Şimdi Ara

PLAYSTATİON 2 oyunlarını nereden indirebilirm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunları indirebileceğim biyer varsa pm atarsanız sevinirim,ayrıca alcohol ile indireceğim imajları ayzdırsam bir sorun olurmu kaç hızda yazdırmam gerekli bilgi verirseniz bu konuda sevnrm program yazım hızı vs..

• Yapay Zekanın Yanıtı

PlayStation 2 Oyunlarını Nereden İndirebilirsiniz?

PlayStation 2 oyunlarını indirmek için çeşitli güvenilir kaynaklar mevcuttur. Bu kaynaklardan bazıları şunlardır:

• PS2 Oyun İndirme Siteleri: Özellikle PlayStation 2 oyunlarını indirmek için tasarlanmış çevrimiçi platformlardır. Bu siteler, geniş bir oyun yelpazesi sunar ve genellikle yüksek kaliteli indirmeler için ISO dosyaları sağlar. Örnekler arasında PSXDownload ve CDRomance yer alır.
    • PS2 Oyun Yükleme Siteleri: İndirdiğiniz ISO dosyalarını PlayStation 2 konsolunuza yüklemek için kullanılan araçları sağlar. Bu siteler, OPL Manager ve PCSX2 gibi popüler emülatörleri sunabilir.
    • ISO İndirme Siteleri: ISO dosyalarını genel olarak sağlayan çevrimiçi platformlardır. Bu siteler, çok çeşitli oyunlar ve diğer içerikler için ISO dosyalarına ev sahipliği yapar. ISO dosyaları, PC'ler veya PlayStation 2 emülatörleri kullanılarak yüklenebilir. Örnekler arasında ROMsMania ve Emuparadise yer alır.

İndirme işlemine başlamadan önce güvenilir bir kaynak seçmek önemlidir. Güvenilir olmayan siteler, kötü amaçlı yazılımlar veya virüsler içerebilen bozuk dosyalar sağlayabilir. Ayrıca, telif hakkı yasalarını ihlal etmemek için yalnızca yasal olarak elde edilmiş oyunları indirdiğinizden emin olun.

PlayStation 2 oyunlarını güvenilir kaynaklardan indirerek nostaljik oyun deneyimlerini yeniden yaşayabilir veya yeni oyunlar keşfedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • acil yardımınızı bekliyorum arkadaşlar bi pm atın
  • Torrent sitelerinden indir. Google'da Torrent diye aratırsan mutlaka PS2 oyunlarının torrent dosyalarını bulursun. İndirdiğin imajları 4x ile yazsan yeterli
  • ya şu meşhuuuuuuuuuuurrrrrr torrent sitesini bi yazsanız tam süper olacak
  • torrent sıtelerı bır suru var google gıt torrents yaz cıkanlardan 3.cu veya 4.cusunu kullanıyorum ps 2 oyunları ıcın ama bunlar ıcın önce bıt comet prgramı lazım
    onu ındırıp kurup kullanımı hakkında bılgı edın menız gerekıyor
    oyunu ındırdıkten snra alcohol la 4 x le verbatim veya tdk gbı kalıtelı dvdlere yazmanız gerekıyor yoksa okumuyor...
  • Baglantin hizliysa formlarda arat bulursun torentle indirmek istemiyorsam birde tavsiyem rapid uyeligi al ".de" den ama daha cok orda ps1 ps2 psp oyunlari var bende t4 var hakkini veriyor baglantinin o zman 3.8mb falan indirebiliyorsun oteki turlu bir dvd lik oyunu 3-4saat ugras dur
  • eğer emule kullanıyorsan orada bulmak mümkün, ki zaten emule de bulunamayan birşey yok.
  • @one love,pm attım
  • ya ps2 de oynamak için ne yapacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsandmanm

@one love,pm attım

kardeş bana da pm atardsan sevinirim. şimdiden saol kardeşim emeğine sağlık.
  • Sadece oyun için olan torrent sitesi var.

Adresi veremiyorum.Kurallara aykırı olduğu için,

Ama ismi '' b l a c k c a t s - g a m e s ''

Googledan bulursunuz artık.Üyelikte açık şu sıralar acele edin.10'a yakın oyun indirdim.Hepside taş gibi square-enix rpgleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 10 Ocak 2007; 19:07:53 >
  • final fantasy x-2 yi indirmeye çalıştım ama bağlanamadı?Birde o siteden naruto oyunu indirdim 2,5 gb rar dosyaları çıktı açtım onun içinden iso dosyası çıktı dvd ye yazdırdım ama ps2 ''lütfen ps1 veya ps2 oyunu takın'' diyor.Açılmıyor oyun.
  • Alcoholle imajı mount edip neroda dvdden dvdye kopya yap.O zaman çalışır.İndirirken utorrent kullan.Bazı clientler banlı o sitede.O yüzden indirme yapmıyor.
  • Bu bahsettiğiniz site yeni üyelere kapalı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Bu bahsettiğiniz site yeni üyelere kapalı sanırım.

Evet kapalı.Benide banladılar zaten ratio oranım çok düşük diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Bu bahsettiğiniz site yeni üyelere kapalı sanırım.

Biraz denersen alabilirsin uyelik, ben 3.denemede aldim,ratio su kotu olanlari sildikce aciyorlar yeni uye alimini
  • Seçtiğin torrent dosyası (xxx.torrent)'nın içeriğinde username/pswd gibi bilgiler yer alıyor mu da bu tracker'e örn. utorrent ile bağlanıp download yapmak isterken ilgili account ile ilişkilendiriliyor? Yani torrent dosyasını hangi üyenin upload/download ettiğini nasıl takip ediyorlar?
  • horrrrtt zart zurt 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.