Şimdi Ara

Playstation 1'leri diriltme operasyonu(sadece gözü bozuk olanlar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
4
Favori
6.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leacy6

Rotor pimi ortasındaki deliğe tam oturursa çalışır.

O misketler standarttir heralde deniycez bakalim umarim calisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar ben de bir geri dönüş operasyonu ve nostalji yapmak istiyorum

Taa 2003'te, Toys'R's'tan satın aldığım emektarı sandıktan çıkaracağım. Yalnız iki adet, Dual Shock, orijinal ve sıfır kol arıyorum. Amazon'da sıfır ve kutusu açılmamışların fiyatları 40-120$ arasında değişiyor. Türkiye'de sıfır bulabilir miyim?
  • Şu foruma aranıyor bölümünden konu aç bulabilme şansın var.http://www.commodore.gen.tr/forum/
  • Bendede 15 senedir falan yatan bir tane var.Lensinde sorun yokta ortasindaki donen yuvarlak kirik.Son donemlerinde cdlerin ortasina ufak bant yapistirip oynuyordum.zirt pirt takiliyordu.O parcayi bulsam yeter.ya da sizin linkten satin alcam.
    Gran turismo,syphon filter serisi ve sabahlara kadar pes .o game pad in tadini pcde bulamadim.Nfs de karli yola gectim ilk defa evdekileri mutfaktan cagirdim bakin diye (: ne heyecandi.fifa 99da haginin ortasinda hakan sukurun rovesatasini ileri geri sardir sardir izle 100 kere of ((:
    Hatta buyuk bir artci sarsinti olmustu o donem.need for speed 3 hot pursuit oynuyorum.o titriyo sandim once.baktim yer sallaniyo (:
    Bende canlandirmak istiyorum.hatta film aparatinida almistim.hic kullanmadim tv eski oldugundan o donem peh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERYX -- 8 Şubat 2015; 5:27:40 >
  • ERYX kullanıcısına yanıt
    Bende var isterseniz vaktim olduğunda gönderebilirim.
  • quote:

Bende var isterseniz vaktim olduğunda gönderebilirim.

Icinde bilye ve lastige benzeyen o plastik parca mi var?o ustune bastirinca takiliyo mu
    Anlamamda pek

• Dönen kafanın tamamı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Teşekkürler aynı şekilde ps2 ve ps3 için olan lenslerde çok uygun Türkiye ye göre.20 senelik emektar ilk günkü gibi çalışmaya başlayınca gözlerim yaşardı ya.

hep derim ne varsa eskilerde var diye.. şimdikiler çok hassas.. ps3'te lens problemi var mı bilmiyorum çünkü daha lens eskimeden sarı ışık hatası veriyor.. benim bi ps3 öyle gitmişti.. sonra yenisini aldım.. onuda sattım çünkü ps2 ve wii kadar sarmadı..

hocam neden sarmadığını sorsam? bende ps3 almayı düşünüyorum da mesela eski oyunlarda randıman mı alınmıyor çözünürlük mü düşüyor eski oyunların?

• Arkadaşlar ps1 ve ps2 oyunlarını en berrak şekilde plazma tv de oynamak için ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arake

quote:

quote:

Teşekkürler aynı şekilde ps2 ve ps3 için olan lenslerde çok uygun Türkiye ye göre.20 senelik emektar ilk günkü gibi çalışmaya başlayınca gözlerim yaşardı ya.

hep derim ne varsa eskilerde var diye.. şimdikiler çok hassas.. ps3'te lens problemi var mı bilmiyorum çünkü daha lens eskimeden sarı ışık hatası veriyor.. benim bi ps3 öyle gitmişti.. sonra yenisini aldım.. onuda sattım çünkü ps2 ve wii kadar sarmadı..

hocam neden sarmadığını sorsam? bende ps3 almayı düşünüyorum da mesela eski oyunlarda randıman mı alınmıyor çözünürlük mü düşüyor eski oyunların?

eski oyunların yeri başka tabi, cocukluğumuz o oyunlarla geçti.. ama yeni nesil oyunların yeri ayrı

benim sana tavsiyem ps3 değil de xbox 360 olur.. hem grafik olarak ps3'ten daha iyi hem bazı işlemlerle oyunlar bedavaya geliyor.. ben çipli aldım içi oyun yüklü.. 10 numara cihaz.. grafik olarak yeni nesil xbox one veya ps4'ten neredeyse bir farkı yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arake

quote:

quote:

eski oyunların yeri başka tabi, cocukluğumuz o oyunlarla geçti.. ama yeni nesil oyunların yeri ayrı

benim sana tavsiyem ps3 değil de xbox 360 olur.. hem grafik olarak ps3'ten daha iyi hem bazı işlemlerle oyunlar bedavaya geliyor.. ben çipli aldım içi oyun yüklü.. 10 numara cihaz.. grafik olarak yeni nesil xbox one veya ps4'ten neredeyse bir farkı yok

dostum bu xbox 360 konsolunda ne formatlar çalışır ps 1 ps 2 oyunları ağırlıklı oynucam en çok

