Şimdi Ara

Playstation 3 160 GB arabulvar.com da 469 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
7.607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bittiii beee:)
  • ürün geldi.
  • şimdilik siparişin durumu bu;

02.08.2012 - 09:41

SONY PS3 160GB

469,00 TL

Mağazanın siparişi kargoya vermesi bekleniyor

mağazaya soru sor
  • satın alan arkadaşları tebrik ederim,
    şimdi üzerine kar payı koyup da ilan açmazsınız diye umuyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

satın alan arkadaşları tebrik ederim,
    şimdi üzerine kar payı koyup da ilan açmazsınız diye umuyoruz :)

satılırsa neden olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

ürün geldi.

eee durum ne varmı bi sıkıntı benimki daha kargoya verilecek yazıyor en önemlisi freamwell versiyonu kaç
  • Bir arkadaşım Yapı Kredi Bankası çekilişinden kazandığı Sony garantili (2 Yıl) 0 ve kutusudan hiç çıkarılmamış 320GB Slim olanını satıyor. İlgilenen pm atabilir.
  • Benim ürünümde şimdi geldi. 3.66 versiyon standart PS3 kutu içeriği. Mavi Mobile " Mavi iletişim Sistemleri" firması fatura etmiş. Garanti belgesinde de Dönüş Elektronik yazıyor. Eğer bir problem çıkarsa ne olur bilemem. Onu o zaman düşünürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

ürün geldi.

eee durum ne varmı bi sıkıntı benimki daha kargoya verilecek yazıyor en önemlisi freamwell versiyonu kaç

küstahlık gibi algılama hocam ama firmware olacak o sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

ürün geldi.

küstahlık gibi algılama hocam ama firmware olacak o sanırım

yok yav yazarken bende farkındaydımda aceleyle yazdım çıktım düzeltmeye erindim :)

versiyon 3,66 olduğu kötü oldu bide orjinal oyun ara dur şimdi

• güvensekmi güvenmesekmi alsakmı almasakmı derken yine pişmalık :)
    keşke alsaymışım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: enclave

Benim ürünümde şimdi geldi. 3.66 versiyon standart PS3 kutu içeriği. Mavi Mobile " Mavi iletişim Sistemleri" firması fatura etmiş. Garanti belgesinde de Dönüş Elektronik yazıyor. Eğer bir problem çıkarsa ne olur bilemem. Onu o zaman düşünürüz.

sıparısı ne zaman vermıstınız ve sıparıs durumunda ne yazıyordu kargoya verılecek mı yazıyordu yoksa verıldı mı yazıyordu bır de urun gelınce sıparıslerden onaylama gerekıyormus sanırım var mı oyle bır durum.

Tesekkurler.
  • Bende aldım bir tane halen veremediler kargoya.Arabulvar Hiç organize değilsiniz.
  • Perşembe aldım bu sabah elime ulaştı
  • arkadaşlar sakın ha almayınhttp://www.arabulvar.com sitesinden birşey yanıldım şaştım bir airtes tablet aldım INSOMNIA TECH firmasından sözde kargoya verdik dediler parayıda kartla peşin ödedim üç günde geldi geldi ama oyuncak tablet şerefsizler şirketi arıyorum bir oyuncak firması cıkıyor arabulvar.com arıyorum ne gündüz ne gece cevap veren var iletişim adreslerinden yazıyorum
    ondanda cevap yok sakınha arkadaşlar aman bu siteden uzak durun bağıra bağıra gitti 245 tl umarım okuyorlardır bu yazımı duyun elbet bunun ahiretide var bakın ozaman hakkımı sizden nasıl alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.