Şimdi Ara

Playstation 3 Almayı planlıyorum .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam geç kalmışın 800 tlye 320 gb ps3+2 oyun veya 1 oyun+move vardı ben de kaptım bırtane

Sıfırmıydı bu ?

evet hemde 15 gun once sona erdi galiba kasım sonuna kadardı

Nerdeydi bu kampanya ?

heryerde vardı hocam teknosa filan ben istanbuldayım ama turkiye geneli genç türkcellilere kampanya ayrıca bimeks media market vardı yani

Peki yılbaşında böyle bir kampanya olurmu ?

bakarsın olabilir.yurtdışından getirme imkanın varsa yurtdışı sitelerinde baya iyi şeyler çıkabilir

Maalesef öyle bir imkanım yok
    İnş bimeks'te falan olur

nerdesin ki sen ayrıca insanın hiç bakası gelmiyo mağazalara ps3 oyunlari bolumune (hele cod mw3 200 tl olursa)ama bole kampanya oluyor işte bence sen bundan kaçırdın kampanyayı

İzmir'de oturuyorum hocam,Vatan,Bimeks ve Teknosa'yı takip ediyorum bakalım...
    Fakat yanında iyi oyun vermiyorlar

evet ama bu dediğim kampanyadan uc3+move alanlar olmuş

Kampanyaları bekliyecez o zaman...
    Yılbaşına kadar umarım olur
    Yanında hangi oyunu almamı tavsiye edersin ?

kesinlikle uc3 yanında al sonra forumdan da 100 tlye toplu alabilirsin belki tuturursan gow3+mgs4+heavy rain+uc2 kesinlikle oyna bunları

Gow 3 PSN'den oynanabiliyormu ?
    Infamaus falan düşünüyordum yanında yada BlackOps...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 15 Aralık 2011; 21:26:13 >

• infamous alma infamous2 al bu yukarda yazdıklarım başyapıttır soylıyım.gow3 psnden oynanmaz.psnden infamous2 bf3 al yeter bf3 al black ops alma
  • quote:

infamous alma infamous2 al bu yukarda yazdıklarım başyapıttır soylıyım.gow3 psnden oynanmaz.psnden infamous2 bf3 al yeter bf3 al black ops alma

Zaten yanında Infamous 2 alıcam eğer bulursam...Infamous derken onu kastettim
    Oynamakta zorlanırım diyede korkuyorum.Pc'de BF 3 te çok ölüyordum...

Xbox 360 ile karşılaştırıyorum şuan bakalım fakat PS 3 alıcam gibi
    PS3 çok ısınıyormu ?

• quote:

quote:

infamous alma infamous2 al bu yukarda yazdıklarım başyapıttır soylıyım.gow3 psnden oynanmaz.psnden infamous2 bf3 al yeter bf3 al black ops alma

PS3 çok ısınıyormu ?

fat belki slim hayır.
    xbox da alınır ama bence ps3 oyunları(excler)daha sağlam.ayrıca blu-ray olması buyuk avantaj

• quote:

quote:

quote:

PS3 çok ısınıyormu ?

fat belki slim hayır.
    xbox da alınır ama bence ps3 oyunları(excler)daha sağlam.ayrıca blu-ray olması buyuk avantaj

Evet katılıyorum buna
    Aleti bir kere alıcam hocam korkuyorum yani Xbox'un görünüşü çok hoş fakat üyeliği paralı

Bu yüzden tercihim PS 3 gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

PS3 çok ısınıyormu ?

fat belki slim hayır.

Evet katılıyorum buna
    Aleti bir kere alıcam hocam korkuyorum yani Xbox'un görünüşü çok hoş fakat üyeliği paralı

Bu yüzden tercihim PS 3 gibi

ps3 gibi olmasın olsun bence yine tercih senin ama ben kesin ps3 derdim ama ps3e orjinal oyun alıp xboxu illegal yontemle oyun alan çok var forumda

• Hocam oyunu falan bir yana bırak,biri dvd diğeri blu-ray,bugun sadece bir blu-ray cihaz almaya kalksan 300-400 liradan aşağıya değildir,kaldıki senin cihazın markası sony,ha bende blu-ray film yok dersen,zaten bizdede yok :) ancak ozellikle son 1 senedir marketlerde blu-ray filmleri çoğalmaya basladı,2012 yılının ortalarından itibaren fuygun fiyatlarla birlikte dvd devrinin sonuna geliyoruz,aynen geçmiş yıllarda vcd'de oldugu gibi..Ayrıca ustteki arkadasın dediği gibi, ps3'un ex'leri gerçekten cok iyi,god of war,infamous 2,kill zone 2-3,uncharted serisi vs.. arayada 2-3 tane multi platform oyun sıkıstırırsan fifa 12/bf3,batman gibi ,1 sene goturur bu oyunlar seni....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 15 Aralık 2011; 21:49:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

