arkadaşlar benim başıma da geldi aynı şey lütfen yardım..
evet arkadaşlar yeni konu açmaya gerek yok aynı sorunla karşılaştım, işlemcisini 150 tl ye değiştirttim maşallah halen pes oynuyorum krallar gibi tek sorun yoook maşşalah
değişik bir olay.
@Hostingsistem arkadaşım sne işlemciyi yada bunu tamir edicek biri nerede ben 2 yıldır çözmeye çalışıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Graciar
quote:
Orijinalden alıntı: Slayish
PS3 nüzün hdd sini uyumlu yeni bir hdd ile değiştirin banada olmuştu güncelleme yaparken net kesilmişti.
Teşekkür ederim arkadaşım :) Sorun çözüldü sonunda ..
Sevgili Arkadaşım ne yaptınızda sorun çözüldü..? PS3'ü restoremi yaptınız yoksa Hardiskinizi mi değiştirdiniz ? Detaylı söylermisiniz.
Bende de aynı sorun var ve de 10-15 kez zorlayarak açıyorum her açtığımda görüntü ayarınız 1080p filan diye soruyor. onaylatıyor ve rapor gönderiyor filan sonra zor bela açıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: blazek
quote:
Orijinalden alıntı: Graciar
quote:
Orijinalden alıntı: Slayish
PS3 nüzün hdd sini uyumlu yeni bir hdd ile değiştirin banada olmuştu güncelleme yaparken net kesilmişti.
Teşekkür ederim arkadaşım :) Sorun çözüldü sonunda ..
Sevgili Arkadaşım ne yaptınızda sorun çözüldü..? PS3'ü restoremi yaptınız yoksa Hardiskinizi mi değiştirdiniz ? Detaylı söylermisiniz.
Bende de aynı sorun var ve de 10-15 kez zorlayarak açıyorum her açtığımda görüntü ayarınız 1080p filan diye soruyor. onaylatıyor ve rapor gönderiyor filan sonra zor bela açıyor.
Aynı sorunda benim cihazda da mevcut. Daha önceleri bir kaç deneme ile açtığım cihaz, şimdi hiç açılmıyor. Eski kasa makine.
selam arkadaşlar..
benim de bir defa açıldı...3 renk kablodan düşük çözünürlük ile...
sonra hdmi dan açtık...süper FHD görüntü aldık...
sonra bir kapandı..bir daha açılmadı. ne denediysem olmadı. HDD ışığı sabit sarı yanıyor. HDD çıkarıp açtığım zaman '' depolama alanı olmadığından başlatılamıyor'' diye mesaj aldım.
sanırım sorun HDD de. şu an HDD söktüm.formatlayıp menü atacağım. ve nasıl yapacağımı da bilmiyorum :) yardım......:)
güncelleme sorunlarında ps3 açılmıyorsa muhtemelen harddisk sorunu yaşıyorsunuzdur. güvenli modda başlatıp sistemi kurtaramıyorsanız. ps3 cihazının altında küçük dikdörtgen kapağın altındaki vidayı söküp ön taraftaki giriş deliklerinin olduğu kapağı yana kaydırınca HDD yeri açılır. hdd nin metal tırnağını indirince hdd yi çekerek alabilirsin. onu al pc nin kasasını aç. oraya bağla . pc yi sonra aç. Bilgisayarım a sağ tıkla yönet e bas sonra depolama ve disk yönetimini tıkla. orada isimsiz bir HDD göreceksin. büyüklüğünden ps3 olduğundan emin ol. sonra onu sağ tıkla ve bir harf ata. sonra google amcaya gir fat32 biçimlendirme programı indir ve bu hdd yi fat32 biçimlendir.. sonra ps3 e geri tak. ps3 ü açınca o seni yönlendirir . ps3 ün istediği doğru update dosyasını internetten indir fat32 formatlı başka bir usb belleğe PS3 klasörü aç. onun içine UPDATE klasörü aç ve indirdiğin uygun update programını içine atıp ps3 ünü tak. o seni yönlendirecek. geçmiş olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme