Şimdi Ara

Playstation 3 320 GB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Anladığım kadarıyla ben PAL olan bir Ps3 alacağım. Ama şu HDD konusunu tam anlayamadım. FW attırmadan da oyunları HDD'ye yükleyip CD takmadan oynayabiliyor muyum yani ?

Hocam o konuda maalesef bir bilgim yok.Forumda ki diğer konuları araştırırsan sevinirim. Ama tahmin ediyorum oluyordur muhtemelen.

Peki ısınma problemi falan oluyor mu ? Ve sormak istediğim çok yazı okudum ama kimisi xbox çözünürlüğü çok daha iyi derken kimisi ps3 diyor. İnan kesin bi karara varmak imkansız netteki yazılarla. Çok karıştı kafam napıcam hiç bilmiyorum

çözünürlük olarak ps3 çok iyidir bunu ucnharted ı ve gt5 i oynarken çok daha iyi anlarsın.
    ayrıca ps3 e özel geliştirilen oyunlar bunlar ki bir sürü özel oyunu var benim diyen xbox fanı bile bu özel oyunları kıskanır çünkü oldukça kaliteli yapımlardır ps3 almanı şiddetle tavsiye ederim ;)

Şuanda fiyat araştırmasına girdim :) LCD TV + Ps3 bakalım kaça patlıycak

Almışken Full HD Led tv al bari canavar gibi oynarsın.

Fiyatları çok yüksek

42lw375s var full hd led tv üstelik hd uydu alıcısı içinde şu an 1.300 tl civarına teknosada satılıyor f/p açısından daha iyisini bulamazsın ben kullanıyorum oldukça memnunum..

Araştırıcam bunu. Bu psn nedir ?

Online oynamak için bir servis. Tamamen ücretsizdir. Bir kullanıcı adı seçersin ve oynamaya başlarsın.

PSN kardeşliği falan varmış ps3e oyun indiriyormuşuz kredi kartıyla satın laıp falan vs. ?

• PS3 almayı düşünüyorsanız ve kopya oyun oyun oynamayı düşünüyorsanız eğer bence xbox360 alın.Bende hem ps3 slim 320 gb hem de xbox360 var.Sizin için eksi ve artı yönlerini yazayım.

-PS3 de yeni çıkan oyunları CFW ile oynayamazsınız.True Blue2 JB almanız gerekir ( 150 tl) ve sadece 3.55 versiyonunda çalışıyor.
    +Xbox360 da yeni çıkan tüm oyunları 3.0FW ile oynayabilirsiniz.İsterseniz online da oynarsınız bir miktar para vererek.( FW Attırma 30TL)
    -PS3 de indirdiğiniz bi oyun 15-20gb iken xboxda 8 gbdir.Grafik olarak fark göremedim.
    +İsterseniz XBOX360 a RGH yaptırarak DVD ye gerek kalmadan tüm oyunları direk harici hdd ye atarak oynarsınız Region Fark etmeden direk yükle çalıştır mantıgı ile.Online ise XLink Kai adlı sistemle ücretsiz oynarsınız.Bunun yanında tüm xbox1 oyunları DLC leri XBLA oyunlarını yüklersiniz.
    +Xbox ı her türlü Tüplü TV Tüplü Mönitör e bağlayabilirsiniz ve hepsinden neredeyse hd grafik alabilirsiniz.Mesela BattleField 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 18 Mart 2012; 10:59:06 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.