Şimdi Ara

PlayStation 2 Slim kasa 125 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 PlayStation 2 Slim kasa 125 tl
    Slm arkadaslar ikinci el üzerinde az çok çizikleri bulunan ama orijinal yada korsan tüm oyunları sıkıntısız şekilde çalıstıran PS 2 mi satıyorum.Yanında veilecekler

-Biri orijinal sony biri sıfır kutusunda (Eyfel) birde az kullanılmış olmak üzere 3 adet joystik
    -8 mb memory card
    -Ps2 makine ve aparatları

Elimde oyun yok çunku genellıkle ınternetten indirip dvd ye çekip oynuyorum.Ürün için istediğim fiyat 125 tldir.
    Fiyat : 125 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• takip
  • PM
  • hayırlı satışlar kardeşim,Salihe her türlü kefilim. Adam gibi adamdır.

42 referansı yetmiyorsa bir de benimkileri ekleyin.
  • Pm gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihgemili

Slm arkadaslar ikinci el üzerinde az çok çizikleri bulunan ama orijinal yada korsan tüm oyunları sıkıntısız şekilde çalıstıran PS 2 mi satıyorum.Yanında veilecekler

-Biri orijinal sony biri sıfır kutusunda (Eyfel) birde az kullanılmış olmak üzere 3 adet joystik
    -8 mb memory card
    -Ps2 makine ve aparatları

Elimde oyun yok çunku genellıkle ınternetten indirip dvd ye çekip oynuyorum.Ürün için istediğim fiyat 125 tldir.

Salih kardeşim pm atamiyorum sistemde bir problem var.Beni çok acil arayın lütfen numaramı dükkanı arayıp arkadaşınıza bıraktım.
  • Takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün duruyor mu ?
  • Pm
  • Tarafımca 7 mayıs tarihine kadar rezerve edilmiştir
  • Bir yukarıdaki arkadaşımızın sözüne ,yazdığı mesajlara ve tüm ısrarlarına aldanarak ürünü kendisine 7 mayıs a kadar rezerve ettim ve beni o kadar süre oyaladıktan sonra kusura bakmayın maalesef alamayacam diye pm atıyor ve mesajı da benim ona ''hocam ne oldu ürünün ödemesi için sizden haber çıkmadı'' mesajımdan sonra yazıyor.Bu arkadaşa dikkat edin ve kimse benden rezerve beklemesin.
  • Vaybe PS 2 nin bukadar ucuz olduğunu bilmiyordum gerçekten Keşke param olsada alsam. Hayırlı satışlar...
  • Hocam almak istiyorumda yanında oyun varmı acaba ? eğer yoksa toplu şekilde 30 - 40 tane oyun alabilceğim biri veya bir yer var mı ?
  • maalesef yanıda oyun veremıyorum ama sıtede oyun satısı yapan arkadaslar var
  • Pm
  • 120 tl değerinde ps3 oyunu ile takas düşünürsen starhawk oyunu var sıfır jelatinli
  • pm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.