Şimdi Ara

Playstation 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Playstation 3 u Amazonda 500 $ a satıyorlar ancak USA dan gelenler burda uyum sorunu yaşıyor (elektrik, PAL, NTSC vs) Burdaki fiyatı 1000 YTL civarında,
    Malum Hac dönemi Arabistan dan getirtmek ne derece sorunsuz olur bilgisi olan var mı? Sorduguma göre orda da 220 ile çalışıyormuş, başka sorun yaşarmıyız. bilgisi olan var mı.

Ordaki fiyatı da 550 $ sony bayisinde imiş.
    teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: sry2002

Merhaba,
    Playstation 3 u Amazonda 500 $ a satıyorlar ancak USA dan gelenler burda uyum sorunu yaşıyor (elektrik, PAL, NTSC vs) Burdaki fiyatı 1000 YTL civarında,
    Malum Hac dönemi Arabistan dan getirtmek ne derece sorunsuz olur bilgisi olan var mı? Sorduguma göre orda da 220 ile çalışıyormuş, başka sorun yaşarmıyız. bilgisi olan var mı.

teşekkürler.

forumun playstation bölümüne bak, bende NTSC-U var , amerikadan getirtdim, standart power kablosu ile çevirici vs gerek kalmadan çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilse

quote:

Merhaba,

teşekkürler.

forumun playstation bölümüne bak, bende NTSC-U var , amerikadan getirtdim, standart power kablosu ile çevirici vs gerek kalmadan çalışıyor
    Ben geçen hafta Dubai'den getirttim hiç sorunsuz çalışıyor :)
    Arabistanda onun aynısı..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilse

quote:

Merhaba,

teşekkürler.

40GB'lığınıwww.hizli-al.com sitesinde 12 ay taksitle 900 YTL.ye satılıyor, 2 yıl SE garantili. Gerek yok böyle ABD falan uğraşmaya.
    PS3'ün kopya oyunu olsa çoktan alıcam ama yok işte

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

40GB'lığınıwww.hizli-al.com sitesinde 12 ay taksitle 900 YTL.ye satılıyor, 2 yıl SE garantili. Gerek yok böyle ABD falan uğraşmaya.

Alıntıları Göster
    Yeri değil ama kısaca 2,5 ay önce bende xbox getirdim oradan oradaki tüm makinalar pal versiyon 220 uyumlu yani bunun dışında 700 ytl gibi bir rakam olması lazım orada ta hatırlamıyorum oradaki en büyük satıcısından aldım ben istersen pm ile gönderirim bilgileri orda xbox wii ps3 oyun konsolu üzerine ne varsa hepsi var onlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Aynen bende senle aynı düşüncedeyim.Kopya oyun yok diye almıyorum bi oyuna 150 milyon verilir mi?

Kopya olmadığı için cihaz ps2'nin yarısı kadar satamadı türkiyede şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemtokgoz

quote:

Aynen bende senle aynı düşüncedeyim.Kopya oyun yok diye almıyorum bi oyuna 150 milyon verilir mi?

Alıntıları Göster
    Kopya oyunu yok ama Blue Ray HD film seyretme imkanı var...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 4 pro
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemtokgoz

quote:

Alıntıları Göster
    Selamlar

oyunlar 50-85 ytl arası bulunabılıyor bu forumda.

pahalı ama okadarda değil.

senede 2-3 oyun alınabılır 150-250 ytl senelik oyun masrafı.

tabii yinede bütçeye bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: BAHADIRXIHSAN

Selamlar

oyunlar 50-85 ytl arası bulunabılıyor bu forumda.

pahalı ama okadarda değil.

senede 2-3 oyun alınabılır 150-250 ytl senelik oyun masrafı.

tabii yinede bütçeye bağlı

Alıntıları Göster
    varmı bildiğin bir yer oyun almak istiyorumda özellikle nette olursa zira istanbul dışındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: msait07

varmı bildiğin bir yer oyun almak istiyorumda özellikle nette olursa zira istanbul dışındayım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 28 Aralık Cuma günü TGAR silivri maxi açılışı var ve özel fiyatlar var.Bunların içinde PS3 60GB var ve fiyatı 799 YTL.Alabilecek durumda olanlar aşağıdaki adresten gerekli bilgiyi alabilirler.
    http://www.tgar.com.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: yscakal

Arkadaşlar 28 Aralık Cuma günü TGAR silivri maxi açılışı var ve özel fiyatlar var.Bunların içinde PS3 60GB var ve fiyatı 799 YTL.Alabilecek durumda olanlar aşağıdaki adresten gerekli bilgiyi alabilirler.
    http://www.tgar.com.tr/