• Arake kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen en güzeli hdd li bir ps2 al hem ps1 oyunlarını oynarsın hemde ps2 oyunlarını doya doya oynarsın xbox 360 ps oyunlarını çalıştırmaz.
  • quote:

Kardeş sen en güzeli hdd li bir ps2 al hem ps1 oyunlarını oynarsın hemde ps2 oyunlarını doya doya oynarsın xbox 360 ps oyunlarını çalıştırmaz.

internette youtube da hd tv ye bağlı ps2 oynanan bi video denk gelmedi,tüplü tv de oynamıcam plazmaya bağlıcam o yüzden hep kafamda ps3 vardı
    pm attım hocam
    Ps2 componet kablo ile led tv de iyi görüntü veriyor.
  • quote:

Ps2 componet kablo ile led tv de iyi görüntü veriyor.

Resident evil 2 de arka plan detaylar net mi
  • quote:

Dönen kafanın tamamı var.

Eskisi cikarken kirildi.gonderdiginizi taktim.calistirmadim henuz ama sorun yok gibi.guzel oturdu.Yapistirici falan kullanmadim.sagol tekrar.
    Hangi oyunlari oynasam acaba (: mesela twisted metal hic oynamadim ama rollcage stage 2 yi bayilarak cift kisi oynamistim.emulatorle pc de bile oynadim.

Tamamı net görüntünün ayrım yok.

• ERYX kullanıcısına yanıt
    Sevindim hayırlı olsun o kadar çok oyun varki ps1 de ömür yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leacy6 -- 1 Mart 2015; 10:12:58 >
  • Rollcage stage 2
    Gran turismo 1 2 (bence en iyi araba yarisi.ps1 level atlamisti grafikte)arkadasla carpip kacmaca oynardik. bknz. Ebelemece

Syphon Filter 1 2 3 .sonuncusu cok kisa ve 2deki mekanlardan birebir ayni olan vardi.2.sinde duvarin arkasini gorup vurabildigimiz silah sacma otesiydi.cok basitlestirdi oyunu.genede guzeldi.ilki muthis.
    Genel olarak oncesinde pc de olmadigi icin bu cihaz ilk gelismis grafik deneyimiydi ve yok artik helal diye diye oynadim.titresim olayi ayri bi zevkti zaten.
    Ankara maltepe pazarindan onlarca oyun degismisimdir.sifir nerde o zaman.cizik cdler..
    Resident Evil 3 nemesisi ailecek film izler gibi oynardim.
    Iss Pro Evolation 1 2 3 vs.nami diger winning eleven.aman sabahlar olmasin.cift kisilik lig tek kisilik master lig.omrumu yedi pcde dahil.
    Envayi cesit futbol oyunu.manager oyunlariylada tanisma.gayette guzeldi.birkac futbol oyun muzigi acayip guzeldi.
    Dune 2000 gercek video introlari acayipti.
    Film aparatini aldim kullanamadim tv uymadi.sifir duruyo.
    Spyro dragon Medievil
    Fifa 99 tv de reklami oluyodu almadan hemen once.
    Şinsonraba flat game mi ne diyip duruyodu muzikte.oyle aklimda kalmis (:
    Need For Speed 3 hot pursuit.
    Alien Resurrection.ilk baslangicta o sutunden basassa inen yaratik iste budur dedirtmisti.korku filmlerine o donemde bayilirdim.alien efsaneydi.Assa yukari etrafa bakmaktan galiba yarim saate midem bulanirdi oynarken.her seferinde hemde.birakirdim oyunu.
    Diabloyu o donem oynsaaymisim keske.yillar sonrA hevesle kurdum sarmadi.hic oynmdm.
    Odds world.demo cd de vardi guzeldi.almadim hic oyunu.gayet iyi gibiydi.
    Colin mcrae rally hem ps1 de hemde pc de nasip olmadi niyeyse.
    Ben ps aldigimda playstation dergisi ilk sayisi cikti ve aldim.parca pincikte olsa duruyor.orda kapaktaki oyundu.100 kere hatmettim dergiyi.(pc alincada level vb dergiler chip mip alayini defalarca okurdum.pcde oynamaktan daha zevkli okumak bence.dergi kokusu tazeyse bayilirim.tuvalette dahil zevkle okurum (: )
    Final Fantasy de oynadim ama ing olmayinca sacma oluyor.
    Simdilik bu kadar (:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.