Şimdi Ara

playstation 2'mde sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin ps2'mde hiç bir oyun çalışmıyo. bir kere the sims 2 yi oynadım ondan sonrada başka oyun açılmadı bir yazı çıkıp duruyo lütfen yardım edin.

• nasıl bi yazı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ps4

nasıl bi yazı ?

"derdini açıklamayan" değil mi
  • öncelikle konsolunu sıfır mı aldın 2. el mi...

şimdi sıfır çipli aldıysan çipin çok dandik olabilir .. ve konsolun oyun seçer yani adi dvd açmaz veya dvd nin çok temiz olması gerekir...

2.el aldıysan alet çok kullanılmıştır .. ve gözü kirlenmiş olabilir + içindeki çipte dandikse ekmeğine yağ sürer..

ama dersenki bende konsol zaten vardı yeni almadım takır takır oyun oynuyodum ... artık oyun açmıyo dersen lensin ömrü bitmiştir veya kirlenmiştir...

( hani demişsin ya '' bir kere the sims 2 yi oynadım ondan sonrada başka oyun açılmadı bir yazı çıkıp duruyo '' bu uyarı oyunu okumamasından kaynaklanıyor... yani yine dediğim gibi ya lensten yada çipten konsola taktığın oyunu alet tanımıyor... )

önce bu yazdıklarımı cevaplayıp ayrıntıları yaz ona göre ya ben yada arkadaşlar gelip cevaplarlar

• quote:

nasıl bi yazı ?

please insert playstation or playstation 2 format disk
  • isterseniz msn'ime cevap atabilirsiniz msn = ugur-bocegi-ayva@hotmail.com
  • akılma bişey geldi ... şimdi ps2 slim kasalarda on / off tuşu na basma ayarı vardır... 1sn basılı tuıtup elimizi çekiyoruz .. acaba bu tuş hassasiyetinimi yakalayamıyosun... bunu öle bi aklının ucunda bulunsun diye söledim...

ayriyetten... hala sims oyununu oynayabiliyomusun... bu sims oyunu gümüş dvd mi acaba ... dvd nin üstü resimli baskı olur ve altı aynı orjinal dvd gibi beyaz renktir ( yani mor değildir fabrika baskıdır daha kaliteli olurlar ve bu gümüş dediğim oyunların farkı bi versiyonu olan altın dediğimiz altı sarı ama baskılı olan dvd oyunlarda vardır... bu oyunları adi çipler rahatlıkla açmaktadır ... ) belki konsolun sadece gümüş oyunları açıyodur...

bişey daha sölemek isterim sana ... burda sana nekadar yardımcı olursak olalım bilgilendirmeden öteye geçemeyiz... teknik servisin veya aldığın yerin daha çok faydasını görürsün ve kesin çözüm sağlarsın...

bence aldığın yere konsolunu bi götür ve sorunlarını anlat yardımcı olucaklardır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: saymen

nasıl bi yazı ?

please insert playstation or playstation 2 format disk
    [/quote

makinayı stand by konumuna al(tabii cd içindeyken).. on off dümesine basılı tut.sonra içinden 4sn say ..

1-2-3-4 diye..sonra bırak tuşu..cd çalışır..
  • uğur nooldu hiçm çalışmıo oyunlar pes bilemi çalışmıo
  • uğur sana tavsiyem sen ps2ni ps2 tamir eden bi yere götür yada arkadaşların dediğini yap
  • zaten öle yapıcamda ps2 yi yurt dışından aldım yanii oraya götüremem.Ama başka yerlere bakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell line

akılma bişey geldi ... şimdi ps2 slim kasalarda on / off tuşu na basma ayarı vardır... 1sn basılı tuıtup elimizi çekiyoruz .. acaba bu tuş hassasiyetinimi yakalayamıyosun... bunu öle bi aklının ucunda bulunsun diye söledim...

ayriyetten... hala sims oyununu oynayabiliyomusun... bu sims oyunu gümüş dvd mi acaba ... dvd nin üstü resimli baskı olur ve altı aynı orjinal dvd gibi beyaz renktir ( yani mor değildir fabrika baskıdır daha kaliteli olurlar ve bu gümüş dediğim oyunların farkı bi versiyonu olan altın dediğimiz altı sarı ama baskılı olan dvd oyunlarda vardır... bu oyunları adi çipler rahatlıkla açmaktadır ... ) belki konsolun sadece gümüş oyunları açıyodur...

bişey daha sölemek isterim sana ... burda sana nekadar yardımcı olursak olalım bilgilendirmeden öteye geçemeyiz... teknik servisin veya aldığın yerin daha çok faydasını görürsün ve kesin çözüm sağlarsın...

bence aldığın yere konsolunu bi götür ve sorunlarını anlat yardımcı olucaklardır...

hee evet dediğin gibi simsin rengi gümüş acaba ondan mı neyse ben bir sony bayisine götüreyim denesinler
    sağolun arkadaşlar

• Oyunlarda sorun var ya da Playstation 2'in DVD seçiyor. Oyunları biyerden aldıysan değiştir,kendin yazıyorsan kaliteli medya kullan.
  • arkadaşlar bende gümüş,altın renkli ikiside çalışıyor.bir sorun varmıdır benim ps2 de.ama çok çiziklerde arkadaşımızın dediği gibi yazı çıkıyor ne demek bu.birde ben gow2 aldım gümüş renkli dvd9 çalışırmı ende hani takılan yer varya köprüde orada çalışır mı?
  • ps2'yi uzun süre kullanmak için,kesinlikle altı mor cd kullanmayın.. ayrıca eğer açmıyorsa sakın sürekli reset atıp makinayı yorma gözü giden makina'nın bide ana kartını yakarsın..

@ eğer makinan bozuldu ise en akıllıca yol hd taktırmak.. sakın bidaha gözünü değiştireyim deme. kullanılmış göz takarlar ..en cok 2 ay idare eder seni..

size tavsiyem HD'dir
  • DVD'ni altı mor olması önemli değil, TDK, Verbatim vb kaliteli medyalar kullanılması yeterli.
  • Benim PS2 de sadece ps1 oyunları oynamak istediğimde cd yi zor görüyor. Ps2 oyunlarında hiçbir sorun yok. Sebebi nedir? (ps1 ve ps2 kullandığım çoğu oyun kopya dvd/cd. Birkaç ps1 oyununda gümüş ve üzeri baskılı cd var)
  • arakadaş makineyi yurt dışından aldığını söylüyor chipsiz olma ihtimali de olabilir yoksa chipli makineyi sony bayisine nasıl götürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 31 Mayıs 2007; 12:04:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: riaz

arakadaş makineyi yurt dışından aldığını söylüyor chipsiz olma ihtimali de olabilir yoksa chipli makineyi sony bayisine nasıl götürüyor

arkadaşımın ps2si zaten çipsiz nerden bliom ama kendisi söledi bana
  • ozaman herkes boşunamı uğraşıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.