Alıntıları Göster
    ARABISTAN dan getirtebilirsin herhangi bir sorun olmaz sanırım , amca oğlu getirdi kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: msait07

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: msait07

http://forum.donanimhaber.com/m_19904608/tm.htm

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: BAHADIRXIHSAN

quote:

Orjinalden alıntı: msait07

http://forum.donanimhaber.com/m_19904608/tm.htm

Selamlar

Alıntıları Göster
    hiç bir yerden getirmeyin
    gidin tahtakale, kadıköyden alın 890 pal 60gb 2 kol , oyun hediyeli ( ben aldım)
    nasıl olsa yurtdışından getirdiğiniz malın garantisi olmuyor, en azından burda muhatabınız olur
    hiç düşünmeyin yurtdışından getirtmeyi

daha hesaplı alabilirsiniz hediye kol ve oyunu istemezseniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kantarcio

hiç bir yerden getirmeyin
    gidin tahtakale, kadıköyden alın 890 pal 60gb 2 kol , oyun hediyeli ( ben aldım)
    nasıl olsa yurtdışından getirdiğiniz malın garantisi olmuyor, en azından burda muhatabınız olur
    hiç düşünmeyin yurtdışından getirtmeyi

daha hesaplı alabilirsiniz hediye kol ve oyunu istemezseniz...

Alıntıları Göster
    Ben dün hizlial com'dan 60gb Starter Pack + HDMI kablo hediyeli aldım. (2 yıl Eurasia garantili)
    Fiyatı 1200YTL (Üstelik peşin fiyatına 12 Taksit yapıyorlar).
    Almadan önce stok durumunu sordum 1 adet var dediler ve ben de siparişi verdim. Bugün de kargoya vermişler.
    Yalnız ben aldığımda "aynı gün kargo" yazıyordu, bugün baktım "2 iş günü içinde kargo" olarak değiştirmişler.
    Hazırda yok yani haberiniz olsun, sonra geldi gelmedi derler mağdur olmayın!!! Malum starter pack piyasasa pek yok.
    Bu arada 40gb olan 900 YTL 12 taksit ve onda "aynı gün kargo" yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: agrimo

Ben dün hizlial com'dan 60gb Starter Pack + HDMI kablo hediyeli aldım. (2 yıl Eurasia garantili)
    Fiyatı 1200YTL (Üstelik peşin fiyatına 12 Taksit yapıyorlar).
    Almadan önce stok durumunu sordum 1 adet var dediler ve ben de siparişi verdim. Bugün de kargoya vermişler.
    Yalnız ben aldığımda "aynı gün kargo" yazıyordu, bugün baktım "2 iş günü içinde kargo" olarak değiştirmişler.
    Hazırda yok yani haberiniz olsun, sonra geldi gelmedi derler mağdur olmayın!!! Malum starter pack piyasasa pek yok.
    Bu arada 40gb olan 900 YTL 12 taksit ve onda "aynı gün kargo" yazıyor.

Alıntıları Göster
    TGAR silivri maxi açılış indirimli ürünler var PS3 60GB tv game 799 ytl kdv dahil TGAR.com tr inceleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: amuse

TGAR silivri maxi açılış indirimli ürünler var PS3 60GB tv game 799 ytl kdv dahil TGAR.com tr inceleyin

Alıntıları Göster
    Tarih 28 aralık 2007 cuma saat 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: amuse

Tarih 28 aralık 2007 cuma saat 10

Alıntıları Göster
    ben 5 ay önce Dubai'den PAL +2 oyun +ek gamepad ile 800e almıştım.. ntsc versiyonuda vardı yaklaşık 100ytl ucuza.. sorunsuz kullanıyorum..
  • ben Ramazan'da Umre'den getirdim 60gb olanini,
    500 dolar civari idi fiyati
    oglan gayet memnun
    selamlar

quote:

Merhaba,

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felmali

ben Ramazan'da Umre'den getirdim 60gb olanini,
    500 dolar civari idi fiyati
    oglan gayet memnun
    selamlar

quote:

Merhaba,

teşekkürler.
    Eğer Arabistan'a gidecek akrabaların varsa getirt derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatronics

Eğer Arabistan'a gidecek akrabaların varsa getirt derim ben.

Alıntıları Göster
    1200 ytl ye burdan alacağımıza 500 ytl ye arabistandan alıp 700 ytl ye de UMRE yaparız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.