fifa 14 gta 4 gibi oyunlar varmı ve almamı tavsiye edermisiniz :D

(cevaplarsanız sevinirim)

• Grafikler:

Playstation
     Playstation
     Playstation
     Playstation
     Playstation

PS2'de Fifa 14 var GTA 4 yok

• teşekkürler kardeş bide slim kasmı daha iyi yoksa kalın kasamı :D
  • Hocam biraz daha koy PS3 al en azından bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan123

teşekkürler kardeş bide slim kasmı daha iyi yoksa kalın kasamı :D

Fat Kasa PS2 bulamazsın zaten Slim alacaksın mecburen..
  • Kardesım paranı bırıktır zaten bırıktırene kadar ps3 ıyıce ucuzlar ps2 devrı kapandı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azcık daha koy ps3 al kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox
    3 yıl önce açıldı
    Xbox 360 NETFLİX
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el ucuz bir ps3 al bence kardeş
  • ps3 al bencede
  • Sega Saturn al
  • Her ne kadar çağ öncesi de olsa PS2'de de oynanacak bir sürü oyun var PS3'te olduğu gibi. Ama bu saatten sonra PS2 alınır mı bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş çabuk sıkılırsın ps3 al 2. El

• ps3 al guncel oyunları oynamak istiyorsan
  • Bu saatten sonra PS2 alınmaz artık biraz daha koy PS3 al.
  • Hocam ps2'nin oyunları az alıcaksan zaten slim alırsın yakın zamanda canın sıkılır çatır çutur oyunları bitirirsin alıcaksan ps3 al en azından online oyunları psn plustaki ücretsiz oyunlarıyla seni rahat rahat götürür ayrıca oyun desteği daha devam ediyor.
  • hocam bana göre nostalji yapmak istiyorsan ps2 al ve metal slug al derim ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Hocam ps2'nin oyunları az alıcaksan zaten slim alırsın yakın zamanda canın sıkılır çatır çutur oyunları bitirirsin alıcaksan ps3 al en azından online oyunları psn plustaki ücretsiz oyunlarıyla seni rahat rahat götürür ayrıca oyun desteği daha devam ediyor.

PS 2 de oyun az mı?
    10.5xx küsür oyun var bu konsolda

Kardeşim senin soruna gelelim. PS 2 nin grafikleri yeterli seviyede hele ki ona özel oyunlarda yardırıyor konsol
    4mb ekran kartı ile harikalar yaratıyor cihaz.
    GTA 4 olmayabilir ama San Andreas gibi bir baş yapıtı var. Oyunlar o kadar zevkli ki asla sıkılmazsın. Ben 50" full HDD hd TV de oynuyorum grafiker gerçekten harika. Küçük ekranda daha da güzel oluyor. Kasa olarak slim al çok şık. Mümkünse beyaz al. İstersen kırdırılmış al PC den indirip DVD ye yazdırıp oynarsın. Ancak tavsiyem her ne kadar eski olsa da orijinal kullanman.

Kısaca al geç kalmadın

• YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    Aynen bu kelimemden ötürü bir cevap bekliyordum ve sende geçkalmadın ps2 eğer elinde varsa satmazsın ancak yoksa almanada gerek yok. Gta sa baş yapıtı tablet ve telefonlarda artık mevcut sen geriden geliyon,sende haklısın elinde sadece ps2 olan sensin sadece sen övebilirsin..
    Edit =ayrıca herkes senin gibi Torrenten çalışmıyor o sayısız dediğin oyunu biraz zor bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 19 Nisan 2014; 9:58:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Aynen bu kelimemden ötürü bir cevap bekliyordum ve sende geçkalmadın ps2 eğer elinde varsa satmazsın ancak yoksa almanada gerek yok. Gta sa baş yapıtı tablet ve telefonlarda artık mevcut sen geriden geliyon,sende haklısın elinde sadece ps2 olan sensin sadece sen övebilirsin..
    Edit =ayrıca herkes senin gibi Torrenten çalışmıyor o sayısız dediğin oyunu biraz zor bulursun.

Eğer arkadaşın parası var ise PlayStation 3 alsın. Ancak adam PS 2 alınır mı diye soruyor ve alınır. Bal gibi alınır. San Andreas telefonlarda da var biliyorum sandığın kadar geri kafalı değilim. Benim torrent çalıştığımı nerden çıkardın? Oyunları Türkiye de bulmak zor olabilir ancak amazon ne güne duruyor? Ancak yok uğraşamam diyor sa çeksin torrent den. Neden ps2 yi sadece ben öveyim ki. Kime sorsan Onları mutlaka över ps2 o kadar kötü değil. Zaman geçirmek için iyi bir alet.

• 4 çıktı dostum PS3 al artık PS2 bitti oyun desteği kaldı nede üretimi var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 19 Nisan 2014; 13:35:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.