Hocam oyunu falan bir yana bırak,biri dvd diğeri blu-ray,bugun sadece bir blu-ray cihaz almaya kalksan 300-400 liradan aşağıya değildir,kaldıki senin cihazın markası sony,ha bende blu-ray film yok dersen,zaten bizdede yok :) ancak ozellikle son 1 senedir marketlerde blu-ray filmleri çoğalmaya basladı,2012 yılının ortalarından itibaren fuygun fiyatlarla birlikte dvd devrinin sonuna geliyoruz,aynen geçmiş yıllarda vcd'de oldugu gibi..Ayrıca ustteki arkadasın dediği gibi, ps3'un ex'leri gerçekten cok iyi,god of war,infamous 2,uncharted serisi vs.. arayada 1-2 tane multi platform oyun sıkıstırırsan fifa 12/bf3 gibi ,1 sene goturur bu oyunlar seni....

ayrıca bf3 infamous2 fifa 12 psn hesap takas satış başlığında en fazla 30 tl yani

• Valla evet PS 3 olucak gibi
    Blu-ray filmler oyunlar vs...
    Fakat ben ps 2'yi aldığımda bir kenara atmıştım çabuk sıkılmıştım bundada aynı problemi yaşamaktan korkuyorum...
    O yüzden Xbox bir değişiklik olur diye gittim ona biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

Hocam oyunu falan bir yana bırak,biri dvd diğeri blu-ray,bugun sadece bir blu-ray cihaz almaya kalksan 300-400 liradan aşağıya değildir,kaldıki senin cihazın markası sony,ha bende blu-ray film yok dersen,zaten bizdede yok :) ancak ozellikle son 1 senedir marketlerde blu-ray filmleri çoğalmaya basladı,2012 yılının ortalarından itibaren fuygun fiyatlarla birlikte dvd devrinin sonuna geliyoruz,aynen geçmiş yıllarda vcd'de oldugu gibi..Ayrıca ustteki arkadasın dediği gibi, ps3'un ex'leri gerçekten cok iyi,god of war,infamous 2,uncharted serisi vs.. arayada 1-2 tane multi platform oyun sıkıstırırsan fifa 12/bf3 gibi ,1 sene goturur bu oyunlar seni....

ayrıca bf3 infamous2 fifa 12 psn hesap takas satış başlığında en fazla 30 tl yani

Haklısın kardeşim,şunuda ekliyim unutmadan, 2012 yılındada çok sağlam ex'ler geliyor,ve bunlardan en az 2-3 tanesi 2011 yılında oldugu gibi yine Türkçe dublaj olucak...

• Arkadaşlar şöyle bir şey olabilir;
    Yanında PS move falan verirlerse alabilirim PS 3 inş verirler
  • evet ps3 de su aralar oyunların Türkçe Dublaj ları cıkmaya basladı hem hd goruntusunde oyun oynuyorsun hemde görevleri Türkçe olarak alabiliyorsun ps3 den vazgecılmemelı yılbasını beklıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpLife

evet ps3 de su aralar oyunların Türkçe Dublaj ları cıkmaya basladı hem hd goruntusunde oyun oynuyorsun hemde görevleri Türkçe olarak alabiliyorsun ps3 den vazgecılmemelı yılbasını beklıyorum ben

Katılıyorum dostum Bende yılbaşını bekliyorum

• Genç turkcell kampanyası ile bayağı iyi idi.Şansınız varsa bitmemiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Genç turkcell kampanyası ile bayağı iyi idi.Şansınız varsa bitmemiştir...

Duyduğum kadarıyla bitmiş
  • Bitmiş ne yazıkki kardesım kacırdık o Şansımızı
  • yarın mediamarkta 579tl ye 160gb ps3 satılıyomus..
  • quote:

yarın mediamarkta 579tl ye 160gb ps3 satılıyomus..

Yanında Move falan yoktur umarım yada oyun vermiyordur...
    Alınmaz bence
  • quote:

quote:

yarın mediamarkta 579tl ye 160gb ps3 satılıyomus..

Yanında Move falan yoktur umarım yada oyun vermiyordur...
    Alınmaz bence

yoktur umarım?? move 150 lira..yanlış ifade ettin herhalde kendini..
  • Move kampanyalarını bilen arkadaslarımız varsa soyleyebılırler oncelık movelı paket almak suan ıcın zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.